واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون حراست وزارتخانه: صیانت از صنعت نفت وظیفه ای خطیر است اراک - ایرنا - معاون سازمان حراست وزارت نفت گفت: صیانت از تاسیسات صنعت نفت و تیزهوشی دربرابر هر توطئه و تهدید، وظیفه ای خطیر و حساس است.

به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی پالایشگاه امام خمینی (ره) شازند " انصاری" در جمع کارکنان حراست شرکتهای تابعه پالایش و پخش استان مرکزی افزود: وظایف حراست در مجموعه صنایع نفت بسیار گسترده است و فعالان این حوزه باید با درایت، تیزهوشی و اقدامات بهنگام نقش کلیدی در راهبری و مدیریت امور ایفا کنند.
وی بیان کرد: حوزه حراست پیشانی و خط مقدم صنعت نفت است و برخورداری از روحیه با نشاط شرط بایسته خدمت در این سنگر مقدس است.
وی ادامه داد: حوزه حراست در مجموعه نفت به عنوان اتاق مشورتی مدیریت و چشم بینا و گوش شنواست و شاغلان این حوزه باید با ذکاوت از تهدیدهای احتمالی و اتفاقات به موقع مطلع شوند و مسوولان رده بالا را باخبر کنند.
وی افزود: آگاهی و تسلط بر دانش روز و فناوریهای نوین و گسترش دامنه مراقبتهای هوشمندانه در مجموعه های نفت از مسایلی است که حراستها باید در اولویت کار خود داشته باشند.
انصاری گفت: در مفاد قانونی ابلاغی ازسوی مجلس شورای اسلامی در سال 91 به صراحت بر تامین حفاظت و حراست از منابع، تاسیسات، شبکه های خطوط لوله، برق و مخابرات، ابنیه،اموال واسناد وزارتخانه وشرکتهای تابعه توسط سازمان حراست صنعت نفت با همکاری نهادهای امنیتی،نظامی،انتظامی و پدافندی تاکید شده و این ماده قانونی بر سنگینی رسالت حوزه حراست در صنعت نفت بیش از پیش افزوده است.
وی اظهارکرد: کسانی که حفظ و صیانت ازیکی از مهمترین وزارتخانه های کشور را بر عهده دارند باید به گونه ای عمل کنند که نظر مقامات ارشد نظام را در رضایتمندی خدمات تامین کنند.
انصاری بر ضرورت حمایت از ولایت فقیه و دشمن شناسی از سوی نیروهای حراست تاکید کرد و گفت: خنثی کردن حیله های دشمنان به همت بصیرت و تیزهوشی نیروهای خدوم انقلاب در رده ها و پستهای مختلف انجام می شود و حراستها در این خصوص رسالت سنگینی بردوش دارند.
وی افزود: در شرایط کنونی ایران به عنوان مهد تشیع همواره با تهدیدات زیادی مواجه بوده است.
در این نشست مسوولان حراست شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران در خصوص برنامه ها و تکالیف این حوزه بحث و تبادل نظر کردند.ک/1
560/559/ 684
22/07/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]