واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: لایحه تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت در دستور کار هفته آینده مجلس گرگان - ایرنا - نایب رییس کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی گفت: لایحه الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت هفته آینده در صحن مجلس بررسی می شود.
![لایحه تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت در دستور کار هفته آینده مجلس](http://img7.irna.ir/1393/13930719/81344898/81344898-6006406.jpg)
«علی محمد احمدی» روز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران در گرگان افزود: بررسی این لایحه در کارگروه ویژه کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس نهایی شده است.
وی یادآور شد: در سال های گذشته همواره شاهد ارایه احکام ادواری در قالب لایحه بودجه به مجلس بودیم که بررسی این احکام زمان بر بود.
نایب رییس دوم کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس ادامه داد: اعضای این کمیسیون کارگروه ویژه ای را برای رفع این معضل تشکیل دادند و پس از رایزنی با دولت، لایحه از تنظیم و مجلس ارایه شد.
دولت مرداد ماه امسال به منظور حذف تبصره ها غیرضروری و دایمی کردن احکام مندرج در لوایح بودجه سنواتی کشور، لایحه «الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت» را به مجلس شورای اسلامی ارایه کرد؛ این لایحه یک فوریتی شامل 55 ماده است.
احمدی ابراز امیدواری کرد، نمایندگان مجلس با تصویب این لایحه از اتلاف وقت قوه مقننه در جریان بررسی لایحه بودجه سنواتی جلوگیری کنند.
نماینده مردم دهلران در مجلس درباره زمان ارایه لایحه بودجه سال آینده به مجلس نیز گفت: دولت منتظر تصویب این لایحه است تا پس از طی مراحل قانونی و تصویب نهایی در شورای نگهبان، لایحه بودجه 1394 کل کشور را بر اساس آن شامل یک ماده واحده و جداول و پیوست های بودجه به مجلس ارایه کند.
احمدی ابراز امیدواری کرد با نهایی شدن این لایحه، دولت لایحه بودجه سال آینده کل کشور تا نیمه آذر ماه به مجلس ارایه کند تا وکلای ملت نیز تا پیش از پایان سال آن را تصویب و به دولت ابلاغ کنند.
احمدی درباره زمان بررسی و تصویب لایحه خروج از رکود در مجلس نیز گفت: این لایحه هفته آینده بعد از تنظیم و بررسی نهایی در کمیسیون ویژه بررسی آن، برای تصویب در صحن مجلس مطرح شود.
لایحه «رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور» که با عنوان «خروج غیرتورمی از رکود» شناخته می شود 26 مرداد ماه امسال تقدیم مجلس شورای اسلامی شد و یک فوریت آن به تصویب نمایندگان رسید.
به دلیل اهمیت این لایحه و تاثیر آن بر نظام اقتصادی کشور، با تصمیم هیات رییسه مجلس کمیسیون مشترکی برای بررسی این لایحه در کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی تشکیل شده است.
نایب رییس دوم کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس درباره کمک به بخش های صنعتی و تولیدی، بخصوص واحدهای پتروشیمی گفت: در قانون بودجه امسال پیش بینی هایی در این زمینه صورت گرفته است و می توان با تامین اعتبارات، بخشی از مشکل مربوط به خوراک پتروشیمی ها را رفع کرد.
احمدی یادآور شد: که با تمهیدات پیش بینی شده در قانون بودجه، موضوع تضمین قیمت خوراک و سرمایه گذاری حداقل برای مدت 10 سال برطرف می شود.
نماینده مردم دهلران در مجلس درباره کاهش وابستگی بودجه کل کشور به درآمدهای نفتی گفت: این سیاست در جریان تصویب بودجه سال های 91 تا 93 در مجلس پیگیری شده است و بر اساس آن بخشی از درآمدهای نفتی هر سال به حساب صندوق توسعه ملی واریز می شود که این میزان هر سال افزایش می یابد.
وی تصریح کرد: سهم صندوق از محل اعتبارات نفتی در سال جاری 26 درصد است که پیش بینی می شود این میزان در بودجه سال آینده تا 6 درصد افزایش یابد.
به گزارش ایرنا، 10 نفر از اعضای کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی برای بازدید از طرح های ملی عمرانی گلستان به این استان سفر کرده اند.
اعضای این هیات پارلمانی قرار است ضمن بازدید از طرح های توسعه ای استان گلستان، از نزدیک با موانع و مشکلات استان آشنا شوند.
سایت پرورش میگوی گمیشان، جزیره آشوراده و میانکاله، سد آقدکش که آب صنایع پتروشیمی گلستان را تأمین می کند، پروژه پتروشیمی گلستان، گمرک اینچه برون و خط آهن گرگان -اینچه برون از جمله طرح هایی است که مورد بازدید نمایندگان مجلس قرار می گیرد.
بازدید از طرح هادی روستای «کلاجان سادات» شهرستان گرگان، منطقه سیل زده دهنه محمدآباد شهرستان علی آبادکتول، سد نرماب، جاده مینودشت به استان خراسان شمالی، سد گلستان و طرح فاضلاب شهری گنبدکاووس از برنامه های این هیات پارلمانی است.
این سومین سفر اعضای کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس به استان های کشور است؛ آنان پیش از این به خراسان رضوی و گیلان سفر کرده اند و خراسان شمالی مقصد بعدی این نمایندگان است.
7467/508 / 2025
19/07/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]