واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: هوشمندسازی 30 هزار کیلومتر از محورهای کشور
به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، سردار اسکندر مومنی ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در راستای اجرای هر چه بهتر طرح انضباط ترافیکی در سطح کشور طرح هوشمندسازی 30 هزار کیلومتر از محورهای مواصلاتی در سراسر کشور اجرا میشود.
کد خبر: ۴۴۲۰۷۴
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۳ - ۱۸:۴۲ - 14 October 2014
رئیس پلیس راهور ناجا از هوشمندسازی 30 هزار کیلومتر از محورهای کشور تا سه سال آینده خبر داد.
به گزارش فارس از اراک، سردار اسکندر مومنی ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در راستای اجرای هر چه بهتر طرح انضباط ترافیکی در سطح کشور طرح هوشمندسازی 30 هزار کیلومتر از محورهای مواصلاتی در سراسر کشور اجرا میشود.
به گفته وی امسال 4 هزار کیلومتر از این طرح اجرا شده که ظرف مدت سه سال آینده تمام طرحهای پیشبینی شده به بهرهبرداری خواهد رسید.
رئیس پلیس راهور ناجا در ادامه با بیان اینکه استان مرکزی در شش ماهه نخست امسال با 26 درصد کاهش تلفات جانی در تصادفات رتبه دوم کشور را به خود اختصاص داده است، اظهار داشت: در شش ماهه نخست امسال حوادث و سوانح رانندگی کشور شش درصد کاهش داشته و استان مرکزی برای دومین سال متوالی در کاهش آمار کشتهها رتبه خوبی را کسب کرده است.
مومنی با بیان اینکه در سال 84 تعداد کشتههای حوادث و سوانح رانندگی کشور 28 هزار نفر بود، تصریح کرد: با فرهنگسازی، آموزش و برنامهریزیهای صورت گرفته این آمار در پایان سال گذشته به 18 هزار نفر کاهش یافت که دستاورد خوبی در این حوزه محسوب میشود و تلاش پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا رسیدن این آمار به حداقل ممکن است.
وی با تاکید بر نقش مهم فرهنگسازی و همیاری مردم و دستگاههای مرتبط در کاهش آمار حوادث و سوانح رانندگی گفت: استان مرکزی از استانهای پرتردد کشور است که علاوه بر اینکه به واسطه داشتن جاذبههای گردشگری و تاریخی استانی به عنوان مقصد برای مسافران مطرح است، با توجه به قرار گرفتن در مسیر استانهای شمال غرب، غرب و جنوب کشور از استانهای معبری نیز محسوب میشود که این ویژگیها، توجه بیشتر به این استان را میطلبد.
رئیس پلیس راهور ناجا ادامه داد: در سال جاری با همکاری سازمان راهداری در حوزه برون شهری 12 دوربین ثبت تخلف در محورهای برون شهری اراک - سلفچگان، سلفچگان - دلیجان و توره نصب شده است که با پیگیریهایی که در دستور کار قرار دارد، امیدواریم روند نصب این دوربینها در محورهای استان به منظور افزایش کنترل و کاهش تخلفات تسریع شود.
مومنی از نصب دوربینهای برون شهری با همکاری راهداری در 30 هزار کیلومتر از جادههای کشور در سه سال آینده خبر داد و اظهار داشت: در همین راستا در سال جاری نصب دوربینها در 4 هزار کیلومتر از جادهها انجام شده است.
رئیس پلیس راهور ناجا با تاکید بر نقش موثر این مهم در کاهش حوادث و تلفات جادهای گفت: استان مرکزی یکی از استانهای اولویتدار در اجرای این طرح بوده و مقرر است که بسیاری از معابر پرتردد این استان به سیستم هوشمند مجهز شود.
مومنی با اشاره به اینکه حفظ جان مردم اولویت اصلی ناجا است، افزود: 60 درصد از هزینه جریمههای برون شهری به راهداریها و 40 درصد به شهرداریها برای هزینهکرد در ایمنسازی معابر و تأمین تجهیزات هوشمندسازی در جادهها اختصاص مییابد.
وی بالا بودن آمار کشتهشدگان عابرین پیاده و موتورسیکلتها را از موضوعات و مسائل مهم استان مرکزی دانست و اظهار داشت: این آمار در استان از میانگین کشوری بالاتر است و کاهش آمار در این مهم با اقدامات محلی، ایمنسازی معابر، گسترش پلهای هوایی عابر پیاده و زیرگذرها و فرهنگسازی محقق میشود.
رئیس پلیس راهور ناجا با اشاره به عدم رغبت مردم برای استفاده از پلهای عابر پیاده غیر مکانیزه بر ضرورت و نقش عمده نصب پلهای مکانیزه عابر پیاده تاکید کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود عامل انسانی، وسیله نقلیه، راه، امداد و نجات و درمان را از عوامل موثر در بروز حوادث رانندگی عنوان کرد و بیان داشت: در کشور ما 50 درصد کشتهها در مسیر انتقال به بیمارستان و در بیمارستان و 50 درصد نیز در صحنه تصادف جان خود را از دست میدهند.
مومنی با تاکید بر ضرورت تلاش برای کاهش آمار کشتهها در مسیر انتقال به بیمارستان تصریح کرد: اگر سیستم امداد و نجات به روز و بهینه باشد، نقش موثری در کاهش میزان تلفات سوانح رانندگی دارد.
وی با بیان به اینکه در سالهای اخیر اقدامات خوبی در راستای کاهش حوادث رانندگی اعم از فرهنگسازی و آموزش، بهبود راهها و محورهای مواصلاتی و ایجاد امداد هوایی صورت گرفته است، گفت: متأسفانه در حوزه توسعه ایمنی وسیله نقلیه و خودرو با توجه به انحصار و نبود نظارت در این بخش و شرایط حاکم پیشرفت چندانی نداشتهایم.
رئیس پلیس راهور ناجا با انتقاد از سریال مهلت دادن به خودروسازان گفت: این همه عقبنشینی و مهلت دادنها به شرکتهای خودروسازی شایسته کشوری با این همه قوانین وضع شده در این حوزه نیست.
مومنی در ادامه با اشاره به اینکه تقاضای داشتن خودرو در کشور روندی فزاینده دارد، افزود: هم اکنون بیش از 16.5 میلیون خودرو در کشور تردد دارد که این آمار در ابتدای سال 80 حدود 4 میلیون خودرو بوده و طی 12 سال تعداد خودروها در کشور چهار برابر شده است.
وی خاطرنشان کرد: راهنمایی و رانندگی بر اساس وظایف قانونی خود پیگیری در زمینه ارتقاء ایمنی خودروها را در دستور کار دارد ولی به دلیل عدم رقابت و ضعف نظارت متأسفانه شاهد دور زدنهای مکرر از قوانین در این حوزه هستیم.
رئیس پلیس راهور ناجا مهمترین رویکرد پلیس راهنمایی و رانندگی را فعالیتهای آموزشی و فرهنگی عنوان کرد و اظهار کرد: با توجه به اینکه فعالیتهای آموزشی سهم عمدهای در کاهش حوادث و فرهنگسازی دارند، در این راستا فعالیتهای گسترده فرهنگی و آموزشی در سالهای اخیر با همکاری آموزش و پرورش، رسانهها و مردم و ادارات مرتبط انجام شده و ادامه خواهد داشت.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]