واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: نخستین جلسه شورای قرآنی درمنطقه 15 برگزار شد شهرری - ایرنا - نخستین جلسه شورای قرآنی با حضور مسوولان شورای قرآنی و شهردار منطقه 15 برگزار شد.
به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی شهرداری منطقه 15، این جلسه با حضور علی اکبر انجمنی شهردار منطقه، حجت الاسلام کوششی مدیرعامل اتحادیه قرآنی استان تهران و دبیر شورای عالی قرآنی شهرداری تهران، معاون امور اجتماعی و فرهنگی منطقه، مسئولان خانه های قرآن و عترت محلات منطقه و برگزیدگان رشته های آئینی قرآن، عترت، دعا و نیایش منطقه در جشنواره شمسه برگزار شد.
بنابراین گزارش، شهرداری منطقه 15 در این جلسه ضمن اشاره به اهمیت پیوست اجتماعی در امور مربوط به تمامی حوزه ها گفت: برای افزایش پیوستگی اجتماعی در اموری نظیر سبک زندگی، اخلاق، انس، الفت و ... پیوستی بالاتر از بهره گیری از قرآن کریم وجود ندارد.
انجمنی در ادامه با تاکید بر تقویت سنت های گذشته گفت: سرای محلات باید تبدیل به پایگاههای قرآنی شده و ضمن ارائه آموزش های قرآنی به شهروندان، با شناسایی مجالس مذهبی و روضه های سنتی در منازل، با دادن امکانات آنها را تقویت کنند.
شهردار منطقه همچنین با اشاره به اینکه منطقه 15 از ظرفیت و پتانسیل بسیار بالایی در زمینه دینی و قرآنی برخوردار است از حجت الاسلام کوششی خواست تا با عنایت ویژه ای که به این منطقه دارد در ارتباط با اجرای طرح های قرآنی این منطقه را به عنوان پایلوت معرفی کند .
در ادامه جلسه حجت الاسلام کوششی ضمن تقدیر از شهردار منطقه به جهت دغدغه و علاقمندی که در زمینه های فرهنگی، دینی و قرآنی دارند، تاکید کرد: منطقه 15 به لحاظ ظرفیت های دینی، قرآنی، تعداد مساجد، سرای محلات، فراوانی جلسات قرآنی در منازل، مسئولان دغدغه مند از جمله شهردار منطقه، تشکل های قرآنی، شخصیت های فرهنگی و ... از مناطق استثنایی است و این شرایط دست به دست هم داده تا انتظارات مضاعف تر باشد.
وی در ادامه با اشاره به فعالیت های گسترده شهرداری در زمینه قرآن و عترت ادامه داد: شوارای عالی قرآنی در شهرداری تهران با هدف انسجام و هماهنگی بیشتر در کارهای دینی و ایجاد وحدت رویه و همچنین تخصصی کردن خانه های قرآن و عترت در محلات شهر تهران به تدبیر شهردار تهران بوجود آمده است.
حجت الاسلام کوششی با اشاره به اینکه فعالیت خانه های قرآن محلات تهران مورد ارزیابی قرار گرفته و وضعیت منطقه 15 نسبت به مناطق دیگر مطلوب بوده است، افزود: داشتن اطلاعات جامع از شخصیت های حقیقی و حقوقی محله، شناسایی جلسات قرآنی- مذهبی منازل و برنامه ریزی در راستای نیاز و سلیقه محله از جمله اقداماتی است که در هرچه مطلوب شدن فعالیت این خانه ها کمک می کند.
وی در پایان به تشکیل شورای قرآن در منطقه به ریاست شهردار منطقه و انتخاب یکی از محلات منطقه به عنوان پایلوت اشاره کرد و گفت: این فرصتی که به واسطه نگاه دینی مدیریت شهری به وجود آمده، فرصت طلایی است که باید از آن بهره لازم را ببریم.
در پایان از برگزیدگان رشته های آئینی جشنواره شمسه و مسئولان خانه های قرآن و عترت محلات بیستگانه منطقه با اهدا لوح و هدایایی تجلیل شد.
687/ 699
21/07/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]