محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843550291
ایجاد حساسیت در زمینه حوادث طبیعی در هفته ایمنی در برابر بلایای طبیعی
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: ایجاد حساسیت در زمینه حوادث طبیعی در هفته ایمنی در برابر بلایای طبیعی تهران - ایرنا - معاون وزیر کشور و رییس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: امیدواریم حساسیتی را که در زمینه حوادث طبیعی باید ایجاد شود در هفته ایمنی در برابر زلزله و بلایای طبیعی ایجاد کنیم.
به گزارش ایرنا ، اسماعیل نجار که به منظور بررسی میزان آمادگی سازمان مدیریت بحران کشور در مواجهه با زلزله و بلایای طبیعی در برنامه گفتگوی ویژه خبری شنبه 19 مهر حضور یافته بود و اظهاراتش روز یکشنبه در پایگاه رسانی این سازمان منتشر شد در پاسخ به اولین سوال مجری این برنامه در خصوص میزان آمادگی و برنامه ریزی های این سازمان برای مقابله با حوادث طبیعی اظهار داشت: این هفته، هفته کاهش اثرات بلایی طبیعی است و اعتقاد بنده بر این است که این هفته می تواند هفته ای باشد که تامل بیشتری در حوادث طبیعی و انسان ساز داشته باشیم.
وی ادامه داد: روز 20 مهر مقارن با 13 اکتبر روز جهانی کاهش اثرات بلای طبیعی است که در ایران هم این روز بنا به پیشنهاد وزارت کشور و تصویب شورای فرهنگ عمومی با هدف گسترش فرهنگ ایمنی در سطح کشور این روز به عنوان روز ملی ایمنی در برابر زلزله و بلایای طبیعی نام گذاری شد.
معاون وزیر کشور اظهار امیدواری کرد: امیدواریم با شعاری که امسال تحت عنوان "عزم ملی، تدابیر پیشگیرانه و افزایش امید و ایمنی در بلایای طبیعی" اعلام کردیم بتوانیم با همکاری همه دستگاه های اجرایی و مشارکت آحاد مردم ایران آن حساسیتی که در زمینه حوادث طبیعی باید ایجاد شود را در این هفته ایجاد کنیم.
رییس سازمان مدیریت بحران کشور در ادامه در پاسخ به سوال دیگری در ارتباط با برنامه ریزی های صورت گرفته در سازمان مدیریت بحران کشور برای تحقق شعار عزم ملی تدابیر پیشگیرانه و افزایش امید و ایمنی گفت : در دنیا حدود 46 تا 47 حادثه اتفاق می افتد که جمهوری اسلامی ایران در معرض قریب به 34، 35 نوع از این حوادث قرار دارد.
وی با بیان این که در 50 سال اخیر حدود 14 زلزله مابین 6.2 تا 7.7 ریشتر را در کشورمان شاهد بودیم،یادآور شد: ایران جز 10 کشور حادثه خیز جهان است و متاسفانه در آسیا مقام چهارم و در دنیا مقام ششم را داریم و علی رغم این که در این جایگاه از حیث رتبه قرار داریم ،آسیب پذیری ما در برابر زلزله قریب به هزار برابر کشور ژاپن است که کشوری کاملا زلزله خیز است.
معاون وزیر کشور تصریح کرد: از 34، 35 حوادثی که در کشور ما اتفاق می افتد که هر یک از آن ها در جای خود حایز اهمیت هستند؛ اما برخی از این حوادث نمود ندارند که به عنوان نمونه می توان به حادثه صاعقه اشاره کرد که ممکن است در طول سال پنج تا 10 نفر از هموطنان ما بر اثر این حادثه جان خود را از دست داده و یا مجروح شوند یا همچنین در بخش رانش زمین در کشورهای دیگر حوادث ناگوار بوده ولی در کشور ما تقریبا تلفات جانی و خسارت مالی خیلی محدوده بوده است.
رییس سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: علی رغم این که سیل در جای جای کشور ما هر ساله اتفاق می افتد، باز این حادثه تلفات انسانی بسیار محدودی دارد اما عمده مباحث ما به بحث زلزله برمی گردد.
نجار در ادامه به زلزله بم اشاره کرد و گفت: بم 12 ثانیه لرزید اما این لرزش دوازده ثانیه ای موجب شد 34 هزار نفر از هموطنان ما جان خود را از دست داده، 19 هزار نفر مجروح شدند و قریب به 2 هزار و 100 میلیارد تومان خسارت آشکار زلزله بود.
*** مهمترین و اساسی ترین بحث در کشور ما بحث زلزله است
وی با بیان این که مهمترین و اساسی ترین بحث در کشور ما بحث زلزله است که قابل پیش بینی و قابل پیشگیری نیست، تصریح کرد: هر ساله شاهد این حادثه در گوشه و کنار کشورمان هستیم و سعی ما بر این است که بتوانیم تمام نیروهای خود را بسیج کرده تا در زمینه کاهش خطرات حوادث طبیعی بالاخص زلزله با یک عزم ملی و اراده ملی کار کنیم.
معاون وزیر کشور با بیان این که در بحث زلزله پیشگیری حرف اول را می زند و اساسی ترین کاری است که باید انجام گیرد، به وضعیت ساخت و سازهای در کشور اشاره کرد و گفت: کشور ژاپن که پیش تر مثال آن زده شد کشوری است که دائما با زلزله هایی به بزرگی بالای 7 ریشتر می لرزد اما حیات در آن جریان دارد و مشکلاتی به وجود نمی آورد و این به منزله آن است که این کشور دانش، خرد و اندیشه را به خدمت گرفته و توانسته است با وجود این حوادث طبیعی محیطی همراه با آرامش و آسایش برای خود فراهم کند.
* اولویت های ما پیشگیری و سپس مقابله است
رییس سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: در حادثه بم تقریبا همه خانه های مسکونی و اداری خراب شد، به غیر از "مسجد جامع شهر بم "که استوار ماند و این نیز به دلیل آن بود که این مسجد درست بنا شده بود و در آن رعایت ایمنی و آیین نامه اجرایی ساختمان به اجرا درآمده بود.
وی افزود: با این وجود که شاهد بودیم ساختمان های اداری و مسکونی که یکی دو سال قبل از زلزله ساخته شده بودند همه تخریب شدند و متاسفانه تعداد زیادی از هموطنان ما جان خود را در این حادثه از دست دادند، لذا سازمان مدیریت بحران اولویتش ابتدا پیشگیری و سپس مقابله است.
نجار در ادامه در پاسخ به این سوال که برای پیشگیری از حوادث طبیعی چه برنامه ریزی هایی صورت گرفته اظهار داشت: قانون سازمان مدیریت بحران کشور پس از حوادث گوناگون در کشور و بالاخص حادثه بم رخ داد و سفرهای متعددی که مقام معظم رهبری داشتند و فرامینی که صادر کردند تصویب شد.
وی ادامه داد: سازمان مدیریت کشور از ظرفیت بالایی به عنوان فرمانده عملیات در بحران ها در مراحل چهارگانه پیشگیری، آمادگی،مقابله و بازسازی برخوردار است و قانونگذار ماموریتی را برای سازمان لحاظ کرده تا این سازمان بتواند ظرفیت های کشور را شناسایی و هم چنین ظرفیت سازی کند و در صورت نیاز و در نهایت بتواند این ظرفیت ها را هماهنگ و در صورت لزوم از این ظرفیت ها استفاده کند.
*بحث مدیریت بحران فرابخشی است
معاون وزیر کشور افزود: شورای عالی بحران متشکل از بنیاد مسکن، شهرداری تهران، رییس کمیته امداد و ریاست هلال احمر است که ریاست آن بر عهده رییس جمهور و قائم مقام این شورا بر عهده وزیر کشور است.
رییس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان این که شورا 14 کارگروه دارد و هر کدام دارای مسئولیتی هستند، اظهار داشت: به عنوان مثال در بحث امداد و نجات این مهم برعهده هلال احمر جمهوری اسلامی ایران است و باید امکانات لازم را بعد از وقوع حادثه فراهم کند و یا بعد از حادثه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ماموریت دارد مناطق آسیب دیده را از هر حادثه ای اعم از سیل و زلزله بازسازی کند.
نجار افزود: تمامی این کارگروه ها ظرفیت های خاص خود را دارند تا براساس ماموریت هایی که به آنان واگذار می شود وارد عمل شوند.
وی در پاسخ به سوالی مبنی براینکه چه اقدامات پیشگیرانه و آگاه بخشی در زمینه مدیریت بحران صورت گرفته است، گفت: در این زمینه بحث آموزش حرف اول را می زند که در وهله اول مهمترین بخش آموزش مسوولان است و ما در جای جای کشور آموزش های مکرر هم برای مسوولان و مردم داریم.
معاون وزیر کشور ادامه داد: ما تمام وظایف را از استان ها گرفته برای تمام مسوولان مشخص کردیم و اخیرا با انعقاد تفاهم نامه ای که با معاونت عمرانی وزارت کشور منعقد کردیم تا بهداران در بحث مقاوم سازی در زمانی که به آن ها نیاز است، وارد عمل می شوند.
رییس سازمان مدیریت بحران کشور اظهارداشت: مرحله بعدی آموزش آموزش تمامی مردم است و این آموزش باید در حدی باشد و گسترش یابد تا مردم در مراحل چهارگانه مدیریت بحران بتوانند بحران را مدیریت کنند و نیز در مرحله آگاهی به مرحله ای برسند تا هر خانه ای را خریداری نکنند.
نجار بیان داشت: در بحث پیشگیری کشور متولیان خاصی دارد و بحث مدیریت بحران فرابخشی است و همه سطوح را شامل می شود.
وی با بیان این که در ساخت و ساز هر ساختمانی که انجام می شود، مهندس ناظر باید آن ساز و کار ساخت آن ساختمان را تایید کند، گفت: ما باید به نقطه ای برسیم که همه وظیفه شان را درست انجام دهند زیرا همه سطوح در این رابطه مسئول هستند.
معاون وزیر کشور ادامه داد: سطح آگاهی مسوولان باید به جایی برسد که به کیفیت ساختمان بپردازند نه به نمای آن ساختمان.
نجار تصریح کرد: در زلزله مورموری تجربه ای که جمهوری اسلامی ایران داشت این بود که مسوولین و صدا و سیما پای کار آمدند و علی رغم زلزله 6.2 ریشتری ما تلفات جانی نداشتیم که این نکته مهمی است.
وی ادامه داد: در مورموری ما نامه های متعددی به مسوولان ذیربط صادر کردیم تا آن ها ساختمان های آسیب دیده زیر 10سال را بررسی کنند و به مسوولان نظارتی گزارش دهند تا با کسانی که در این زمینه اهمال کاری کرده اند برخورد شود، زیرا نباید با جان مردم بازی شود.
معاون وزیر کشور در پاسخ به سوال دیگری مبنی براینکه چرا نگاه ها به سازمان شما بعد از حادثه صورت می گیرد، گفت: ماموریت اصلی ما بحث پیش بینی و پیشگیری است به طوری که نباید منتظر بمانیم تا حادثه ای رخ دهد و سپس اقدام کنیم.
رییس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به این که ما نمی توانیم منتظر وقوع حادثه باشیم، افزود: ما نمی توانیم منتظر وقوع زلزله یا سیل باشیم و سپس مردم را از زیر آوار و یا آب بیرون بیاوریم.
نجار با تاکید براینکه وظیفه سازمان ما پیشگیری و پیش بینی است، ادامه داد: مردم در بحث پیش بینی و پیشگیری از ما انتظار دارند.
***وظیفه اصلی ما پیش بینی و پیشگیری است
وی با بیان این که تمام همت و اراده خود را در این زمینه به کار بسته ایم ، خاطر نشان کرد: در این حوزه تمام متخصصان اهل فن را دعوت کرده ایم تا به بحث و گفتگو بپردازیم.
معاون وزیر کشور با بیان این که بحث حوادث ملموس تر از پیش بینی است، گفت: بحث پیشگیری خیلی ملموس نیست.
رییس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به این که بحث مقابله ملموس است به طوری که می توانیم وارد میدان شویم ، تصریح کرد: ملت جمهوری اسلامی ایران در بحث آموزه های دینی بسیار قوی هستند به طوری که آن ها از عواطف و احساسات خوبی نیز برخوردار هستند.
نجار با اشاره به این که در بحث مقابله پیش بینی ها بیشتر نمود پیدا می کنند، افزود: امیدواریم با سازوکارهایی که فراهم کرده ایم به جاهای خوبی برسیم.
وی با اشاره به این که این مسائل نیاز به عزم و اراده مسئولان و عنایت ویژه ملت بزرگ ایران دارد، افزود: باید در مسایل پیش بینی و پیشگیری عزم و اراده جدی داشت.
معاون وزیر کشور افزود:باید ساختمانی بسازیم که به جای 120 متر 100 متر باشد زیرا 20 متر بعدی را باید صرف ضریب امنیتی ساختمان کنیم تا ایمنی ساختمان افزایش یابد.
رییس سازمان مدیریت بحران کشور با تاکید براینکه مردم باید با آرامش زندگی کنند، خاطر نشان کرد: باید اصول ایمنی ساختمان را رعایت کرد.
نجار در پاسخ به سوال دیگری مبنی براین که چه اقداماتی برای همگرایی بیشتر در دستور کار دارید، گفت: قانون پیش بینی های لازم را در این زمینه انجام داده به طوری که در بحث هم افزایی از تمام ظرفیت ها استفاده می کنیم.
***ضرورت افزایش هم افزایی در مدیریت بحران
وی با بیان این که باید به شناسایی ظرفیت های موجود بپردازیم ، ادامه داد: کارگروه ها تمام توان خود را به میدان آوردند به گونه ای که جلسات متعددی را با آن ها برگزار کرده ایم و امیدواریم بتوانیم بیش از گذشته هم افزایی ایجاد کنیم.
معاون وزیر کشور با اشاره به این که باید کاری کرد که مردم در مراحل چهارگانه مدیریت بحران بهتر عمل کنند،گفت:در این رابطه باید اقدامات جدی به عمل آید.
رییس سازمان مدیریت بحران کشور در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه چرا برخورد قانونی با مسئولانی که از کار خود تخطی می کنند، صورت نمی گیرد، گفت: بحث آتش سوزی مقوله جداگانه ای است که زمان دیگری می طلبد.
نجار با اشاره به این که بعضی از دستگاه ها وظایف ذاتی دارند، افزود: نباید وظایف ذاتی را به دوش یکدیگر بیندازیم.
معاون وزیر کشور با بیان این که دو میلیون هکتار جنگل در شمال کشور واقع است، خاطر نشان کرد: کشور 17 میلیون هکتار جنگل دارد به گونه ای که دو میلیون هکتار آن جنگل انبوه است.
***دستگاه ها باید به وظایف ذاتی خود عمل کنند
رییس سازمان مدیریت بحران کشور با تاکید براینکه سازمان جنگل ها و مراتع مامور نگهداری و حفاظت از جنگل در سطح وسیعی هستند، گفت: دستگاه های مربوط باید به وظایف ذاتی خود عمل کنند.
***75درصد آتش سوزی ها توسط مردم صورت می گیرد
نجار با اشاره به این که مردم باید همکاری های لازم را در این باره داشته باشند، افزود: 75 درصد از حادثه های جنگل سوزی توسط افراد به صورت غیرعمد صورت می گیرد.
وی با بیان این که در سایر جنگل ها ممکن است کسی ته سیگار خود را بیندازد و سبب آتش سوزی شود، گفت: برگ ریزان ها و علف های خشک منجر به آتش سوزی وسیع می شوند.
معاون وزیر کشور با بیان اینکه اگر امکانات لازم را نداشته باشیم حادثه در ابعاد وسیعی صورت می گیرد، اظهارداشت: در جنگل های شمالی 400 مورد آتش سوزی صورت گرفته این در حالی است که در سایر جنگل ها قریب به 700 مورد آتش سوزی وقوع یافته است.
وی با اشاره به این که مصوباتی که در جلسه اخیر در این زمینه داشتیم بسیار خوب است، گفت: امیدواریم در سال های آتی شاهد جنگل سوزی کمتری باشیم.
معاون وزیر کشور با اشاره به این که 22 هزار هکتار جنگل در شش ماهه اخیر در آتش سوخته اند، گفت: حوادثی که در ابعاد کوچک صورت می گیرد متولیان امر می توانند کمک کنند.
***ضرورت عمل به وظایف قانونی و ملی
رییس سازمان مدیریت بحران کشور با تاکید براینکه باید به وظیفه ملی و قانونی خود به خوبی عمل کنیم، ادامه داد: هرجا که نیاز باشد همکاران ما با کمک سایر دستگاه ها از جمله هلال احمر و بسیج وارد عمل می شوند.
اجتمام**3377**1436
20/07/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]
صفحات پیشنهادی
در هفته ایمنی در برابر زلزله و بلایای طبیعی پایگاه هلال احمر ماژان و خور افتتاح میشود
در هفته ایمنی در برابر زلزله و بلایای طبیعیپایگاه هلال احمر ماژان و خور افتتاح میشودفرماندار خوسف گفت پایگاه هلال احمر ماژان و خور در هفته ایمنی در برابر زلزله و بلایای طبیعی افتتاح میشود به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند به نقل از روابط عمومی فرماندار خوسف مهدی فرجامیفرد درفرماندار فردوس خبر داد اجرای پنج مانور در هفته ایمنی در برابر بلایای طبیعی در فردوس
فرماندار فردوس خبر داداجرای پنج مانور در هفته ایمنی در برابر بلایای طبیعی در فردوسفرماندار فردوس از اجرای پنج مانور مختلف در هفته کاهش بلایای طبیعی در این شهرستان خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از فردوس محمدرضا رجبیمقدم ظهر امروز در جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان فردوس اظهار کبا هدف هماهنگی برنامههای هفته ایمنی در برابر زلزله و بلایای طبیعی دومین جلسه کار گروه تخصصی امداد و نجات و آم
با هدف هماهنگی برنامههای هفته ایمنی در برابر زلزله و بلایای طبیعیدومین جلسه کار گروه تخصصی امداد و نجات و آموزش همگانی برگزار شدبه منظور هماهنگی برنامههای هفته ایمنی در برابر زلزله و بلایای طبیعی دومین جلسه کار گروه تخصصی امداد و نجات استان اردبیل برگزار شد به گزارش خبرگزاری فهمزمان با هفته ایمنی در برابر زلزله و بلایای طبیعی 67 دوره آموزشی برای کارشناسان، بهیاران و دانشآموزان در زنج
همزمان با هفته ایمنی در برابر زلزله و بلایای طبیعی67 دوره آموزشی برای کارشناسان بهیاران و دانشآموزان در زنجان برگزار میشودمدیرکل مدیریت بحران استان زنجان از برگزاری 67 دوره آموزشی برای کارشناسان بهیاران دانشآموزان و روستائیان در هفته ایمنی در برابر زلزله و بلای طبیعی خبر دابرنامه های هفته ایمنی در برابر زلزله و بلایای طبیعی در کیش تشریح شد
برنامه های هفته ایمنی در برابر زلزله و بلایای طبیعی در کیش تشریح شد کیش – ایرنا - رییس جمعیت هلال احمر کیش برنامه های مدیریت بحران در هفته ایمنی در برابر زلزله و بلایای طبیعی دراین منطقه را تشریح کرد هفته ایمنی در برابر زلزله و بلایای طبیعی در کشور با شعار عزم ملی تدابیر پیشگیآغاز هفته ايمني در برابر زلزله با شعار عزم ملي در بلاياي طبيعي
۱۹ مهر ۱۳۹۳ ۱۴ ۸ب ظ آغاز هفته ايمني در برابر زلزله با شعار عزم ملي در بلاياي طبيعي هفته ايمني در برابر زلزله و بلاياي طبيعي امسال با شعار عزم ملي تدابير پيشگيرانه افزايش اميد و ايمني در بلاياي طبيعي از 19مهرماه آغاز مي شود به گزارش خبرگزاري موج اين مناسبت ملي مقارن بادر نخستین روز از هفته ایمنی در برابر زلزله و بلایای طبیعی رژه خودرویی کارگروه امداد و نجات در اردبیل برگزار شد
در نخستین روز از هفته ایمنی در برابر زلزله و بلایای طبیعیرژه خودرویی کارگروه امداد و نجات در اردبیل برگزار شددر نخستین روز از هفته ایمنی در برابر زلزله و بلایای طبیعی رژه خودرویی کارگروه امداد و نجات در اردبیل برگزار شد به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل مشاور مدیرعامل و مسئول رواقدامات سازمان مدیریت بحران در هفته "ایمنی در برابر زلزله و بلایای طبیعی"
جمعه ۱۸ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴ ۰۳ رییس سازمان مدیریت بحران کشور ضمن اعلام برنامههای هفته ایمنی در برابر زلزله و بلایای طبیعی گفت شعار امسال این هفته عزم ملی تدابیر پیشگیرانه افزایش امید و ایمنی در بلایای طبیعی انتخاب شده و این هفته از فردا شنبه آغاز خواهد شد اسماعیل نجار در گفتوگودر هفته ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی صورت میگیرد بهرهبرداری از پل ترافیکی شهدای گمنام مرود
در هفته ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی صورت میگیردبهرهبرداری از پل ترافیکی شهدای گمنام مرودشتفرماندار مرودشت از افتتاح پل ترافیکی شهدای گمنام در ابتدای ورودی شهر مرودشت خبر داد و گفت این پل در هفته ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی به بهرهبرداری مدر اولین روز هفته ایمنی در برابر زلزله و بلایای طبیعی صورت گرفت آغاز نشست مشترک ایران و چارچوب جهانی کاهش خطرپ
در اولین روز هفته ایمنی در برابر زلزله و بلایای طبیعی صورت گرفتآغاز نشست مشترک ایران و چارچوب جهانی کاهش خطرپذیری بلایاهمزمان با آغاز هفته ایمنی در برابر زلزله و بلایای طبیعی نشست مشترک دستگاههای دولتی اساتید دانشگاه و نمایندگان آژانسهای بینالمللی در ایران در زمینه مدیریت حوادعصر امروز برنامههای هفته ایمنی در برابر زلزله و بلایای طبیعی در بهمئی تشریح شد
عصر امروزبرنامههای هفته ایمنی در برابر زلزله و بلایای طبیعی در بهمئی تشریح شدبرنامههای هفته ایمنی در برابر زلزله و بلایای طبیعی در بهمئی تشریح شد به گزارش خبرگزاری فارس از بهمئی عصر امروز جلسه ستاد بحران با حضور فرماندار و دیگر اعضا در سالن اجتماعات فرمانداری بهمئی برگزار شدروز شمار هفته ایمنی در برابر زلزله و بلایای طبیعی در البرز آغاز شد
استانها مرکز البرز زارع در گفتگو با مهر روز شمار هفته ایمنی در برابر زلزله و بلایای طبیعی در البرز آغاز شد کرج – خبرگزاری مهر مدیر اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر البرز با اشاره به آغاز هفته ایمنی در برابر زلزله و بلایای طبیعی گفت از امروز روز شمار هفته ایمنی در برابر زلزله وهفته ایمنی در برابر زلزله و بلایلای طبیعی آغاز شد
هفته ایمنی در برابر زلزله و بلایلای طبیعی آغاز شد تهران- ایرنا- هفته ایمنی در برابر زلزله و بلایای طبیعی از امروز شنبه 19 مهر ماه آغاز می شود به گزارش ایرنا به نقل از سازمان مدیریت بحران کشور هفته ایمنی در برابر زلزله و بلایای طبیعی امسال با شعار عزم ملی تدابیر پیشگیرانهبرگزاري نشست تخصصي ايمني در برابر زلزله و بلاياي طبيعي با حضور ترکان
۱۹ مهر ۱۳۹۳ ۱۱ ۳۰ق ظ برگزاري نشست تخصصي ايمني در برابر زلزله و بلاياي طبيعي با حضور ترکان نشست تخصصي ايمني در برابر زلزله و بلاياي طبيعي با حضور مهندس ترکان رئيس سازمان نظام مهندسي ساختمان هيأت رئيسه شوراي مرکزي و اعضاي گروه تخصصي عمران شوراي مرکزي و خبرنگاران حوزه رسانه برگزاارتقای ايمني در برابر زلزله و بلاياي طبيعي نیازمند فرهنگ سازی است
استانها شمال گیلان الماسی ارتقای ايمني در برابر زلزله و بلاياي طبيعي نیازمند فرهنگ سازی است رشت – خبرگزاری مهر رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان گیلان گفت ارتقای ايمني در برابر زلزله و بلاياي طبيعي نیازمند فرهنگ سازی جدی است به گزارش خبرنگار مهر هادی الماسی عصر شنبه به منافرماندار شفت خبر داد آمادگی مقابله با حوادث و بلایای طبیعی در شفت
فرماندار شفت خبر دادآمادگی مقابله با حوادث و بلایای طبیعی در شفتفرماندار شفت از آمادگی ستاد بحران برای مقابله با حوادث و بلایای طبیعی این شهرستان در فصل سرما خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از شفت یونس محمودی عصر امروز در جلسه ستاد بحران این شهرستان اظهار کرد ستاد بحران به دلیلطرح جامع خطرپذیری استانها در برابر حوادث طبیعی تهیه و تدوین می شود
طرح جامع خطرپذیری استانها در برابر حوادث طبیعی تهیه و تدوین می شود بوشهر- ایرنا - معاون پژوهشکده سوانح طبیعی گفت با توجه به اینکه ایران از جمله نقاط حادثه خیز جهان محسوب می شود طرح جامع خطرپذیری استانها در برابر حوادث مختلف تهیه و تدوین می شود به گزارش ایرنا سعیدمحمد صبوری-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها