واضح آرشیو وب فارسی:افتانا: از نظر اجرایی مشارکت ملی و تقسیم کار در حوزه زیرساختهای شبکه ملی اطلاعات میان شرکت ارتباطات زیرساخت، شرکت مخابرات و شرکتهای اینترنتی با سازمان فناوری اطلاعات انجام شده و جداول تقسیم کار نیز در کمیتههای هماهنگی ترسیم شده است.
از نظر اجرایی مشارکت ملی و تقسیم کار در حوزه زیرساختهای شبکه ملی اطلاعات میان شرکت ارتباطات زیرساخت، شرکت مخابرات و شرکتهای اینترنتی با سازمان فناوری اطلاعات انجام شده و جداول تقسیم کار نیز در کمیتههای هماهنگی ترسیم شده است.
معاون وزیر ارتباطات با بیان اینکه برای اجرای شبکه ملی اطلاعات تقسیم کار ملی صورت گرفته و به زودی برنامه پیشرفت منطقهای را اعلام میکنیم، گفت: سرویسهای این شبکه به تدریج و در هر منطقهای که آماده شود به مردم ارائه خواهد شد.
به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، و به نقل از روابط عمومی وزارت ارتباطات وفناوری اطلاعات, نصرالله جهانگرد درباره وضعیت شبکه ملی اطلاعات اظهار کرد: از نظر اجرایی مشارکت ملی و تقسیم کار در حوزه زیرساختهای شبکه ملی اطلاعات میان شرکت ارتباطات زیرساخت، شرکت مخابرات و شرکتهای اینترنتی با سازمان فناوری اطلاعات انجام شده و جداول تقسیم کار نیز در کمیتههای هماهنگی ترسیم شده است.
وی افزود: از این رو امیدواریم به زودی برنامه پیشرفت منطقهای این طرح و نقاطی که آماده سرویسدهی هستند را مطابق ضوابط مدنظر اعلام کنیم.
وی خاطر نشان کرد: طراحی کلان شبکه ملی اطلاعات با ضوابطی که شورای عالی فضای مجازی ابلاغ کرده به انجام رسیده و در شورای معین مرکز ملی فضای مجازی طی چهار جلسه گزارش و مورد نقد و بررسی قرار گرفته است.
معاون وزیر ارتباطات با بیان اینکه نکات مدنظر اعضای شورای معین مرکز ملی فضای مجازی در این برنامه ملی لحاظ شده است، افزود: همچنین این برنامه کلان را در کمیسیونهای مختلف مجلس مانند کمیسیون صنایع و فرهنگ ارائه کرده و نظرات نمایندگان را نیز جویا شدهایم و بر این اساس آمادگی داریم این مدل کلان ملی را در شورای عالی فضای مجازی عرضه کنیم.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت: در همین حال تعدادی جلسه نیز با نخبگان فناوری داشتهایم و قسمتهای فنی نیز به تدریج در این شبکه کاملتر خواهد شد.
جهانگرد ادامه داد: همراه با شبکه ملی در قسمت کاربردی نیز برنامه کامل و جامعی برای تولید محتوای ملی و بومی و ترغیب به آمدن دیتابیسهای بزرگ به داخل کشور داریم.
وی اظهار کرد: سیاستهای حمایتی و تشویقی دولت بر آن است که مصرف اینترنت داخل کشور به بیرون از کشور هدایت نشود و دیتاسنترهای بومی مورد حمایت قرار گیرد. در همین راستا از تولید نرمافزارهای موبایل و کسانیکه دیتاهای بومی را جمعآوری میکنند و در اختیار مردم قرار میدهند، حمایت خواهیم کرد.
تاریخ انتشار : شنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۳۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: افتانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]