تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن چون خشمگين شود، خشمش او را از حق بيرون نبرد و چون خشنود شود، خشنوديش او را به ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820094658




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

استاندار خراسان شمالی: ستاد مدیریت بحران نیاز به حمایت دارد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: استاندار خراسان شمالی: ستاد مدیریت بحران نیاز به حمایت دارد بجنورد - ایرنا - استاندار خراسان شمالی گفت: ستاد مدیریت بحران کشور نیاز مبرم به حمایت برای تجهیز استان ها به امکانات و تجهیزات لازم برای مقابله با حوادث پیش بینی نشده، دارد.


به گزارش ایرنا "سیدعلی اکبر پرویزی" روز یکشنبه در نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران این استان، اظهار کرد: انتظار می رود قانون برنامه و بودجه که پنج درصد منابع عمومی دولت را برای پیشگیری پیش بینی کرده، اجرایی شود.
وی با اشاره به این که بیشتر استان ها برای مقابله با حوادث پیش بینی نشده با مشکل اعتبار برای تجهیز و پیشگیری مواجهند، افزود: با توجه به مشکلات این بخش، به تازگی وزیر کشور نیز از معاون اول رییس جمهور درخواست حل مسایل ستاد بحران را کرده است.
وی بیان کرد: تامین به موقع منابع مالی برای ستاد مدیریت بحران می تواند کمک بزرگی به پیشگیری از حوادث و کاهش مسایل و مشکلات مدیریت بحران در استان ها داشته باشد.
استاندار خراسان شمالی ورود رسانه های گروهی برای رفع مسایل و مشکلات ستاد مدیریت بحران را بسیار موثر دانست.
وی به وضعیت مدیریت بحران استان خراسان شمالی اشاره کرد و افزود: این استان به دلیل نوپا بودن آمادگی کامل برای مقابله با حوادث پیش بینی نشده را ندارد.
وی با بیان این که در خراسان شمالی به طور میانگین روزانه یک زلزله کمتر از 3 ریشتر و در هر ماه نیز یک زلزله بالای سه و نیم ریشتر روی می دهد، گفت: ضروری است برای تامین امکانات و تجهیزات اولیه مقابله با حوادث پیش بینی نشده در استان اقدام شود.
پرویزی جاری شدن سیلاب های مخرب را یکی دیگر از حوادث پیش بینی نشده این استان برشمرد و اظهار کرد: نمونه بازر خسارات سیلاب را می توان به شهر بجنورد و نیز شهرستان های راز و جرگلان و مانه و سملقان اشاره کرد.
وی به فراگیری خشکسالی در بخش های مختلف استان اشاره کرد و افزود: اکنون خسارت این پدیده به بخش کشاورزی استان بسیار زیاد است.
وی از جهاد کشاورزی استان خواست اطلاعات خسارات خشکسالی را جمع آوری و به ستاد مدیریت بحران استان برای پی گیری جذب اعتبارات جبران خسارات گزارش کند.
استاندار خراسان شمالی همچنین به خسارت خشکسالی به منابع آب آشامیدنی این استان اشاره و بیان کرد: خشکسالی های اخیر تامین آب آشامیدنی مناطق روستایی و شهری این استان را دچار مشکل کرده که با پی گیری صورت گرفته 95 میلیارد ریال اعتبار در این حوزه دریافت شده است.
پرویزی گفت: اکنون این اعتبار در اختیار شرکت آب منطقه ای و شرکت آب و فاضلاب روستایی استان برای اجرای طرح های تامین آب آشامیدنی قرار گرفته است.
استاندار خراسان شمالی در خصوص سفر رییس جمهوری به خراسان شمالی نیز اظهار کرد: انجام سفر رییس جمهوری به این استان هنوز قطعی نشده و ممکن است به دلیل بحث ارایه لایحه بودجه سال 94 و طرح آن در مجلس، یکی دو ماه به تاخیر بیفتد.
وی افزود: اگر سفر رییس جمهوری در فصل پاییز به خراسان شمالی به تاخیر بیفتند سفر در فصل سرما انجام نخواهد شد ولی تلاش می شود تا آبان این سفر به استان انجام شود.
وی تصریح کرد: انجام سفر رییس جمهوری به خراسان شمالی باعث می شود این استان در انجام امور توسعه یک سال جلو بیفتد.
پرویزی همچنین از اختصاص 25 دستگاه آمبولانس به استان و همچنین هزار میلیارد ریال اعتبار خشکسالی به چهار استان از جمله خراسان شمالی خبر داد.
وی اظهار کرد: در بخش حمل اجساد سوانح جاده ای استان باید عقد قرارداد با بخش خصوصی پیگیری شود و محل تامین منابع این طرح نیز استانی خواهد بود.
معاون عمرانی استاندار خراسان شمالی نیز این استان را جزو استان های حادثه خیز کشور خواند و گفت: بحث آموزش برای پیشگیری از حوادث در این استان باید به طور جدی پیگیری شود.
"محمدحسین علی نیا" افزود: علاوه بر آموزش باید در بخش تجهیز امکانات نیز سرمایه گذاری شود تا خسارات به کمترین برسد.
وی همچنین با اشاره به این که خراسان شمالی در مسیر زایران مشهد مقدس و گردشگران شمال قرار دارد، بیان کرد: سالانه بین 15 تا 20 میلیون زائر و گردشگر از این خطه گذر می کنند که باید برای رفع مشکلات این بخش نگاه ملی وجود داشته باشد.
وی از دستگاه های اجرایی و خدمات رسان سطح استان خواست برای مقابله و پیشگیری از حوادث احتمالی برنامه ریزی و آمادگی لازم را داشته باشند.
مدیران کل راه و شهرسازی، حفاظت محیط زیست و هواشناسی خراسان شمالی نیز پیشنهادهای خود را در خصوص پیشگیری از حوادث احتمالی از جمله توجه به مخاطرات زیست محیطی، شناسایی نقاط حساس و زلزله خیز، راه اندازی هشدار سیل، تجهیز هواشناسی به اندازه گیری گرد و غبار و اندازه گیری رطوبت خاک در استان ارایه کردند.
استان خراسان شمالی جزو 10 استان حادثه خیز کشور به شمار می رود.
این استان طبق سرشماری سال 90 بیش از 867 هزار نفر جمعیت دارد که 51 و نیم درصد آن در مناطق شهری سکونت دارند.
623/686/626


20/07/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن