تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 13 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خدايا روزى كن مرا محبّت خودت و محبّت دوستدارانت را و محبّت آنچه مرا به تو نزديك مى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820377145




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

با کودکان غمگین چگونه رفتار کنیم؟


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: با کودکان غمگین چگونه رفتار کنیم؟
غم و غصه در کودکان همچون افراد بزرگسال احساسی واقعی و جدی است که والدین می‌توانند با به کار بردن شیوه‌های مناسب به فرزندان خود برای رهای از این احساس منفی کمک کنند.
به گزارش نامه نیوز، روبرو شدن با واقعیت مرگ برای افراد بزرگسال و همچنین برای کودکان سخت است و به همین دلیل متخصصان راهکارهایی را به والدین توصیه می‌کنند تا بتوانند فرزندان خردسال خود را از احساس غم و غصه نجات دهند.

«استیون برکوویتز» روانپزشک کودکان و نوجوانان می‌گوید: بهترین کاری که والدین می‌توانند انجام دهند این است که احساسات خود و فرزندشان را مورد توجه قرار دهند و از آن غافل نباشند.

این روانپزشک افزود: والدین باید بدانند اگر خودشان احساس غم و غصه را درک می‌کنند کودکان نیز این احساس را دارند. همچنین اگر والدین در مقابل فرزندانشان گریه کنند هیچ اشکالی ندارد.

متخصصان روانپزشکی توصیه می‌کنند زمانی که والدین قصد دارند مرگ را به کودکشان توضیح دهند با آنان صادق و روراست باشند. ممکن است کودکان این پرسش را مطرح کنند که پس از مرگ بدن انسان به کجا منتقل می‌شود. در این زمان والدین پس از آنکه نفس عمیقی کشیدند باید پاسخ این پرسش را به سادگی برای فرزندشان توضیح دهند.

برکوویتز گفت: به طور مثال در زمان فوت مادربزرگ به فرزندتان بگویید که قرار است چه کارهایی انجام شود. کودکان زمانی که مطلع باشند قرار است چه اتفاقی بیفتد احساس راحتی بیشتری خواهند داشت.

والدین اغلب این تصور را دارند که فرزندشان به هنگام بازی کردن و خندیدن، احساس غم و ناراحتی خود را فراموش می‌کند اما در تمام موارد این راهکار جوابگو نیست و فرآیند بهبود حالت روحی کودکان مدتی طول خواهد کشید.

به گفته متخصصان، گاهی اوقات کودکان احساس ناراحتی خود را به شکل گریه کردن نشان می‌دهند اما این ناراحتی می‌تواند با الگوهای رفتاری دیگر همچون بروز مشکل در خواب و غذا خوردن کودک هم ظاهر شود.

به گزارش ایسنا به نقل از سایت اینترنتی wtop،‌ غم و ناراحتی احساس واقعی در کودکان است که مانند افراد بزرگسال با گذشت زمان کاهش می‌یابد. کودکان نیز همچون افراد بزرگسال به شیوه خود بالاخره با این احساس کنار می‌آیند اما در صورتی که تغییر رفتار کودک طولانی و نگران‌کننده شود لازم است با متخصص مشورت کنید.



منبع: ایسنا


۲۲ مهر ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن