واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: آیت الله آملی لاریجانی: هجمه های حقوق بشری علیه ایران غیرمنصفانه و غیرفنی است تهران - ایرنا - رییس قوه قضاییه با بیان اینکه هجمه های حقوق بشری علیه ایران، غیرمنصفانه و غیرفنی است، گفت: در حقیقت گزارش های حقوق بشری، وارد کردن هجمه به بنیان فکری و اعتقادی یک ملت است.
به گزارش خبرنگار حقوقی قضایی ایرنا، آیت الله «صادق آملی لاریجانی» روز یکشنبه در آیین سی وسومین سالروز تشکیل سازمان بازرسی کل کشور که با حضور مسوولان عالی قضایی در محل این سازمان برگزار شد، در پاسخ به گزارش اخیر «بان کی مون» دبیرکل سازمان ملل متحد در مورد وضعیت حقوق بشر در ایران افزود: بان کی مون در گزارش خود آورده گرچه ما قبول داریم که دستگاه قضایی، قصاص را حق طبیعی اولیای دم می داند اما وی تاکید می کند حکومت مسوولیت ممنوع کردن قصاص را برعهده بگیرد که من می گویم تو چه کاره هستی که تاکید می کنی.
وی ادامه داد: حق قصاص، نص قرآنی است و بیان این حرف ها، هجمه وارد کردن به بنیان فکری و اعتقادی یک ملت است که در لفافه گفته می شود.
به گفته رییس قوه قضاییه، بان کی مون در بند 17 گزارش خود ادعا کرده که در جمهوری اسلامی، جوانان کمتر از 17 سال اعدام می شوند و دادگاه هایشان بدون حضور وکیل برگزار می شود.
آیت الله آملی لاریجانی با بیان اینکه اسم این جوان 17 ساله که به قول آنان در اصفهان اعدام شده، «جنت میر» است که در 15 سالگی مرتکب جرم و در 17 سالگی اعدام شد، درحالیکه اصلا چنین چیزی وجود ندارد و آنان این مطالب را از ضدانقلاب گرفته و در اسناد سازمان ملل می آورند.
وی به گزارش دیگری درباره حقوق زنان اشاره کرد و گفت: طبق این گزارش بان کی مون، در جمهوری اسلامی، زنان به حقوق برابر دسترسی ندارند و از جمله آنکه نمی توانند عضو شورای نگهبان شوند و من می گویم که این دروغ است و ما در وزرا چنین محدودیت هایی نداریم و حتی در شورای نگهبان نیز محدودیتی نداریم.
به گفته آیت الله آملی لاریجانی، طبق قانون، عضو شورای نگهبان باید عادل و فقیه باشد و مشخص نکرده که الزاما زن یا مرد باشد و ارگان های نظارتی و تصمیم گیرنده درباره این افراد تصمیم می گیرند.
وی خاطرنشان کرد: در پاسخ به آنان باید بگویم چطور رییس جمهور آمریکا زن نیست و چرا تا کنون دبیرکل سازمان ملل یک زن نبوده است.
** فساد در کشور بزرگ نمایی نشود
آیت الله آملی لاریجانی با تاکید به بزرگ نمایی نکردن فساد در کشور گفت: امروز در فضایی قرار گرفتیم که برخی گمان می کنند بزرگ نمایی فساد کار خوبی است و برخی رسانه ها نیز داد از فساد می زنند چون می خواهند کار را بر گردن برخی دیگر بیاندازند.
رییس قوه قضاییه افزود: وقتی پرونده ای هنوز در دادسرا است و طرف بازداشت است، برخی روزنامه های زنجیره ای، اسامی این افراد را می نویسند و حتی اسم چند وزیر را نیز با سطور درشت در روزنامه خود می آورند.
وی ادامه داد: این امر تخلف است و به دادستان تهران دستور داده ام همه این مطالب را رصد کرده و با متخلفان برخورد کند.
به گفته آیت الله آملی لاریجانی، تحقیق وتفحص که بالاترین سطح نظارت است در مجلس صورت می گیرد، اما نماینده ها حق ندارند در پرونده های قضایی ورود پیدا کنند.
وی خاطرنشان کرد: طبق اصل 156 قانون اساسی، مرجع تظلمات، دادگستری جمهوری اسلامی است و نمایندگان حق دخالت در پرونده ها را ندارند.
رییس دستگاه قضا با تاکید بر اینکه تا وقتی وسوسه انسانی وجود دارد، فساد هست، گفت: موضوع فساد را انکار نمی کنم اما سلامت دستگاه ها در این است که مسوولان عزم قطعی برای مقابله با فساد داشته باشند و انسان هایی هستند که شریف و صادقانه خدمت می کنند.
ادامه دارد...
اجتمام(3) ** 9317 ** 9185 ** 1071
20/07/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]