محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826198928
دفاع سیف از آمار رشد اقتصادی |اخبار ایران و جهان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: دفاع سیف از آمار رشد اقتصادی
رییس کل بانک مرکزی با اشاره به اینکه اعلام رشد اقتصادی 4.6 درصدی در بهار امسال پس از هشت فصل رشد منفی با طرح سوالات و ابهاماتی همراه بوده است تاکید کرد: به رغم تمامی ابهام ها و شبهات وارد شده باید اعلام کنم که بانک مرکزی در پردازش حساب های ملی خود از شیوه ها و استانداردهای متعارف بین المللی بهره گرفته و به اصول حرفه ای خود در این زمینه کاملا پایبند بوده است.
کد خبر: ۴۴۰۵۶۴
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۰ - 08 October 2014
رییس کل بانک مرکزی با اشاره به اینکه اعلام رشد اقتصادی 4.6 درصدی در بهار امسال پس از هشت فصل رشد منفی با طرح سوالات و ابهاماتی همراه بوده است تاکید کرد: به رغم تمامی ابهام ها و شبهات وارد شده باید اعلام کنم که بانک مرکزی در پردازش حساب های ملی خود از شیوه ها و استانداردهای متعارف بین المللی بهره گرفته و به اصول حرفه ای خود در این زمینه کاملا پایبند بوده است.
به گزارش ایسنا،ولی الله سیف در نشست مشترک مجلس و دولت با اشاره به تغییرات آمار رشد اقتصادی اظهار کرد: طبق محاسبات مقدماتی و اولیه، تولید ناخالص داخلی کشور به قیمت های ثابت سال 1383 در سه ماهه اول سال 1393 به حدود 480 هزار و 491 میلیارد ریال رسیده است که در مقایسه با رقم مشابه سال قبل (فصل نخست سال 92 به میزان 459 هزار و 252 میلیارد ریال) 4.6 درصد رشد نشان می دهد.
وی افزود: رشد ارزش افزوده تمامی گروه های اقتصادی شامل کشاورزی، نفت، صنعت و معدن و خدمات در فصل اول سال 1393 نسبت به فصل اول سال 1392 مثبت بوده است.
سیف با اشاره به پایین بودن رشد اقتصادی فصل اول سال 1392 به عنوان پایه محاسبات رشد فصل اول سال 1393اضافه کرد: با وجود رشد اقتصادی منفی در طول تمامی فصول سال های 1391 و 1392 ، رشد اقتصادی فصل اول سال 1392 (4.1- درصد) در کمترین سطح نسبت به سایر فصول سال های مذکور قرار داشته است.
وی گفت: افزایش قابل ملاحظه (47.3 درصدی) میزان وصول درآمدهای ارزی نفت خام، نقش تعیین کننده ای در بهبود تامین منابع ارزی مورد نیاز واردات مواد اولیه و اقلام واسطه ای داشته است. روند عمومی واردات گمرکی مواد اولیه و کالاهای واسطه ای در سه ماهه اول سال جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل موید این بهبود است.
سیف ادامه داد: براساس اطلاعات موجود، نه تنها حجم تسهیلات پرداختی بانک ها در 5 ماهه ساله 1393 نسبت به دوره مشابه سال قبل افزایش قابل توجهی (40.5 درصد) داشته، بلکه سهم سرمایه در گردش از تسهیلات پرداختی نیز از 47.1 به 59.3 درصد رسیده است.
رییس کل بانک مرکزی افزود: با وجود رشد 4.6 درصدی اقتصاد در فصل اول سال 1393 نسبت به فصل مشابه سال قبل و بازیابی بخشی از توان از دست رفته اقتصاد، تولید ناخالص داخلی به قیمت های ثابت سال 1393 در فصل اول سال 1393 به میزان 8.7 درصد از رقم فصل اول سال 1390 کمتر بوده است.
وی با بیان اینکه بخش صنعت و معدن بیشترین سهم (1.5 واحد درصد) از رشد 4.6 درصدی تولید ناخالص داخلی در فصل اول سال 1393 را به خود اختصاص داده است، تصریح کرد: شاخص تولید کارگاه های بزرگ صنعتی (که حدود 70 درصد ارزش افزوده بخش صنعت را پوشش می دهد) در سه ماهه اول سال1393 نسبت به رقم مشابه سال قبل 10 درصد رشد داشته است. در میان 22 گروه عمده صنعتی، شاخص 13 گروه که در مجموع 87 درصد از وزن شاخص را به خود اختصاص می دهند، در فصل اول سال 1393 نسبت به فصل اول سال 1392 رشد مثبت داشته اند.
بنا به اعلام بانک مرکزی، سیف با اشاره که میزان تولیدات صنعت خودروی کشور در فصل اول سال 1393 نسبت به مقطع مشابه سال گذشته نزدیک به 80 درصد رشد نشان می دهد، گفت: با توجه به وابستگی قابل ملاحظه صنعت خودرو با سایر فعالیت های صنعتی، افزایش تولید خودرو در بهبود عملکرد سایر فعالیت های صنعتی نیز موثر بوده است.
رییس کل بانک مرکزی حفظ انعطاف در سیاست های پولی در جهت مهار تورم و تخصیص کارآمدتر منابع اعتباری بانک ها، افزایش توان تسهیلات دهی شبکه بانکی (به حدود 2800 هزار میلیارد ریال در سال 93) با استفاده از روش های مختلف از جمله واگذاری شرکت ها، فروش املاک و مستغلات و وصول مطالبات غیرجاری، تقویت انضباط در بازار پول از طریق بهبود زیرساختهای الکترونیکی و سامانه های اطلاعاتی و گسترش چتر نظارتی به بازار غیررسمی پول با هماهنگی و همکاری سایر نهادهای مربوطه نظیر قوه قضائیه و مجلس شورای اسلامی، حفظ ثبات در بازار ارز و تامین پیش نیازهای یکسان سازی نرخ ارز براساس مجموعه ای جامع و سازگار از اقدامات سیاستی (مشروط به تامین مولفه های گوناگون اقتصادی و سیاسی) را از مهمترین رویکردهای بانک مرکزی در حوزه سیاست های پولی، اعتباری، نظارتی و ارزی عنوان کرد.
گزارش رییس کل از عملکرد بانک مرکزی
رییس کل بانک مرکزی که در نشست مشترک مجلس و دولت سخن می گفت به تشریح رویکردهای سیاستی بانک مرکزی در حوزه پولی، اعتباری، نظارتی و ارزی اظهار کرد: حفظ انعطاف در سیاست های پولی در جهت مهار تورم و تخصیص کارآمدتر منابع اعتباری بانکها، افزایش توان تسهیلات دهی شبکه بانکی و همکاری سایر نهادهای ذی ربط نظیر قوه قضائیه و مجلس از مهمترین رویکردهای بانک مرکزی در حوزه سیاستهای پولی، اعتباری، نظارتی و ارزی به شمار می روند.
وی شرایط تورمی ، نوسانات بازار ارز، رکود عمیق اقتصادی و... را «وضعیت ویژه نیمه اول سال 1392 » عنوان کرد و گفت: نرخ تورم بالا و شتابان، رکود عمیق اقتصادی، تلاطم در بازار ارز و رفتار سوداگرانه در این بازار از وجوه بارز اقتصاد کشور در این دوره به حساب می آید که مجموعه این شرایط، پیش بینی تحولات آتی اقتصاد را به ویژه برای فعالیت های مولد دشوار و ریسک های تصمیم گیری را به شدت افزایش داده بود.
سیف با بیان این که شرایط عمومی اقتصاد کشور در مقطع یادشده، بازبینی اساسی در رویکردهای سیاستی را الزامی ساخته بود، افزود: با توجه به آثار مخرب اجتماعی، اقتصادی و سیاسی تورم های فزاینده، اولویت اصلی مجموعه سیاستگذاری کشور بر مهار نرخ تورم قرار گرفت که این جهت گیری در کاهش نرخ تورم و اصلاح انتظارات تورمی در بهبود وضعیت تولید نیز موثر بود.
وی با بیان اینکه با توجه به تاثیرپذیری نرخ تورم از رشد نقدینگی ، اولویت های تعیین شده و وضعیت واحدهای تولیدی، رویکرد بانک مرکزی در حوزه سیاست های پولی و اعتباری بر ارتقای انضباط پولی و هدایت منابع به سمت واحدهای تولیدی متمرکز شد ادامه داد:در اولین گام اصلاح رویه ناسالم تامین طرح مسکن مهر در دستور بانک مرکزی قرار گرفت و علاوه بر تداوم مالی طرح مسکن مهر، وابستگی این طرح به منابع بانک مرکزی قطع شد که تاثیر این اقدامات در کاهش رشد پایه پولی و نقدینگی و بهبود ترکیب رشد نقدینگی سال 1392 نسبت به سال 1391 به خوبی قابل رویت است.
سیف با اشاره به اینکه بازبینی سیاست های پولی به ویژه نرخ های سود بانکی و نیز تبیین اولویت های اعتباری بانک مرکزی برای شبکه بانکی، در هدایت منابع به سمت فعالیت های تولیدی نقش موثری ایفا کردند گفت: با توجه به وضعیت رکودی حاکم بر اقتصاد کشور، رویکرد اصلی بانک مرکزی در حوزه سیاست های اعتباری بر تامین مالی سرمایه در گردش متمرکز و این امر در تنظیم سیاست های اعتباری بسته خروج غیرتورمی از رکود اقتصادی نیز مورد توجه بود.
وی با بیان اینکه مقرر شد بانک ها حداقل 60 درصد از تسهیلات اعطایی خود را به تامین سرمایه در گردش اختصاص دهند، تصریح کرد: تخصیص و تامین ارز مورد نیاز تمامی اولویت های کالایی (با تاکید بر قطعات، مواد اولیه و کالاهای واسطه ای مورد نیاز تولید)، افزایش عرضه ارزهای پرمتقاضی، کاهش هزینه های سربار نقل و انتقالات ارزی و بازبینی مقررات ارزی با هدف کاهش مقررات مزاحم و رویه های زائد، اقدامات اساسی بانک مرکزی در حوزه بازار ارز را تشکیل می دهد.
وی با اشاره به نتایج رویکردهای اتخاذ شده که عمدتا تحت تاثیر هماهنگی اعضای دولت بالاخص تیم اقتصادی حاصل شده است، افزود: نرخ تورم نقطه به نقطه و متوسط 12 ماهه در مسیر کاهش مستمر خود، به ترتیب به 14.4 درصد و 21.1 درصد در شهریور سال 1393 رسید. این در حالی است که نرخ های یاد شده در طول سال 1392 به بالاترین سطح خود یعنی 45.1 درصد برای تورم نقطه به نقطه و 40.4 درصد برای تورم متوسط 12 ماهه رسیده بود.
رییس کل بانک مرکزی با اشاره به ایجاد ثبات در بازار ارز گفت: میانگین و انحراف معیار نرخ دلار در بازار آزاد در 12 ماهه منتهی به پایان شهریور 1393 نسبت به دوره مشابه سال قبل به ترتیب 7.4 و 57.8 درصد کاهش داشته است. آثار مثبت این تغییر شرایط در بازار ارز نه تنها در کاهش شتاب افزایش قیمت های داخلی کالاها و خدمات محسوس بود، بلکه سبب شد از ریسک فعالیت های تولیدی، تجاری و سرمایه گذاری که وابستگی قابل توجهی به ارز دارند نیز به میزان زیادی کاسته شود.
سیف درباره تقویت تامین مالی تولید گفت: تضعیف انتظارات تورمی و نیز کاهش بازدهی سفته بازی در بازار دارایی ها (به ویژه بازار ارز) موجب ارتقای جذابیت نسبی تولید شد. حجم تسهیلات پرداختی بانک ها در 5 ماهه سال 1393 به بیش از113 هزار میلیارد تومان رسید که در مقایسه با رقم مشابه سال قبل (808.1 هزار میلیارد ریال) معادل 40.5 درصد رشد داشته که در این میان 59.3 درصد از تسهیلات پرداختی بانک ها به تامین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی اختصاص داشته است و این سهم برای تسهیلات پرداختی به بخش صنعت و معدن معادل 79.5 درصد بوده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]
صفحات پیشنهادی
پاسخ نوبخت به منتقدان آمار رشد اقتصادی |اخبار ایران و جهان
پاسخ نوبخت به منتقدان آمار رشد اقتصادی معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور با رفع ابهام از آمار 4 6 درصدی رشد اقتصادی بهار امسال تصریح کرد انگار منتقدین فراموش کردهاند که در سه ماهه ابتدایی سال گذشته کشور حتی قانون بودجه هم نداشت کد خبر ۴۳۹۱۳۶ تاریخ انتشار ۱۰ مهر ۱۳دفاعیات سیف از آمار رشد اقتصادی بانک مرکزی
چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴ ۱۲ رییس کل بانک مرکزی با اشاره به اینکه اعلام رشد اقتصادی 4 6 درصدی در بهار امسال پس از هشت فصل رشد منفی با طرح سوالات و ابهاماتی همراه بوده است تاکید کرد به رغم تمامی ابهام ها و شبهات وارد شده باید اعلام کنم که بانک مرکزی در پردازش حساب های ملی خود ازاعلام نرخ رشد اقتصادی کشور در بهار 93 |اخبار ایران و جهان
اعلام نرخ رشد اقتصادی کشور در بهار 93 کد خبر ۴۳۷۱۷۵ تاریخ انتشار ۰۳ مهر ۱۳۹۳ - ۱۶ ۰۶ - 25 September 2014 بانک مرکزی اعلام کرد رشد اقتصادی کشور در فصل اول سال 1393 به 4 6 درصد رسید بانک مرکزی اعلام کرد بر اساس محاسبات مقدماتی و اولیه اداره حسابهای اقتصادی این بانک تولید ناخالتوضیح وزیر اقتصاد درباره محاسبه رشد اقتصادی |اخبار ایران و جهان
توضیح وزیر اقتصاد درباره محاسبه رشد اقتصادی وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه درصد تولید نسبت به سال 1390 10 درصد کاهش پیدا کرده است گفت رشد اقتصادی 4 6 درصدی نسبت به بهار سال 1392 است کد خبر ۴۴۰۱۴۰ تاریخ انتشار ۱۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰ ۴۶ - 07 October 2014 وزیر امور اقتصادگزارش آماری سیف در مجلس/ دفاع بانک مرکزی از رشد 4.6 درصدی اقتصادی
اقتصادی بانک - بیمه بورس جزئیات نشست مشترک دولت و مجلس گزارش آماری سیف در مجلس دفاع بانک مرکزی از رشد 4 6 درصدی اقتصادی رئیس کل بانک مرکزی ضمن اعلام گزارش آماری در نشست مشترک دولت و مجلس از رشد 4 6 درصدی اعلامی بانک مرکزی دفاع کرد و گفت با وجود تمامی ابهامها و شبهات وارد شسه نکته در مورد رشد اقتصادی بهار |اخبار ایران و جهان
سه نکته در مورد رشد اقتصادی بهار در رشد اقتصادی اعلامشده از سوی بانک مرکزی سه نکته باید مورد توجه قرار گیرد اول اینکه بنگاههای کوچک و متوسط به تناسب اثرگذاری خاص خود بر حوزه عمومی و اجتماعی و سهمی که در ایجاد اشتغال دارند نیازمند کمکهای حمایتی دولت هستند کد خبر ۴۳۸۷۸۰ تاررشد 4.6 درصدی افسانه است |اخبار ایران و جهان
رشد 4 6 درصدی افسانه است کد خبر ۴۳۸۹۱۳ تاریخ انتشار ۰۹ مهر ۱۳۹۳ - ۱۲ ۱۶ - 01 October 2014 نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی رشد 4 6 درصدی اعلامی از سوی دولت را افسانه خواند و گفت امکان ندارد رشد 5 8- درصدی کشور در سال 93 به 4 6 درصد تبدیل شده باشد به گزارش مهر در جلسهمصباحی مقدم: مگر میشود نرخ رشد 4/6 + شده باشد؟ |اخبار ایران و جهان
مصباحی مقدم مگر میشود نرخ رشد 4 6 شده باشد غلامرضا مصباحی مقدم طی نطقی در جلسه امروز مجلس شورای اسلامی به بحران کمآبی و رابطه استغفار و توبه با نزول باران انتقاد از نرخ رشد اعلام شده بررسی بسته پیشنهادی دولت برای خروج از رکود پرداخت و همچنین از طولانی شدن روند مذاکرات هستموافقت آخوندی و مخالفت سیف با انبوهسازان |اخبار ایران و جهان
موافقت آخوندی و مخالفت سیف با انبوهسازان رئیس کل بانک مرکزی با بسته پیشنهادی انبوهسازان که درخواست کردهاند تا ۷۵ درصد قیمت تمامشده مسکن تسهیلات برای تبدیل به نام خریداران پرداخت شود مخالفت کرد کد خبر ۴۳۹۶۰۸ تاریخ انتشار ۱۳ مهر ۱۳۹۳ - ۰۶ ۵۰ - 05 October 2014 رئیس کانون انجاستاندار یزد: خدمات دفاتر پست بانک ایران موجب رونق اقتصادی روستاها شده است |اخبار ایران و جهان
استاندار یزد خدمات دفاتر پست بانک ایران موجب رونق اقتصادی روستاها شده است کد خبر ۴۳۹۹۸۴ تاریخ انتشار ۱۴ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳ ۵۷ - 06 October 2014 خدمات دفاتر پست بانک ایران در روستاها و مناطق دوردست موجب رونق اقتصادی و افزایش تولید در این مناطق شده است به گزارش روابط عمومی پست بانک ادفاع بانک مرکزی از آمار رشد اقتصادی
دفاع بانک مرکزی از آمار رشد اقتصادی سیف با اشاره به اینکه اعلام رشد اقتصادی 4 6 درصدی در بهار امسال پس از هشت فصل رشد منفی با طرح سوالات و ابهاماتی همراه بوده است تاکید کرد به رغم تمامی ابهام ها و شبهات وارد شده باید اعلام کنم که بانک مرکزی در پردازش حساب های ملی خود از شیوه هارشد حسابهای سپرده ستارهدنبالهدار پست بانک |اخبار ایران و جهان
رشد حسابهای سپرده ستارهدنبالهدار پست بانک کد خبر ۴۳۹۸۶۸ تاریخ انتشار ۱۴ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰ ۴۲ - 06 October 2014 با توجه به تبلیغات و اطلاعرسانی انجامشده در سطح شعب و رسانهها و استقبال هموطنان از طرح سپرده ستارهدنبالهدار پست بانک ایران تعداد حسابهای مذکور در شهریور ماه سالدولت جنگ ۱۴ رکورد اقتصادی ثبت کرد |اخبار ایران و جهان
دولت جنگ ۱۴ رکورد اقتصادی ثبت کرد مساله تولیدمحوری برای هر جامعه مساله مرگ و زندگی است ما در دوره جنگتحمیلی بیشترین بلوغ را در این زمینه مشاهده کردهایم برخوردهای نامناسب با مدیریت آن دوره نیز بهدلیل درافتادن با ساختاری است که در آن غیرمولدها دست بالا را داشتند کد خبر ۴۳۹۴۴اعلام آمار بیکاری در جلسه غیر علنی مجلس |اخبار ایران و جهان
اعلام آمار بیکاری در جلسه غیر علنی مجلس کد خبر ۴۳۸۶۰۶ تاریخ انتشار ۰۸ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳ ۲۰ - 30 September 2014 عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در جلسه غیر علنی مجلس شورای اسلامی گزارشی از آمار بیکاری وضعیت صندوق های بیمه و حقوق مطالبرشد تولید برق نیروگاههای آبی کشور |اخبار ایران و جهان
رشد تولید برق نیروگاههای آبی کشور تا پایان تابستان 1393 ميزان پتانسيل بالفعل نيروگاههاي برقآبي كشور براساس آخرين وضعيت و استعلامهاي صورتگرفته 32832 مگاوات است كه اين ميزان شامل 10789 مگاوات ظرفيت در دست بهرهبرداري 5543 مگاوات ظرفيت در دست اجرا و 16500 مگاوات ظرفيت در دسترشد بیکاری و تشدید آمار خودکشی |اخبار ایران و جهان
رشد بیکاری و تشدید آمار خودکشی کد خبر ۴۳۹۵۷۶ تاریخ انتشار ۱۳ مهر ۱۳۹۳ - ۲۲ ۳۶ - 05 October 2014 کارشناسان هشدار دادند طی دو دهه اخیر معضل بیکاری با افزایش نرخ خودکشی رابطه تنگاتنگی پیدا کرده است به گزارش ایسنا کارشناسان سالها روی ارتباط بین بیکاری و نرخ خودکشی مطالعاتیمذاکره با امارات برای اتصال شبکه برق 2 کشور |اخبار ایران و جهان
مذاکره با امارات برای اتصال شبکه برق 2 کشور مرحله نخست بررسیها برای انتقال برق از منطقه جنوب به امارات توسط خط HVDC با ولتاژ 500 کیلوولت انجام شده است که باید مرحله دوم مطالعهها جهت بررسی ابعاد فنی طرح انجام تا ظرفیت تبادل 1500 مگاوات برق بین دو کشور ایجاد شود کد خبر ۴۳۸۹۹۱ ت-
اقتصادی
پربازدیدترینها