واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: درآمد شهرداری مشهد افزایش یافت مشهد - ایرنا - معاون مالی و اداری شهرداری مشهد از افزایش 35 درصدی "درآمدهای پایدار" این مجموعه در نیمه نخست امسال خبر داد.
"ابوالفضل انتظاری" روز شنبه در جمع خبرنگاران افزود: مدیریت شهری به دنبال کسب "منابع درآمدی پایدار" است لذا میزان این نوع درآمد در شهرداری مشهد از دو هزار میلیارد ریال نیمه نخست پارسال به سه هزار میلیارد ریال در نیمه نخست امسال افزایش یافت.
وی مالیات بر ارزش افزوده، عوارض نوسازی و عمران شهری، عوارض خودرویی و عوارض کسب و کار را از مهمترین کدهای "درآمد پایدار" شهرداری ذکر و بیان کرد: سهم دریافتی شهرداری از محل مالیات بر ارزش افزوده در نیمه نخست امسال 61 درصد رشد داشته است.
معاون شهردار مشهد در ادامه پیرامون معافیت آستان قدس رضوی از پرداخت عوارض نیز گفت: از سال 86 این معافیت برداشته شده لذا لغو معافیت آستان قدس رضوی از پرداخت مالیات به تایید مجلس شورای اسلامی نیز رسیده است.
وی افزود: بر اساس آخرین بررسیها میزان عوارضی که باید از سوی آستان قدس رضوی به شهرداری مشهد پرداخت شود 100 میلیار ریال است.
انتظاری گفت: اخذ عوارض از آستان قدس رضوی طی نشستی با مدیران آن مجموعه، در دستور کار شهرداری مشهد قرار دارد.
وی در ادامه "درآمد نقدی" مصوب امسال شهرداری مشهد را نیز 27 هزار و 400 میلیارد ریال اعلام کرد.
وی افزود: هشت هزار و 130 میلیارد ریال از این مبلغ طی نیمه نخست امسال محقق شد که نسبت به مدت مشابه پارسال از رشد 18 درصدی برخوردار است.
انتظاری همچنین از کاهش 35 درصدی درآمد شهرداری مشهد ناشی از تغییر کاربری و کاهش 63 درصدی متراژ صدور پروانه تجاری در شش ماه نخست امسال جاری نسبت خبر داد.
معاون مالی و اداری شهرداری مشهد اظهارداشت: این آمار بیانگر کاهش وابستگی شهرداری به درآمدهای ناپایدار است.
وی همچنین با اشاره به تخصیص 450 میلیارد ریال از سوی دولت در نیمه نخست امسال به حوزه حمل و نقل عمومی مشهد و قطارشهری گفت: پارسال از دو هزار و 700 میلیارد ریال سهم تخصیصی اعتبارات دولتی به شهرداری مشهد هزار و 50 میلیارد ریال تحقق یافت.
انتظاری تاکید کرد: مشهد شهری ملی است لذا دولت باید ردیف ویژه ای در بودجه برای کمک به این کلانشهر و توسعه زیرساختها آن اختصاص دهد.
وی در ادامه با اشاره به ارسال تفریغ بودجه 92 شهرداری به شورای اسلامی شهر مشهد گفت: تفریغ بودجه 14 سازمان وابسته به شهرداری برای سال 1392 به شورای شهر ارائه و به تصویب آن رسیده است.
معاون شهردار مشهد افزود: در تفریغ بودجه سال 92 هزینه های عمرانی 96.5 درصد و هزینه های جاری و پرسنلی 3.5 درصد بوده است.
وی در خصوص "لایحه جامع درآمدهای پایدار شهرداریها" نیز گفت: در سال 1361 شورای عالی شهرسازی کشور تصمیم بر این گرفت که شهرداریها با خودکفایی، درآمدهای خودر را از محل عوارض صنعت ساختمان دریافت کنند.
او با بیان اینکه در سال 62 مجلس این لایحه دولت را تصویب کرد افزود: در همان سال مقرر شد لایحه جامع درآمدهای پایدار از سوی دولت در بازه زمانی شش ماهه تهیه و به مجلس ارائه شود که این امر محقق نشد.
وی گفت: از نیمه دوم پارسال تلاشهای ویژه ای برای تنظیم این لایحه آغاز شد لذا به زودی پیش نویس اولیه آن برای هیات دولت ارسال می شود.
7505/660
19/07/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]