تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):روزه دارى (در حكم) دهانى است كه جز به خير سخن نگويد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871125640




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روایت مدیرعامل فرودگاهها از سقوط ‌هواپیمای ناجا |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: روایت مدیرعامل فرودگاهها از سقوط ‌هواپیمای ناجا
مدیر عامل شرکت‌ فرودگاه‌های کشور با تشریح برخی از جزئیات سانحه شب گذشته سقوط هواپیمای ناجا، گفت: خلبان این هواپیما صحبتی با برج مراقبت فرودگاه‌‌های مسیر و مرکز کنترل فضای کشور نداشته است.
کد خبر: ۴۴۱۶۴۸
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۳ - 12 October 2014


مدیر عامل شرکت‌ فرودگاه‌های کشور با تشریح برخی از جزئیات سانحه شب گذشته سقوط هواپیمای ناجا، گفت: خلبان این هواپیما صحبتی با برج مراقبت فرودگاه‌‌های مسیر و مرکز کنترل فضای کشور نداشته است.


به گزارش فارس محمدعلی ایلخانی درباره هواپیمای ناجا که شب گذشته در مسیر تهران به سمت زاهدان دچار سانحه شده است گفت:‌ هواپیماهایی با برج فرودگاه‌ها ‌تماس می‌گیرند که به آن فرودگاه پرواز داشته باشند، اما این هواپیما اصلاً با برج مراقبت فرودگاه زاهدان تماس نداشته است چون این هواپیما در برد فرودگاه زاهدان نبوده است.


او با بیان اینکه هواپیمای ناجا در 50 مایلی شمال غربی زاهدان با زمین برخورد کرده است، گفت: این هواپیما‌ با مرکز کنترل پرواز فضای کشور ارتباط داشته است.


ایلخانی با بیان اینکه مرکز کنترل فضای کشور متعلق به شرکت فرودگاه کشور است، توضیح داد: وقتی هواپیما از مهرآباد پرواز می‌کند از مرز کنترل برج مهرآباد که خارج می‌شوند به مرکز کنترل فضای کشور متصل شده و حرکت آنها در رادار ثبت می‌شود، اما این هواپیما هم از رادار محو می‌شود و هم این که ارتباطش با مرکز کنترل فضای کشور قطع می‌شود و پس از آن با هیچ برجی نیز ارتباط نداشته است که پس از ‌آن خبر سقوط هواپیما تأیید می‌شود.


مدیرعامل شرکت‌ فرودگاه‌های کشور گفت: ارتباط این هواپیما حوالی ساعت 20 دیشب با مرکز کنترل فضای کشور قطع شده است و از آن ساعت ارتباطی با مرکز کنترل فضای کشور نداشته است.


ایلخانی بیان کرد: پس از محو هواپیما از رادار، به تمام فرودگاه‌هایی که در مسیر این هواپیما بودند ‌اعلام شد‌ در فرکانس‌های خاص هواپیما را بیابند و با خلبان مکالمه کنند اما موفق نشدند زیرا هواپیما جواب نمی‌داد.


مدیرعامل شرکت‌ فرودگاه‌های کشور با اشاره به اینکه خلبان این هواپیما صحبتی با برج مراقبت فرودگاه‌ کرمان هم نداشته است، بیان کرد:‌‌ هواپیمای ناجا‌ ابتدا از صفحه رادار خارج شده است و پس از آن ارتباط این هواپیما با مرکز کنترل فضای کشور نیز قطع شده است تا آنکه نهایتاً اعلام شد سقوط کرده است.


او گفت: مقرر شده است اطلاع‌رسانی درباره این سانحه توسط ناجا انجام شود و شرکت فرودگاه‌های کشور مداخله چندانی نداشته باشد اما طبیعی است که اطلاعات پرواز را در اختیار ناجا قرار می‌دهیم تا آنها اطلاع‌رسانی را انجام دهند.


ساعت 17:45 روز شنبه 19 مهر ماه یک هواپیمای ملخی متعلق به نیروی انتظامی با 7 سرنشین‌ از تهران به مقصد زاهدان پرواز کرد که در ساعت 19:20 این هواپیما ‌‌در حوالی منطقه انار کرمان از رادار خارج شد.


‌‌فرمانده نیروی انتظامی در این‌باره اعلام کرده است ارزیابی های اولیه نشان می‌دهد که خلبان هواپیمای ناجا قصد فرود اضطراری داشته اما به دلیل موقعیت شب و نامساعد زمینی که انتخاب کرده به هواپیما آسیب رسیده و سپس متلاشی شدن آن شده است.


بنا به گفته سردار احمدی‌مقدم موتور این هواپیما به گونه‌ای ساخته شده که اگر از کار بیافتد می‌تواند مدت زیادی به حرکت خود ادامه دهد.


او گفته است: ‌این هواپیما امروز در کاوش های محلی پیدا شد و اجساد سرنشینان هواپیمای دو موتوره توربوی نیروی انتظامی قابل شناسایی است؛ این هواپیما ساعت 17:45 روز گذشته از تهران برای بررسی و نظارت منطقه عازم زاهدان شد حدود ساعت 21 شب گذشته در حوالی زاهدان ابتدا از دید رادار گم شد و امروز نیز در کاوش های محلی پیدا شد.


به گفته فرمانده نیروی انتظامی جنازه ها نسبتا سالم کشف شده و تیم فنی بررسی سانحه به منطقه اعزام شده است تا موضوع را پیگیری کند.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن