تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 31 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات دانش، آموزش به كسانى كه شايسته آن‏اند و كوشش در عمل به آن است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817231030




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خسارت حوادث ترافیکی کشور سالی 12 هزار میلیارد تومان است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: خسارت حوادث ترافیکی کشور سالی 12 هزار میلیارد تومان است تهران بزرگ - ایرنا - معاون حمل و نقل عمومی و ترافیک شهرداری تهران اعلام کرد: سالانه 12 هزار میلیارد تومان خسارات ناشی از حوادث ترافیکی و تلفات و لطمات ناشی از آن را می پردازیم در حالی که این مبلغ را خرج جهل خود می کنیم.


به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران سید جعفر هاشمی تشکری در جلسه ارتقای فرهنگ ترافیک در دو منطقه مرکزی پایتخت خاطرنشان کرد: هر سال نزدیک به 20 هزار نفر در سوانح ترافیکی کشورمان کشته می شوند و 20 برابر این تعداد مجروح و مصدوم می شوند که بسیاری تا آخر عمر معلول می مانند.
وی در این جلسه که شهرداران و مدیران شهری مناطق 10 و 11 حضور داشتند و به میزبانی شهرداری منطقه 10 برگزار شده بود گفت: مهم ترین مسأله مدیریت شهری در حوزه حمل و نقل و ترافیک برای سال جاری و سال آینده، ارتقای فرهنگ ترافیک به عنوان فرصتی نو برای ارائه خدمات اثربخش تر به مردم شهر است.
تشکری هاشمی افزود: اهتمام و تدبیر شهردار محترم تهران در دوره جدید مدیریت شهری، حرکت تهران به سمت شهر انسان محور و شهری است که در آن مسئولان و مردم در چارچوب حفظ مبانی ارزشی، احترام به شهروندان، رعایت حقوق شهروندی، توسعه شهری پایدار و پیشرفت همه جانبه شهر در ابعاد اجتماعی و فرهنگی به موازات ابعاد فنی و زیرساختی گام بر می دارند.
وی با اعلام این که نگرش حاکم بر تهران و سایر شهرهای کشور، نگاه «خودرو محور» است که باید آن را به نگاه «انسان محور» تبدیل کنیم تأکید کرد: در شهر انسان محور، چراغ های روشنایی علاوه بر خیابان ها، پیاده روها را نیز روشن می کنند و به جای این که به منظور تعریض خیابان ها عرض پیاده روها را کم کنند، خیابان ها را کم عرض می کنند تا پیاده روها عریض تر شوند.
معاون شهردار تهران با اشاره به این که نگرش معطوف به تردد بهتر و بیشتر خودروهای شخصی در شهر باعث غفلت جدی نسبت به حقوق شهروندان پیاده شده اظهار کرد: در پیاده روهای ما افراد سالم نیز برای حرکت مشکل دارند و وجود پله های متعدد، شیب نامناسب، عرض باریک و اِشغال پیاده روها، حقوق پیاده ها را نادیده گرفته و پیاده روی در شهر را دشوار کرده است.
تشکری هاشمی با بیان این که تهران به لحاظ ترافیکی باید به شهری در شأن مردم تبدیل شود و در صدد هستیم تا ساز و کارهای این مهم را فراهم کنیم، تصریح کرد: در بین معضلات تهران، اولویت با ترافیک و مسائل ترافیکی از جمله آلودگی هوا، اتلاف وقت مردم و حوادث رانندگی است و باید کاری کنیم که به تضییع حقوق پیاده ها را در مقابل سواره ها پایان بدهیم.
وی با تأکید بر این که شهر انسان محور، شهری است که بر مبنای کرامت انسانی برنامه ریزی شده اضافه کرد: ارکان سه گانه ترافیک شامل آموزش و فرهنگ سازی، مهندسی و اجرای قانون است که رکن اول در کشور ما مورد غفلت قرار گرفته و هیچ ارگان و سازمانی خود را مسئول این کار نمی داند و آموزش ترافیک، به حفظ کتابچه آیین نامه راهنمایی و گذراندن آزمون رانندگی و دریافت گواهی نامه خلاصه می شود و هر کس آن را پشت سر بگذارد، گویی تمام صلاحیت های رانندگی را داراست.
معاون شهردار تهران با اشاره به این که فرهنگ ترافیک با زدن چند تست و برگزاری یک آزمون تستی قابل دسترسی نیست اظهار کرد: در موضوع آموزش و فرهنگ سازی ترافیک باید گامهای موثرتری برداریم و با کمک ابزارهای نوین همچون کنترل هوشمند رفتار رانندگان مانند آنچه در حال حاضر در تونلهای شهری و بزرگراه طبقاتی صدر اِعمال می شود، نسبت به اصلاح و بهبود رفتارهای ترافیکی اقدام کنیم و با انجام مجموعه ای از کارهای مبنایی و زیر بنایی، نظم و انضباط را به شهر بازگردانیم.
تشکری هاشمی با بیان این که ملت ما در حوزه های فرهنگی و تربیتی، ملت سرآمدی است و در روابط اجتماعی و خانوادگی، ملتی با فرهنگ و متمدن محسوب می شویم که بسیاری از رفتارهایمان برای دیگر ملت های دنیا الگوست، تصریح کرد: باید قبول کنیم در زمینه رفتارهای ترافیکی وضعیت خوبی نداریم و برخی صحنه ها که جهانگردان خارجی از رفتارهای رانندگی در قلب پایتخت به تصویر کشیده اند، هر چند باعث سرافکندگی کشورمان می شود اما بخشی از واقعیت تهرانِ قرن 21 است.
وی با تأکید بر این که حل مشکل را باید از خودمان شروع کنیم و از انجام کارهای عجولانه، ناپخته و غیراستاندارد خودداری کنیم اضافه کرد: کارهایمان را باید با آرامش و طمأنینه و در قالب مدیریت جهادی مورد تأکید مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) انجام دهیم و با تدارک زیرساخت های لازم، گام نخست را در انضباط بخشی به شهر برداشته و پس از آن در جهت آموزش و اطلاع رسانی در زمینه فرهنگ سازی ترافیک قدم بر داریم.
معاون شهردار تهران با اشاره به این که مردم باید احساس کنند مدیریت شهری با حمایت حاکمیت می خواهد ایمنی و نظم و انضباط را در پایتخت حاکم کند، اظهار کرد: به این منظور لازم است نسبت به انجام کار اصولی و مبنایی با در نظر گرفتن دو بُعد اقدامات عملی و میدانی و اقدامات آموزشی و اطلاع رسانی اقدام کنیم و باید از مدارس تا مساجد و از دانشگاه ها تا پایگاه های بسیج کمک بگیریم و با مجموعه ای از فعالیت های سلبی و ایجابی به دنبال نهادینه کردن فرهنگ ترافیک در جامعه برویم.
تشکری هاشمی با بیان این که فرهنگ با پوستر و بنر و تراکت عوض نمی شود و نیازمند طیف وسیع و مجموعه متنوعی از فعالیت های اثرگذار است تصریح کرد: پروژه های فرهنگی باید از پایین به بالا شکل بگیرد و به این منظور باید از شورایاری ها و سراهای محله شروع کنیم و موضوع رفتارهای ترافیکی را به چالش کشیده و اصلاح این رفتارها را به یک مطالبه عمومی تبدیل کنیم تا شهر را با کمک خود شهروندان به آرامش برسانیم و به این منظور هیچ فرد و هیچ قشری را نباید از قلم بیاندازیم.
همچنین در این جلسه ندرلو قائم مقام شهرداری منطقه 10 که میزبانی این جلسه را بر عهده داشت، از آمادگی این منطقه برای مشارکت در پروژه ارتقای فرهنگ ترافیک خبر داد و اعتمادی شهردار منطقه 11 نیز خواستار آموزش های تخصصی و عمومی و فرهنگ سازی در خصوص مسائل ترافیکی شد.
گفتنی است در ابتدای این جلسه حجت الاسلام والمسلمین مرتضی جعفرپور مشاور فرهنگی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با ارائه گزارشی از نقشه راهی که به منظور ارتقای فرهنگ ترافیک در پایتخت ترسیم شده، خاطرنشان کرد: رفتارهای ترافیکی نه تنها آرامش و ایمنی را از شهروندان سلب کرده، بلکه زیبایی و طراوت را نیز از شهرمان گرفته است.
تهرام/7247//1348


18/07/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن