تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 دی 1403    احادیث و روایات:  
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1848652271




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کار بزرگ پیش رو از نگاه رئیس جمهور/ دولت در جستجوی پردرآمدها


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:


در گفت وگوی زنده تلویزیونی
کار بزرگ پیش رو از نگاه رئیس جمهور/ دولت در جستجوی پردرآمدها
رییس جمهوری دوشنبه شب در یک گفت وگوی زنده تلویزیونی، دستاوردهای دولت را در عرصه های مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی تشریح کرد.



به این مطلب امتیاز دهید

  به گزارش جام نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر ریاست جمهوری، حجت الاسلام حسن روحانی دوشنبه شب در یک گفت وگوی زنده تلویزیونی، دستاوردهای دولت را در عرصه های مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی تشریح کرد.     حسن روحانی در آغاز این گفت و ضمن تبریک عید سعید غدیر‏، گفت: غدیر خم، حادثه بسیار تاریخی برای همه مسلمانان بود و از آن روز تا کنون شاهد آثار آن هستیم. همچنین امیدوارم همه ما جزو متمسکین به ولایت امیر المؤمنین و ائمه هدی علیهم السلام باشیم و روز به روز وحدت و اتحاد در میان مسلمانان بویژه در میان مسلمانان و همه اقوام و ادیان رسمی در ایران و کلیه ایرانیان عزیزی که در داخل و خارج کشور هستند بیشتر شود و با وحدت، انسجام و اتحاد بتوانیم کشور را به نقطه‌ای برسانیم که نقطه مطلوب برای همه ایرانیان است.

همه اقدامات دولت بامشورت صاحبنظران بوده است
رییس جمهوری در پاسخ به اولین سوال مجری برنامه درباره مستندات مهار تورم و خروج از رکود اقتصادی‏، با یادآوری اینکه کشور در زمان آغاز به کار دولت یازدهم‏، با معضل بسیار بزرگ رکود تورمی مواجه بود، گفت: همه قدم‌هایی که دولت برای مقابله با رکود تورمی برداشته، با مشورت صاحبنظران و متخصصین بوده و اگر یاری و حمایت عامه مردم و هدایت‌های مقام معظم رهبری نبود، به این نقطه نمی‌رسیدیم.  
دکتر روحانی با اشاره به اینکه رشد اقتصادی ایران در سال های ۹۱ و ۹۲ به ترتیب برابر منفی ۶.۸ بوده و منهای ۲.۹ بوده است، افزود: یعنی کشور ۸ الی ۹ فصل پشت سر هم رکود را تجربه کرده است. ایران غیر از سال‌های اولیه انقلاب که شرایط خاص خودش را داشت، هیچ زمانی اینچنین رکودی توأم با تورم بالای ۴۰ درصد تجربه نکرده بود‎ و وقتی رکود عمیق می شود، خروج هم سخت و مشکل است.
رییس شورای عالی اقصاد با بیان اینکه آثار اولیه خروج کشور ‌از رکود اقتصادی از زمستان سال گذشته‏، خود را نشان داد، گفت: اولین بخشی که زمستان سال گذشته از رکود خارج شد، بخش نفت بود و تولید کشور در این بخش، ۱۳.۷ دهم رشد نشان داد. همچنین در زمستان سال گذشته، رشد واردات کشور در مجموع به اندازه ۲۲.۲ رشد داشته است.  
رشد فوق العاده ای را در گردشگری تجربه کردیم
رییس جمهوری همچنین میزان رشد واردات کشور در زمستان سال گذشته در بخش مواد اولیه را ۱۶.۴ و در بخش سرمایه‌ای و کارخانجات و ماشین‌آلات برابر ۳۲ درصد اعلام کرد و گفت: این رشد به ما اعلام می‌کرد ما باید به تدریج خروج از رکود را تجربه کنیم. به طوری که در سه ماهه اول ۹۳ شاهد تحرک خوبی در بخش‌های مختلف اقتصاد کشور بودیم و بخصوص رشد فوق‌العاده‌ای را در گردشگری تجربه کردیم.  
دکتر روحانی میزان رشد بخش های گردشگری‏، صنعت و معدن، تولید خودرو، نفت، کشاورزی در سه ماهه اول سال ۹۳ نسبت به سه ماهه اول سال ۹۲ را به ترتیب واجد رشدهای ۲ برابری، حدود ۱۰ درصد، ۸۰ درصدی، بیش از ۶ درصدی و ۳.۳ درصدی اعلام کرد و گفت: البته در بخش‌های دیگر اقتصادی کشور نیز شاهد رشد هستیم و بر اساس محاسبات اولیه و پیش‌بینی‌ها، پایان سال هم رشد مثبتی خواهیم داشت تا به نقطه‌ای برسیم که بتوانیم اعلام بکنیم.  
دولت و مردم به هم نزدیکتر شده اند
دکتر روحانی در ادامه در پاسخ به مجری برنامه مبنی بر اینکه فکر می‌کنید اگر مذاکرات به نتیجه نرسد روند رشد این بخش ها ادامه خواهد داشت، اظهار داشت: اولین عامل شروع حرکت اقتصادی در ایران، اعتماد و امید مردم بود. مردم به دولت اعتماد کردند و دولت هم به کارشناس‌، صاحبنظران، دانشگاهیان و کل ملت ایران که حامی‌اش بودند اعتماد کرده است که این اصلش، سرمایه اجتماعی است. ریشه حرکت ما در اقتصاد، سرمایه‌ اجتماعی است یعنی دولت و ملت به هم نزدیک‌تر شدند و این اساس کار بود.  
رییس شورای عالی امنیت ملی افزود: از طرف دیگر مردم احساس کردند که دولت یازدهم در زمینه سیاست خارجی با منطق، کارشناسی و تبحر لازم حرکت می‌کند. در دنیای سیاست خارجی که قدرت‌های بزرگ روبه‌روی ما هستند، اینکه ایران قادر است با ۶ قدرت بزرگ دنیا پای میز مذاکره بنشیند، بحث کند و با منطق و استدلال به یک توافق برسد، هرچند تفاهم موقت ۶ ماهه، خود قدم بسیار مهمی بود که دولت برداشت و مردم احساس می‌کنند که تلاطم‌های خارجی کاهش پیدا کرده است.  
همه کشورهای بزرگ داوطلب صحبت و مذاکره با ایران هستند
دکتر روحانی با تاکید بر نقش کارآفرینان در تداوم رشد اقتصادی کشور، تصریح کرد: ما در زمینه هسته‌ای هرگونه حرکت کنیم، مردم می‌دانند که روابط با دنیای بیرون طبق وعده‌ای است که در انتخابات به مردم دادیم و این وعده همان تعامل سازنده با جهان بود. امروز بحث هسته‌ای، یک جزء از مباحث روابط خارجی ایران است و امروز جایگاه ایران طوری است که در یک اجلاس بین‌المللی کشور بزرگی نیست که داوطلب صحبت و مذاکره و ملاقات با ایران نباشد. البته ممکن است با کشوری به دلایلی نخواهیم بنشینیم و صحبت کنیم، اما همه داوطلب هستند.
دکتر روحانی افزود: قبلا وقتی با مقامات ایرانی ملاقات می‌کردند، زبان‌شان گاهی زبان نصیحت بود اما امروز زبان‌شان، زبان سوال است، راجع به منطقه، اقتصاد ایران، مسایل مختلف کشور و جهان می‌پرسند. اصولاً سیاست خارجی ما یک حرکت و گام به جلو برداشته است.    

 
رییس جمهوری با بیان اینکه در موضوع هسته ای موفق شدیم به یک توافق موقت دست پیدا کنیم و امروز کار بزرگی پیش رو داریم و آن رسیدن به توافق نهایی است، اظهار داشت: این کار بسیار بزرگی است چرا که موضوعی است که ۱۲ سال بین ایران و کشورهای بزرگ جهان، مورد بحث بوده است. یک معضل ۱۲ ساله را یکی دو روزه نمی شود بطور کامل حل و فصل کرد اما قدم‌هایی که تا به امروز طی کرده ایم ، قدم‌های خوبی بوده است.  
دکتر روحانی گفت: در کلیات موضوع هسته ای یک اتفاق نظری با ۱+۵ داریم، البته جزئیات هم خیلی مهم است و درباره جزئیات هنوز بحث‌های مهمی داریم.  
حجت الاسلام والمسلمین روحانی تصریح کرد: امروز ۱+۵ قبول کرده که موضوع هسته‌ای ایران و حق ایران را در این خصوص به رسمیت بشناسد و این مساله دیگر جای بحث نیست، حالا اینکه برای چند سال ایران ،چه مسایل و شرایطی را بپذیرد و آن هم بطور محدود این مورد بحث است. در اینکه باید تحریم برداشته شود ،جای اختلاف نظر وجود ندارد، حالا از چه زمانی شروع شود اول چه بخش هایی باشد، دوم چه باشد. ،اینها مسایلی است که ما امروز در کلیات با آن توافق داریم.  
رییس جمهوری اضافه کرد: در اینکه در نطنز باید غنی سازی انجام شود و اینکه فردو مرکزی برای ایران است و همچنین در اینکه در اراک نیاز به نیروگاه داریم ، دیگر جای بحث وجود ندارد و اینکه ویژگی این نیروگاه چه و چگونه باشد ، داریم بحث می کنیم. امروز کلیات مسأله مورد اتفاق نظر دو طرف است و هیچ کس دنبال این نیست که ایران غنی‌سازی نکند و این بحث فراموش شده و منتفی و حذف شده است. در اینکه ایران برای تولید رادیو داروها در اراک نیروگاه داشته باشد ، بحثی وجود ندارد. حتی اینکه ایران در کنار غنی‌سازی از سایر تکنولوژی‌های مدرن هسته‌ای برخوردار باشد یکی از مسایل ما در مذاکره با ۱+۵ است. الان کشورهایی از ۱+۵ داوطلب هستند که به محض توافق ،در این عرصه با کشورمان همکاری کنند.  
دکتر روحانی با اشاره به مذاکرات خود با رییس جمهور فرانسه در نیویورک اظهار داشت: در سفر نیویورک مذاکراتی با رییس‌ جمهور فرانسه داشتیم و خود ایشان مطرح کرد که ما می‌خواهیم با ایران تعاملات هسته‌ای داشته باشیم و در مسأله هسته‌ای، فناوری‌های مدرن را در اختیار ایران قرار دهیم.
رییس جمهوری تاکید کرد: امروز این بحث که ایران باید همه فناوری‌های مدرن را در اختیار داشته باشد، مورد اتفاق نظر است.  
حجت الاسلام روحانی با بیان اینکه خوشبختانه ما گام های اصلی اقتصاد‌مان را قبل از آنکه موضوع تحریم برداشته شود و در مسأله هسته‌ای به توافق برسیم، برداشته ایم، گفت: در زمینه رکود قبل از اینکه به توافق هسته‌ای برسیم و تحریم به طور کامل برداشته شود، از رکود عبور کردیم و امروز هیچ تردیدی وجود ندارد که ما از رکود عبور کرده ایم.  
رییس جمهوری خاطرنشان کرد : مردم عزیز ما باید توجه داشته باشند که وقتی می گوییم از رکود عبور کردیم هنوز تا رسیدن به رونق مطلوب فاصله داریم. بحث این نیست که فقط از رکود خارج شویم. دو فصل که نرخ منفی باشد، رکود ایجاد می شود و بتدریج اگر این رقم مثبت شد از رکود خارج می شویم لذا این معنایش رونق نیست و باید خیلی کار کنیم .  
دکتر روحانی با بیان اینکه تا به حال هر موفقیتی داشته ایم ، ملت ایران این کار را انجام داده است، تصریح کرد: اگر در مذاکرات موفقیتی به دست آوردیم به خاطر ملت ایران بوده است و ما به عنوان نماینده کل ملت ایران در مذاکرات حضور پیدا می‌کنیم.  
رییس جمهوری با اشاره به حمایت های همه جانبه از دولت و ضرورت این حمایت ها افزود: تفاهم و توافق بین قوای سه گانه ، حمایت‌های مقام معظم رهبری و هم‌صدا و هم‌فکر بودن ملت ایران در این زمینه خیلی مهم است.  
رییسی شورای عالی امنیت ملی با تاکید بر اینکه موضوع هسته‌ای بازگشت ناپذیر است، اظهار داشت: بازگشت ناپذیر است یعنی دیگر به هیچ‌وجه به قبل و گذشته برنخواهیم گشت. به یک شرایطی رسیدیم که دیگر به گذشته و به یکسال قبل برنگردیم اما اینکه چطور پیشرفت می‌کنیم و در این که در ۴۰ روز باقیمانده این موضوع تمام می‌شود و به توافق نهایی می رسیم و یا بخشی می‌ماند و احتمالاً تمدید می‌شود و یا نمی‌شود اینها مباحثی است که مطرح است. اراده ما بر این است و فکر می‌کنیم در همین ۴۰ روز باقیمانده مسایل قابل حل و فصل نهایی است و می‌تواند حل و تمام شود اما بر فرض اگر مسایلی پیش بیاید به هر حال دو طرف با راه حل هایی می توانند و به هر حال به تفاهم می‌رسند.  
رییس شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه اعضای ۱+۵ پذیرفته اند که ایران باید دارای فناوری هسته ای باشد و مسأله هسته ای ایران باید از طریق مذاکره حل و فصل شود ، اظهار داشت : همه قبول دارند که این تفاهم برد - برد و به نفع همه خواهد بود.  
دکتر روحانی با اشاره به دیدارهایش با مقامات ارشد کشورهای طرف مذاکره در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک و در اجلاس شانگهای ، گفت : همه آنها بر این مسأله اعتراف داشتند که این مسأله باید حل شود حتی یکی از سران این کشورها گفت ما خسته شدیم و باید مساله را هر طور که هست تمام کنیم . این نشان می‌دهد که شرایط عوض شده و شرایط را ملت ما عوض کرده است.
رییس جمهوری ادامه داد : دنیا می‌داند که اراده دولت و ملت بر چه قرار گرفته است. ما امیدواریم مسأله هسته ای ایران در مسیر حل خودش و مسیری که به نفع همه منطقه و جهان است قرار بگیرد. ما همه تلاش‌مان را به کار گرفته‌ایم و بکار خواهیم گرفت.  
رییس جمهوری با ذکر برخی آمارها در ۶ ماهه اول امسال که نشان دهنده خروج تدریجی کشور از رکود است ، تصریح کرد :ً در ۶ ماهه اول امسال ما رشد قابل ملاحظه ای در زمینه واردات و صادرات داشتیم. حدود ۲۶ میلیارد واردات و ۲۳ میلیارد صادرات داشتیم، صادرات و واردات غیرنفتی ما حدود ۵۰ میلیارد دلار است و با این روند تا پایان سال ما یک واردات و صادرات حدود ۱۰۰ میلیارد دلاری غیر نفتی خواهیم داشت این نشان می‌دهد که کشور حرکت به جلو دارد، اقتصاد ما حرکت کرده است مردم به مسیر پیش رو اعتماد کردند و امیدوار به آینده هستند.  
رییس شورای عالی اقتصاد افزود : شما ببینید وضعیت کشور در گذشته چگونه بود. بانک مرکزی تبدیل به مرکز فروش سکه شده بود و مردم مدام صف می‌بستند که سکه یا ارز بخرند. در واقع حجم نقدینگی به یک سیل مخرب مبدل شده بود که هر زمان به سمتی حرکت می‌کرد. اما در این ۱۳ - ۱۴ ماه دولت یازدهم تقریباً‌ نقدینگی در مسیر درست حرکت می‌کند. ابتدا به سمت بورس و سپس بخشی از آن به سمت بانک‌ها حرکت کرد . بطوریکه امروز بانک‌های ما در زمینه تسهیلاتی که باید به بخش تولید بدهند دست‌شان یک مقدار زیادی باز شده است.  
رییس جمهور در پاسخ به این سوال که دولت موفق به کنترل نرخ رشد تورم به بهای افزایش رکود شده است ، گفت : خیلی‌ها به ما نقد داشتند و معتقد بودند دولت در مسیر اشتباه حرکت می‌کند. می گفتند کنترل تورم معنایش این است که رکود هیچ وقت حل نمی‌شود. اما ما در جلسات اقتصادی مفصل حتی پیش از انتخاب شدن از سوی مردم به نتیجه رسیدیم که بدون کنترل تورم نمی‌توانیم مسأله رکود را هم حل بکنیم. تورم مردم را هر روز نگران می‌کرد.  
دکتر روحانی با بیان اینکه دولت از نقد سازنده بویژه نقدی که از سوی صاحب نظران ارایه می شود استقبال می کند ، تصریح کرد : گاهی می‌گویند که دولت مرتب می‌گوید تورم را مهار کردیم جنس‌ها که ارزان نشده است. مهار تورم را به مفهوم ارزان شدن اجناس در مغازه‌ها می‌دانند. خوب مهار تورم معنایش این است که ما اسب سرکش را مهار کردیم نه اینکه آن را متوقف کردیم و معنایش این نیست که تورم اصلاً نداریم.     101    




۲۱/۰۷/۱۳۹۳ - ۲۳:۴۰




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن