تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):شمار قطره هاى آبها و ستارگان آسمان و ذرات گردوغبار پراكنده در هوا وحركت مورچه برسنگ ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868935117




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سمپوزیوم بین المللی سازمان ملل متحد افتتاح شد


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: با هدف زمینه‌سازی گردشگری پایدار
سمپوزیوم بین المللی سازمان ملل متحد افتتاح شد
سمپوزیوم بین‌المللی سازمان ملل متحد برای ایجاد زمینه‌سازی گردشگری پایدار با مشارکت سازمان میراث فرهنگی و گردشگری از صبح امروز 22 مهر ماه آغاز به کار کرد.


به گزارش خبر نگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، این سمپوزیوم بین‌المللی با تأکید بر گردشگری پایدار با هدف یکپارچه‌سازی سیاست‌های برنامه‌ریزی توسعه پایدار ملی و محلی، گردشگری پایدار، توسعه شهری، استفاده بهینه از منابع و حفظ تنوع زیستی و محیط زیست به دنبال اهداف ترسیم شده در RIO+20 به مدت سه روز در تهران برگزار می‌شود که نمایندگانی از سازمان ملل متحد، سازمان جهانی جهانگردی، مشاور بانک جهانی، فعالان گردشگری در کشورهای منطقه، آسیا و ایران در آن حضور دارند و پنل‌های تخصصی برگزار خواهد شد.

مراسم افتتاحیه این سمپوزیوم در مرکز آموزش و پژوهش‌های وزارت امورخارجه برگزار شد، معاون اول رئیس جمهور به همراه روسای سازمان‌های حفاظت از محیط زیست و میراث فرهنگی و گردشگری به همراه جمعی از فعالان بخش خصوصی و کارشناسان گردشگری و بوم‌گردی حضور داشتند.
 
امروز در این سمپوزیوم نشست‌هایی با موضوع مدل‌ها و مطالعات موردی برنامه‌ریزی یکپارچه گردشگری با هدف دستیابی به توسعه پایدار، مدل‌های گردشگری پایدار در محیط‌های شهری و روستایی، چشم‌اندازهای همکاری‌های منطقه‌ای در توسعه گردشگری پایدار برگزار می‌شود.
 
در روز دوم روش‌ها و نمونه‌های محل‌های اقامت گردشگری پایدار، ارتقاء سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های بخش دولتی و خصوصی در گردشگری و میهمان‌نوازی، سیاست‌ها و راهبردهای برنامه‌ریزی منسجم در گردشگری در سطوح ملی، محلی و حفظ میراث فرهنگی، ارتقاء کارآیی منبع و حفاظت از محیط زیست در گردشگری، سرمایه‌گذاری و تأمین منابع مالی در سطح بین‌المللی در حوزه گردشگری و مهمان‌نوازی، آموزش نیروهای انسانی و توسعه ظرفیت‌ها برای گردشگری پایدار، کارت‌های ملی، حفظ تنوع زیستی و طبیعت‌گردی پایدار، چشم‌انداز‌هایی برای همکاری‌های بین‌المللی در زمینه گردشگری پایدار با هدف توسعه به بحث و بررسی علمی گذاشته می‌شود.
 
این پنل‌ها توسط نمایندگانی از سازمان‌ جهانی جهانگردی، وزارت گردشگری هند، دفتر برنامه‌ریزی توسعه گردشگری فیلیپین، دانشگاه علامه طباطبایی، سازمان اقتصاد خلاق و تجارت اندونزی، دانشگاه تهران، واحد پژوهش‌های گردشگری کمیسیون اروپا، سازمان همکاری‌های اقتصادی اکو و D8 بانک جهانی، موسسه هماهنگی‌های برنامه جامع گردشگری،‌اقتصاد و مدیریت مهمان‌نوازی دانشگاه کلمبو و سریلانکا، هتل‌های روتانا از امارات، وزارت گردشگری کامبوج، کمیته امور جوانان، ورزش و گردشگری دولت تاجیکستان، یونسکو، دانشگاه اصفهان، وزارت کشاورزی ایران، وزارت گردشگری ماداگاسکار، پژوهشکده گردشگری سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و کارشناسانی از ژاپن، کره جنوبی و آلمان ارائه می‌شود.
 
انتهای پیام /






تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن