تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 24 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):ایمان یک درجه بالاتر از اسلام است, و تقوا یک درجه بالاتر از ایمان است و به فـرزنـد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829367392




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

استفاده از ظرفیت فناوری در اشتغالزایی و پیشبرد امور کشور ضروریست


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون سازمان فناوری و اطلاعات کشور: استفاده از ظرفیت فناوری در اشتغالزایی و پیشبرد امور کشور ضروریست اراک - ایرنا - معاون توسعه الکترونیک سازمان فناوری و اطلاعات کشور گفت: استفاده صحیح و به جا از ظرفیت فناوری الکترونیکی در توسعه اشتغال وکیفیت بخشی و سرعت امور کشور امری ضروری است.


به گزارش ایرنا، «رضا باقری اصل» روز شنبه در نشست مشترک شورای اداری و تخستین کارگروه توسعه الکترونیک استان مرکزی در اراک افزود: امنیت، اقتصاد و فرهنگ سه محور زیربنایی توسعه است و کشورهای توسعه یافته پیگیری مسایل زیست محیطی، توجه به سرمایه های انسانی و فناوری نوین را در این مقوله با جدیت دنبال کرده اند.
وی بیان کرد: تحقیقات بیانگر آن است که ارزش افزوده بخش کشاورزی در ایران یازده و نیم درصد و اشتغال این بخش هفت و نیم درصد است در حالیکه سهم ارزش افزوده صنعت 39 و چهار دهم درصد و اشتغال آن 34 و نیم درصد است.
معاون توسعه الکترونیک سازمان فناوری و اطلاعات کشور ادامه داد:ارزش افزوده حوزه خدمات در ایران 52 و سه دهم درصد و اشتغالزایی آن 48 درصد است که این آمار نشان می دهد حوزه خدمات به ویژه فناوری اطلاعات می تواند در حل معضل اشتغالزایی و تولید ثروت نقش افرینی جدی داشته باشد.
باقری اصل افزود: گرایش به سمت باروری ظرفیت های فناوری اطلاعات در کسب و کار های نو با هدف افزایش بهره وری و توسعه فرصت های شغلی مساله ای است که باید با قوت دنبال شود.
وی عنوان کرد: رتبه ایران در سال 2013 در شاخص توسعه ICT در بین 155 کشور دنیا 87 بوده و این مقام در منطقه خاورمیانه رتبه 14 است.
وی عنوان کرد: ایران در شاخص دولت الکترونیک نیز در بین 190 کشور دنیا رتبه یکصدم و در بین کشورهای منطقه خاورمیانه رنبه پانزدهم را دارد.
معاون توسعه الکترونیک سازمان فناوری و اطلاعات کشور خاطرنشان کرد: برای عبور از اقتصاد نفت محور بایستی جراحی اقتصادی با پیشرفت علمی و شرکتهای دانش بنیان دنبال شود.
باقری اصل ادامه داد: رشد هر ساله حجم اطلاعات در جهان حداقل 40 درصد است و قدرت کشورها در هزاره جدید با دانش نوین و فناوری اطلاعات در مرزهای مجازی و علوم نوین رقم می خورد.
وی عنوان کرد: کشور ما از یک میلیون و 700 دانشجو در سال 81 به چهار میلیون دانشجو در شرایط فعلی رسیده و یکی از چالشهای مهم تصمیم سازان کشور ایجاد فرصت های شغلی پایدار برای دانش آموختگان است.
باقری اصل افزود: ایران به شدن نیازمند تقویت زیرساختها ، شرکتهای خدمات مجازی و عملیاتی کردن نقشه راه توسعه دولت الکترونیک است و ظرفیت دانش اموختگان کشور باید با تلاش در این عرصه برای بومی سازی خدمات الکترونیک بکوشند.
وی خاطرنشان کرد: با اینترنت و پهنای باند به ازای هر شغلی که از بین می رود دو و شش دهم شغل ایجاد شده و نیاز است که در این حوزه ها رویکرد اصولی در اشتغالزایی تحصیل کردگان مهیا شود.
معاون توسعه الکترونیک سازمان فناوری اطلاعات کشور بیان کرد: تولید برنامه های کارآمد و با محتوا و بومی سازی شبکه های داخلی با محتوای اسلامی و ایرانی موضوعی است که باید به سرعت به آن پرداخته شود و خدمات با کیفیت در خدمت مردم قرار بگیرد.
باقری اصل اضافه کرد: درحال حاضر درصد وابستگی شبکه های اطلاعات کشور به حوزه خارجی 66 درصد است در حالیکه باید با بومی سازی شبکه ها و زیرساختهای فناوری به 20 درصد با هدف تحقیقات علمی برسد.
وی اظهار کرد: استقرار و تقویت دولت الکترونیک اهدافی را چون دولت حکمران به جای دولت متصدی، دولت کارافرین به جای دولت خدمترسان، دولت پاسخگو و شفاف، سریع و چابک، کارامد و اثربخش و فراگیر و دردسترس را دنبال می کند.
باقری اصل توضیح داد:ایجاد فضای رقابتی در حوزه دیتای داخلی کشور به رشد این حوزه می انجامد و باید برای این سیاست به صورت جدی و با استفاده از ظرفیت قوای مجریه ، مقننه و قضاییه بهره گرفته شود.
وی یادآور شد: سیاستهای ترسیمی مقام معظم رهبری در بخش اقتصاد مقاومتی نیازمند بهره گیری حداکثری از امکانات مجازی و الکترونیک و نیروی انسانی است.
وی توضیح داد: در نقشه راه توسعه دولت الکترونیک بحث هوشمند سازی اطلاعات حیاتی افراد و وقایع کلیدی آنها مد نظر است و در تصویر کلان دولت الکترونیک این اظلاعات در قالب 14 خوشه همسان پیش بینی شده است.
معاون توسعه الکترونیک سازمان فناوری و اطلاعات کشور بیان کرد: گذرگاههای زیرساختی خدمات الکترونیک به زودی به صورت اتصال همسان دیتا به مردم سرویس دهی خواهد کرد و کد شناسه فرد به آدرس او لینک شده و در صورت تغییر ادرس خدمات با مشکل مواجه می شود.
باقری اصل عنوان کرد: ثبت احوال و حوزه سلامت کشور نیز در حال تحول بنیادی بر اساس داده های اطلاعاتی است و به زودی ساختار این حوزه دگرگون می شود.

*** فعال سازی توان علمی و اجرایی نیاز محوری توسعه است
استاد دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی گفت: فعال سازی توان علمی و اجرایی کشور با علم روز ، نیاز محوری توسعه است.
دکتر «مهدی پازوکی » افزود: برخورد علمی با مقوله توسعه بر مبنای علمی و فنی و فاصله گیری ازظ وضعیت سنتی نیاز فعلی کشور است که باید با برنامه ریزی و نظارت به دنبال آن باشیم.
وی بیان کرد: بزرگترین مشکل ایران ضعف در تصمیم سازیها و استفاده صحیح از منابع پایه است و به همین دلیل انکای اقتصاد ایران به نفت و خام فروشی سرمایه ها به عنوان مشکل اساسی خودنمایی می کند.
این عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی بیان کرد: در شرایط فعلی راهی جز حرکت در مسیر توسعه برای ایران نیست و باید در این راه بسیاری از فصول زمین مانده با سرعت دنبال شود.
دکتر پازوکی بیان کرد: ایجاد امنیت، سازماندهی مدیریتی، فرهنگ سازی، بالا بردن بهره وری نیروی انسانی از مولفه های اصلی توسعه است که باید به طور جدی به ان پرداخت.
وی ادامه داد: تحول در اقتصاد نیازمند خیزش علمی و عملی است و مدیریت سنتی آفت آن است.
وی اظهار کرد: نیروی انسانی باغبان توسعه است و رده متفکران ، نوآوران و بومی سازان اقتصادی سه بخش مهم باروری توسعه در کشور هستند.
پازوکی خاطرنشان کرد: برای توسعه نیازمند بالا بردن ظرفیت انتقاد پذیری است و باید همه امکانات در جامعه برای توسعه بسیج شود.
وی عنوان کرد: نهاد خانواده و آموزش و پرورش باید در توسعه روحیه پرسشگری و باروری اندیشه ها به کار گرفته شود تا توسعه متوازن به شکل اصولی حاصل شود.
دکتر پازوکی عنوان کرد: تشکیل اتاق فکر و ظرفیت های احزاب در راستای توسعه امری ضروری است و نظام برنامه ریزی کشور بایستی با برخورد عقلانی برای توسعه بیش از پیش بکوشند.
وی گفت: اخلاق از مولقه های اساسی توسعه پایدار است و بایستی که با وحدت، مسوولیت پذیری، احترام به قانون و مقررات ، احترام به حقوق شهروندی ، نظم پذیری، تحمل سختی ها این مهم حاصل شود.

***پایین بودن نرخ بهره وری مهمترین معضل اقتصادی کشور است
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: پایین بودن نرخ بهره وری و فرهنگ مصرف گرایی معضل اقتصادی کشور است.
آیت الله «قربانعلی دری نجف آبادی» در آیین شورای اداری استان مرکزی افزود: دستیابی به اهداف توسعه و اقتصاد مقاومتی با بالا بردن میزان بهره وری در کار صرفه جویی در ابعاد مختلف زندگی ، مدیریت زمان و تثویت زیرساختهای اساسی امکان ÷ذیر است.
وی عنوان کرد: فتح قله های عظمت همت بلند نخبگان و تغییر مدیریت برپایه موازین اصلی را می طلبد و جمهوری اسلامی به عنوان الگوی برای جهان و تبدیل شدن به قدرت بین المللی به عنوان یک وظیفه باید در بستر توسعه با شتاب حرکت کند.

*** دید حکیمانه و خردمندانه در توسعه نیاز است
استاندار استان مرکزی گفت: حاکمیت دید حکیمانه و خردمندانه در توسعه نیاز است.
«محمدحسین مقیمی» افزود: شناخت اصولی زیرساختها و قابلیتها و تدوین نقشه راه توسعه و علیاتی کردن آن مهمترین رسدالت مدیران احرایی استان است.
وی عنوان کرد: دستگاههای اجرایی مکلف هستند که ضمن ارتقای بهره وری نقشه الحاقی و ضوابط فنی و اجرایی در نقشه راه توسعه استان را تدوین کنند و این نقشه را به تصویب معاونت ریاست جمهوری برسانند.
مقیمی اظهار کرد: دستگاههای اجرایی باید تا پایان سال با اخذ تایید از ریاست جمهوری وضعیت وب سایت و خدمات الکترونیک خود را مشخص کرده و تا سال 94 خدمات دولت الکترونیک خود را آغاز کنند.
وی عنوان کرد: فرمانداران مکلف هستند که خدمات الکترونیک و ایجاد و توسعه پرتال شهرستانها را به عنوان بخشی از پنجره الکترونیک واحد اجرا و گزارش دهند.ک/2
560/


19/07/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن