واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مدیرکل اطلاعات خراسان شمالی: رسانه ها از خبرسازی پرهیز کنند بجنورد - ایرنا - مدیرکل اطلاعات خراسان شمالی گفت: رسالت رسانه خبررسانی و ارتقای آگاهی مخاطبان است و بر این اساس باید رسانه ها از خبرسازی پرهیز کنند.
به گزارش ایرنا "محمدی" در نشستی که روز پنجشنبه به مناسبت سی امین سالگرد تاسیس وزارت اطلاعات با مدیران رسانه های خراسان شمالی داشت، اظهار کرد: اطلاع رسانی دقیق و به موقع، ایجاد فضای آرامش روحی و روانی در جامعه، کمک به مدیران در تصمیم گیری از وظایف رسانه ها است.
وی افزود: آگاهی بخشی به مردم از اقدامات دستگاهها و ایجاد رضایت در آنان نسبت به خدمات نظام، اعتمادسازی و اطمینان بخشی به مردم، هشداردهی به مسوولان، نظارت بر عملکرد مسوولان و بعضا هشدار نسبت به ضعف عملکرد آنان و انعکاس کمبودها و نارضایی ها برای رفع آن از دیگر مواردی است که از رسانه ها انتظار می رود.
مدیرکل اطلاعات خراسان شمالی با اشاره به سی امین سالگرد تاسیس وزارت متبوع خود گفت: 30 سال تلاش خالصانه، مجاهدت خاموش و سربازی گمنام با پیروی از منویات امام راحل و رهبر معظم انقلاب، در نهایت موجب رضایت مردم و اعتماد آنان به این تشکیلات ولایی و مردمی شده که این موجب سربلندی و افتخار وزارت اطلاعات است.
محمدی با ابراز رضایت از آرامش استان گفت: ساکنان خراسان شمالی، مردمی بسیار ارزشی و ولایی اند که همکاری و همراهی بسیار مثبتی با تشکیلات اطلاعاتی و فرزندان خود در این حوزه دارند که این جای تقدیر دارد.
وی همزمان شدن آغاز هفته گرامیداشت وزارت اطلاعات با 19 مهر، سالروز سفر رهبر معظم انقلاب به خراسان شمالی را به فال نیک گرفت و گفت: در آن مقطع با وجود دغدغه ای که در خصوص تامین امنیت سفر داشتیم، به واسطه وجود معنوی رهبری و حضور مردم قدرشناس، آرامش بخش ترین و افتخارآمیزترین برهه کاری خود را تجربه کردیم.
وی با برشماری بخشی از وظایف وزارت اطلاعات، رویکرد این وزارتخانه را برخورد پیشگیرانه، توجیهی و ارشادی عنوان و بیان کرد: ما مقید هستیم که همه کارهای اطلاعاتی بر اساس اخلاق اسلامی، شرع مقدس و پایبندی به فرمایشات امام راحل (ره) و رهبر معظم انقلاب باشد.
مدیرکل اطلاعات خراسان شمالی مهمترین تهدید در حوزه های اجتماعی و فرهنگی این استان را بحث جنگ نرم و آثار مشهود ناشی از ناتوی فرهنگی دشمنان، تغییرات اجتماعی و سبک زندگی عنوان کرد.
محمدی افزود: عمده آسیبی که در حوزه فرهنگی احساس می شود آثار سوء تبلیغات ماهواره ای است که در صورت عدم مقابله می تواند به بستری برای تهدیدات اجتماعی و امنیتی نیز بدل شود که برنامه مدونی برای مقابله با آن تدارک دیده شده است.
وی در عین حال ضرورت برخورد با تهدیدات نرم دشمنان را نیز استفاده از شیوه های نرم دانست و گفت: در غیر این صورت از اقدامات خود جواب مطلوب را نخواهیم گرفت و البته مردم و رسانه ها نیز باید در این مسیر همراهی کنند.
مدیرکل اطلاعات خراسان شمالی با اشاره به پرسش برخی نمایندگان مجلس از وزیر اطلاعات، این را فرصتی مغتنم برای بیان عملکرد و اقدامات سربازان گمنام امام زمان در این
مجموعه، برای نمایندگان مردم دانست.
وی با تاکید بر رویکرد این وزارتخانه در جذب حداکثری و دفع حداقلی، به شائبه حضور برخی از فعالان فتنه 88 در ادارات این استان اشاره کرد و گفت: در آن مقطع استان خراسان شمالی کمترین مشکل را داشت و همه فعالان انتخاباتی، نتیجه انتخابات را تایید کردند.
محمدی افزود: از سویی ما وابستگی به دو طیف اصولگرا و یا اصلاح طلب را جدای از فتنه می دانیم و بر این باوریم که در این استان ممکن است نیروهای افراطی سیاسی داشته باشیم اما فتنه گر نداریم.
وی گفت: معتقدیم اگر افرادی در مقطعی از سر ناآگاهی فعالیتی داشته اند می توان با همان رویکرد جذب حداکثری، موضوع را مدیریت کرد.
مدیرکل اطلاعات خراسان شمالی سطح اعتماد مردم به این اداره و تعامل اداره متبوع خود با مردم را در حد عالی ارزیابی کرد و گفت: این تعامل روز به روز، ماه به ماه و فصل و فصل نیز تقویت شده و بیشتر می شود و این نشان از اعتماد مردم به این تشکیلات دارد. ک/2
626
17/07/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]