واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > شمال > مازندران حسین نژاد:
اوراق صکوت برای رفع مشکلات تعاونیها صادر می شود
ساری - خبرگزاری مهر: مدیر عامل صندوق ضمانت و توسعه سرمایه گذاری کشور با بیان اینکه اوراق صکوت برای رفع مشکل تعاونی ها صادر می شود ،گفت: صدور این اوراق در مازندران به صورت پایلوت در حال اجرا است.
به گزارش خبرنگار مهر، مهدی حسین نژاد ظهر شنبه در نهمین جشنواره تعاونی های برتر مازندران در سالن سپاه غدیر استان بیان کرد: اوراق صکوت از طریق شرکتهای فعال در بورس تامین و با هماهنگی صندوق ضمانت و توسعه سرمایه گذاری صادر می شود. وی با بیان اینکه سرمایه در گردش و تامین مالی از جمله مشکلات صنعتگران و تولیدکنندگان است، اظهارداشت: اولین و ساده ترین راه در ایران دریافت تسهیلات بانکی است و این در حالیست که در دنیا بیش از 60 مدل برای تامین منابع مالی وجود دارد که یکی از انها راهها تسهیلات بانکی است. وی با بیان اینکه مازندران در صنعت،خدمات ،کشاورزی و گردشگری سرآمد است، اذعان داشت: تعاونی ها برای توسعه از مشارکت های مردمی استفاده کنند. این مسئول تصریح کرد: در بیشتر کشورهای جهان تعاونی ها مهد اقتصاد هستند و در ایران حدود 200 هزار شرکت تعاونی با 137 اتحادیه و با 14 گرایش فعالیت می کنند. حسین نژاد تامین مالی مهمترین دغدغه تعاونی ها دانست و افزود: سیاست برون رفت از مشکلات اقتصادی در دو ماهه اخیر ارتباط بین شرکت های تعاونی و ایجاد زنجیره بین آنها است.
مدیر عامل صندوق ضمانت و توسعه سرمایه گذاری کشور با اعلام اینکه با پیش بینی شبکه سازی تعاونی ها و ایجاد ارتباط بخش از مشکلات تعاونی ها رفع شود؛ افزود: با ایجاد این طرح ضمانت نامه معاملات برای تعاونی های فعال صادر،تا زمینه تولی فراهم شود و در صورت فاصله فروش و تحویل صندوق ضمانت،محصول را خریداری می کند . معاون وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی نیز علت عدم موفقیت برخی از تعاونی ها را عدم توجه لازم عنوان کرد و گفت: متاسفانه برخی از دستگاه ها به تعاونی ها به صورت تبلیغی مورد توجه اند اما در عمل مورد غفلت قرار می دهند و باید عوامل عدم موفقیت برخی از تعاونی ها را شناسایی و نسبت به توانمند سازی آنها اقدام کنیم.
سید حمیدرضا کلانتری با بیان اینکه تعاونی یک نگرش برای مدیریت و یک روش برای برنامه ریزی اقتصادی و اداره بنگاه های اقتصادی و صنعتی است، افزود: تعاونی ها نزدیک ترین دیدگاه به ارزش های دینی و اعتقادی ومظهری از مشارکت و نمونه برجسته ای از تامل و همدلی هستند و هرچه مجموعه تعاونی با هم متحدانه تر در عمل کارامد تر خواهند بود. کلانتری تصریح کرد: بیش از 6 هزار تعاونی فعال و 12 هزار تعاونی ثبت شده در مازندران است که نشان دهنده توانایی بالای استان است و باید در جهت فعال سازی تعاونی های راکد در استان اقدام شود و وجود تعداد تعاونی های جنگل نشین که داریم امیدواریم همیشه این تعاونی فعال باشد.
کلانتری به هفت برنامه برای تعاونی ها اشاره کرد و افزود: توسعه و نرویج فرهنگ تعاون،توسعه مدیریت و توانمند سازی تعاونی ها،تقویت همکاری های شبکه ای،توسعه همکاری بین بخشی،تامین مشوق ها و منایع مالی از برنامه های تعاونی ها است. وی خاطرنشان کرد: تعاونی ها دارای یک ثروت بزرگ بنام شبکه و مشتری هستند، به همین دلیل نباید نگران فروش کالای خود باشند.
وی از استاندار مازندران خواستار تشکیل ستادی کوتاه مدت حمایت و توسعه تعاونی ها با مسولیت استاندار شد تا مشکلات تعاونی ها با برنامه ریزی رفع شود.
کلانتری ادامه داد: متاسفانه تعاونی ها استانداردهای بالا در عرضه را ندارند که باید تلاش جدی در این زمینه صورت گیرد.
۱۳۹۳/۷/۱۹ - ۱۴:۵۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]