تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):آنچه دوست ندارى درباره‏ ات گفته شود، درباره ديگران مگوى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869731986




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تدوام برگزاری دوره های امداد و نجات ویژه خبرنگاران


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


اجتماعی > بهداشت و سلامت
تدوام برگزاری دوره های امداد و نجات ویژه خبرنگاران
مدیرکل روابط عمومی جمعیت هلال احمر ایران، در کارگاه آموزشی "آشنایی با نهضت بین‌المللی صلیب سرخ و هلال احمر و فعالیتهای بشردوستانه بین‌المللی"، از تدوام برگزاری دوره های امداد و نجات ویژه خبر نگران خبر داد.



به گزارش خبرگزاری مهر، دومین دوره کارگاه آموزشی "آشنایی با نهضت بین‌المللی صلیب سرخ و هلال احمر و فعالیتهای بشردوستانه بین‌المللی" با هدف آشنایی هر چه بیشتر خبرنگاران رسانه‌های مختلف با اهداف بشردوستانه و ماهیت وجودی جمعیت هلال‌احمر و کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، روز گذشته در محل هتل پارسیان تهران برگزار شد. این کارگاه یک روزه به همت روابط‌عمومی جمعیت هلال احمر و همکاری معاونت بین‌الملل و امور بشردوستانه هلال احمر و دفتر کمیته بین‌المللی صلیب‌سرخ در ایران با شرکت حدود ۷۰ تن از خبرنگاران رسانه‌های مختلف برگزار شد. وحید رحمتی مدیرکل روابط‌عمومی و ارتباطات مردمی جمعیت هلال‌احمر ایران در افتتاحیه این دوره با تشریح اهداف برگزاری این کارگاه به مصوبه شورای اطلاع‌رسانی دولت اشاره کرد و گفت: براساس این مصوبه همه دستگاههای اجرایی موظفند تا آموزش‌های تخصصی مرتبط با حوزه کاری خود را به خبرنگاران مرتبط با حوزه خود آموزش دهند. وی افزود: جمعیت هلال‌احمر علاوه بر این کارگاه آموزشی، با برگزاری دوره‌های مختلف تخصصی در حوزه امداد و نجات، خبرنگاران را با فنون و روشهای امداد و نجات در حوادث آشنا کرده است. رحمتی همچنین از تداوم برگزاری دوره‌های امداد و نجات ویژه خبرنگاران خبر داد و گفت: ارائه آموزشهای تخصصی به خبرنگاران حوزه هلال‌احمر کمک زیادی به خبررسانی آگاهانه و تخصصی خواهد کرد؛ چرا که این حوزه دارای اصطلاخات تخصصی خاص خود است. در ادامه خالقی مدیرکل تشریفات معاونت بین‌الملل جمعیت هلال‌احمر نیز با بیان اینکه در حوادث و سوانح خبرنگاران می‌توانند با اطلاع‌رسانی صحیح و دقیق کمک بسیار زیادی به مدیریت جمعیت هلال‌احمر کنند، گفت: ضروری است تا خبرنگاران خستگی‌ناپذیر هلال‌احمر با مفاهیم تخصصی این حوزه آشنایی کامل داشته باشند. پوریا عسگری رئیس بخش ارتباطات و همکاریهای کمیته بین المللی صلیب سرخ نیز با تاکید بر تاثیرگذاری رسانه بر افکارعمومی، گفت: کارکرد رسانه‌ها هدایت افکار عمومی به مسائل تعریف شده مورد نظرشان است. وی با اشاره به اینکه نگاه افکار عمومی به هلال‌احمر از قلم و دریچه دوربین خبرنگاران شکل می‌گیر، گفت: ایجاد یک تصویر درست در منظر افکار عمومی در گرو فعالیت حرفه‌ای و آگاهانه رسانه است.


۱۳۹۳/۷/۱۸ - ۱۳:۵۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 100]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن