تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):خوش اخلاقى عبادت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871018850




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جانشین فرمانده نیروی انتظامی استان قزوین: رویکرد پلیس مردم محوری است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: جانشین فرمانده نیروی انتظامی استان قزوین: رویکرد پلیس مردم محوری است قزوین - ایرنا - جانشین فرمانده نیروی انتظامی استان قزوین گفت: رویکرد پلیس مردم محوری است.


سرهنگ "سلمان امیری" در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه شهر قزوین افزود: امروز پلیس جمهوری اسلامی با دارا بودن کارکنان مومن، متعهد، ایثارگر و فداکار، مردم محوری و استقامت را راهبرد خود انتخاب کرده است.
وی با اشاره به اینکه پلیس جمهوری اسلامی تهدید محور نیست، اظهارکرد: قبل از انقلاب، مردم ما از پلیس می ترسیدند، اما امروز مردم پلیس را حامی خود می دانند و در کنار آنان احساس امنیت و آرامش می کنند.
سرهنگ امیری در ادامه به جامعه محور بودن پلیس اشاره کرد و افزود: یکی از شاخصه ها و تفاوت پلیس ایران با پلیس سایر کشورها رحمت برای افراد قانون پذیر، اقتدار نرم برای خاطیان و اقتدار سخت با ظالمان، قانون گریزان و هنجارشکنان است.
وی به تفاوت ماهوی احساس امنیت در جامعه از منظر پلیس و مردم اشاره کرد و ادامه داد: این مهم از نظر پلیس و مردم ممکن است دارای شاخصه های خاصی باشد، اما آنچه که هست آنست که ایجاد امنیت با همکاری دستگاههای مختلف و مشارکت مردم امکان پذیر می باشد و این مساله در استان قزوین با وجود تعامل خوب و صمیمانه ناجا با دستگاه قضا و سایر دستگاههای اجرایی بوضوح مشاهده می گردد.
به گفته جانشین فرمانده نیروی انتظامی استان قزوین، از آموزه های قرآن در می یابیم که بین امنیت و معنویت رابطه مستقیمی وجود دارد و هرجا که معنویت باشد، امنیت بیشتری مشاهده می گردد.
وی تعامل مستقیم با مردم و ارایه عملکرد سالانه را از مهمترین برنامه های هفته نیروی انتظامی دانست و گفت: در شش ماهه نخست امسال پلیس با اجرای 386 طرح در ارتباط با مبارزه با سرقت، پیشگیری از جرایم و پاکسازی نقاط آلوده، ضمن بسترسازی امنیت، متخلفان زیادی را دستگیر و تحویل مراجع قضایی استان داده است.
سرهنگ امیری، با اشاره به استقرار قرارگاه مبارزه با سرقت در سال جاری که به کاهش 14 درصدی وقوع جرایم مختلف در شش ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته، افزود: این در حالی است که طی این مدت در زمینه خودکشی با 44 درصد کاهش، سرقت مسلحانه 100 درصد کاهش و افزایش کشف 70 درصدی قتل روبرو بوده است.
وی به دستگیری دو هزار و 529 معتاد و قاچاقچی در نیمه نخست امسال اشاره کرد و گفت: پلیس استان قزوین در زمینه کشفیات مواد مخدر در شش ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته 42 درصد افزایش داشته و در زمینه کشف قاچاق سیگار نیز با رشد 226 درصدی روبرو می باشد.
جانشین فرماندهی نیروی انتظامی استان قزوین در پایان یادآور شد: در زمینه فوت ناشی از تصادفات درون شهری 30 درصد، تصادفات برون شهری 16 درصد کاهش داشته ایم، اما متاسفانه در زمینه تصادفات منجر به جرح برون شهری 21 درصد افزایش داشته ایم.
627/ 614


18/07/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن