واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > جنوب > کهگیلویه و بویراحمد مرندی عنوان کرد:
25 هزار و 600 استاندارد ملی در کشور وجود دارد/ تولید مبتنی بر صادرات راه مقابله با تحریمها
یاسوج – خبرگزاری مهر: معاون نظارت سازمان استاندارد ملی کشور گفت: 25هزار و 600 استاندارد ملی در کشور تدوین شده که از این تعداد سه هزار مورد استاندارد اجباری است.
به گزارش خبرنگار مهر، وحید مرندی مقدم بعدازظهر سه شنبه در آیین گرامیداشت روز جهانی استاندارد در یاسوج افزود: 700قلم کالا در کشور نیز مشمول استاندارد اجباری هستند. وی بیان کرد: بخشی از استانداردهای غیراجباری از سوی واحدهای تولیدی استفاده می شود و مابقی نیز بدون استفاده مانده است. مرندی با بیان اینکه سطح استانداردها در کشور هم اکنون در بسیاری از زمینه ها همگام با استانداردهای روز دنیا است، اظهار داشت: اگر واحدهای تولیدی ما سطح کیفی و استاندارد را مدنظر قرار دهند علاوه بر ایجاد توسعه پایدار بستر صادرات فراهم میشود و معضل اشتغال نیز حل خواهد شد. معاون نظارت سازمان استاندارد ملی کشور مقابله با تحریم ها را نیازمند تولید محصولات استاندارد و باکیفیت دانست و گفت: جهت تولید محصولات در واحدهای تولیدی باید در راستای صادرات و حضور در بازارهای بین المللی باشد. وی تصریح کرد: زمانی میتوانیم بر این مشکلات پیروز شویم که استراتژی ما تولید مبتنی بر صادرات باشد. مرندی کمک به تولید کنندگان برای استفاده از استانداردها و تولید محصولات رقابت پذیر را از وظایف سازمان ملی استاندارد دانست و اظهار داشت: قوای مختلف ایران باید بستر لازم را برای تولید محصول استاندارد مبتی بر صادرات در کشور فراهم کنند.
لزوم راه اندازی اداره استاندارد در گچساران و کهگیلویه معاون برنامه ریزی و اشتغال استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در این مراسم گفت: دولت تدبیر و امید از ابتدای آغاز به کار بر متنوع کردن منابع درآمدی و متکی نبودن به درآمد نفتی تاکید کرده است. حسن نوروزی افزود: برای متنوع کردن درآمدهای ارزی کشور تولیدکنندگان محصولات مختلف باید در تمام مراحل تولید نسبت رعایت استانداردها توجه کنند. وی عنوان کرد: در عرصه بازارهای بین المللی کشورهایی موفق تر هستند که استانداردها را بیش از پیش رعایت کرده باشند. وی با بیان اینکه در بسته رکود اقتصادی بر متنوع کردن درآمدهای دولت تاکید شده است، اضافه کرد: متنوع کردن درآمدهای دولت از طریق رعایت استاندارد توسط واحدها امکانپذیر است و رعایت استاندارد باعث بینالمللی شدن محصولات و رشد تجارت میشود. نوروزی همچنین توسعه آزمایشگاه ها و تامین تجهیزات را نیازهای حوزه استاندارد در کهگیلویه و بویراحمد دانست و گفت: راه اندازی نمایندگی استاندارد در شهرستان های این استان نیز از دیگر نیازها است. وی اظهار داشت: اداره استاندارد در دو شهرستان گچساران و کهگیلویه وجود ندارد که سازمان ملی استاندارد با راهاندازی اداره استاندارد در این دو شهرستان به تلاشگران عرصه تولید کمک کند. رقابت سالم در بازار مستلزم رعایت استانداردهاست نماینده مردم شهرستانهای بویراحمد و دنا در مجلس شهم در این نشست با اشاره به اینکه استاندارد یک نیاز جهانی است، گفت: استاندارد به عنوان یک نیاز قطعی و حتمی از اول خلقت بشر وجود داشت و رو به رو شدن با تحولات و تغییرات صنعتی و اقتصادی نیازمند رعایت استاندارد است. غلام محمد زارعی افزود: رعایت استاندارد در بین واحدهای تولیدی زمینهساز رقابت سالم در بازار است. وی تاکید کرد: آموزش رعایت استاندارد و توجه بیشتر نسبت به این موضوع مهم نیازمند یک بسیج عمومی توسط دستگاههای استان است. زارعی افزود: فرهنگ استفاده از کالای استاندارد باید در تمام بخش ها شامل خانواده، دانشگاه، مدارس و سایر حوزه ها نهادینه شود تا تاثیر گذار باشد. این عضو کمیسیون صنعت و معدن از بررسی لایحه حمایت از تولید در مجلس شورای اسلامی خبر داد و بیان داشت: با تصویب این لایحه شاهد رونق و شکوفایی واحدهای تولیدی در سطح کشور خواهیم بود. به گزارش خبرنگار مهر، در این آیین از صاحبان هشت واحد تولیدی نمونه و 10 مسئول کنترل کیفیت واحدهای تولیدی کهگیلویه و بویراحمد تجلیل شد.
۱۳۹۳/۷/۲۲ - ۱۷:۴۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]