تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):علم میراث گرانبهائی است و ادب لباس فاخر و زینتی است و فکر آئینه ای است صاف.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860480242




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دستگیری سه سارق مسلح در پایتخت


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس پلیس آگاهی تهران بزرگ خبر داد دستگیری سه سارق مسلح در پایتخت تهران بزرگ - ایرنا - رییس پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری سه سارق مسلح در تهران خبر داد و گفت: این افراد با تجهیزات نظامی اقدام به سرقت از مردم می کردند.


به گزارش روز سه شنبه ایرنا ازپلیس آگاهی تهران بزرگ، سرهنگ عباسعلی محمدیان افزود: همواره به شهروندان تأکید می شود که صرف داشتن تجهیزات نظامی از قبیل بی سیم ، اسلحه به منزله مأمور بودن افراد نیست و این افراد ملزم به نشان دادن کارت شناسایی عکس دار هستند.
وی با اشاره به اینکه سه سارق دستگیر شده بنام علیرضا . خ ( 37 ساله )، "ولی . الف" (35 ساله) و "عبدالرضا .ظ" (39 ساله) دارای سابقه ارتکاب به جرایم هستند، اظهار کرد: علیرضا . خ به اتهام ارتکاب جرایم "ایراد ضرب و جرح عمدی"، "خرید و فروش مال مسروقه" و "سرقت" قبلا دستگیر و روانه زندان شده بودند.
وی بیان کرد: بررسی سوابق دو عضو دیگر نشان داد که آنها نیز بارها به اتهام ارتکاب جرایم مختلف "اخلال در نظم عمومی"، "نگهداری غیرمجاز تجهیزات نظامی" ، "استفاده از سند مجعول" و "ضرب و جرح عمدی" دستگیر و روانه زندان شدند.
محمدیان افزود: با توجه به اعتراف صریح متهمین به ده ها فقره سرقت مشابه در تهران و سایر شهرهای کشور ، کشف مقادیر زیادی کارت و مدارک شناسایی متعلق به تعدادی از مالباختگان و برای شناسایی سایر جرایم ارتکابی متهمین و مالباختگان و شکات ، دستور انتشار بدون پوشش تصاویر هر سه متهم از سوی مقام محترم قضایی صادر شده است.
وی از تمامی شکات و مالباختگانی که موفق به شناسایی تصاویر متهمین شدند دعوت کرد برای پیگیری شکایات خود به اداره یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ واقع در خیابان وحدت اسلامی مراجعه نمایند .
محمدیان افزود: بررسی اظهارات مالباختگان نشان می دهد که سارقین با نشان دادن تجهیزات نظامی از قبیل اسلحه ، بی سیم و دستبند ، عمدتا به بهانه داشتن مواد مخدر اقدام به دستگیری صوری مالباختگان کرده و سپس اقدام به سرقت اموال با ارزش از جمله پول ، طلا و کارت های عابر بانک آنها می کردند.
یکی از مالباختگان در اظهارات خود به کاراگاهان گفت : ساعت 14:30 28 تیرماه سال جاری در خیابان آزادی با موتورسیکلت در حال تردد بودم که دو نفر سرنشین یک دستگاه خودرو شاسی بلند مرا متوقف و خود را مأمور معرفی کردند.
وی اظهار کرد: آنها با نشان دادن بی سیم، دستبند و تهدید اسلحه کمری به بهانه داشتن مواد مخدر اقدام به بازرسی بنده کرده و نهایتا کارت عابر بانک مرا گرفته و از محل متواری شدند که از طریق سامانه پیامک بانکی متوجه شدم مبلغ 64 میلیون تومان وجه نقد داخل کارت برداشت شده است .
تهرام/519/1109/564


22/07/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن