تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 10 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع): بهشتى‏ها چهار نشانه دارند: روى گشاده، زبان نرم، دل مهربان و دستِ دهنده.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835844843




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فراموش شدن سینمای ملی ایران در کوچه پس کوچه های تهران/ باید به سینمای دهه 70 برگردیم


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > جنوب > اصفهان مجید مظفری مطرح کرد:
فراموش شدن سینمای ملی ایران در کوچه پس کوچه های تهران/ باید به سینمای دهه 70 برگردیم
اصفهان – خبرگزاری مهر: بازیگر سینما و تلویزیون گفت: اکنون سینمای ملی ایران به دلیل محدود کردن ساخت فیلم در کوچه پس کوچه های تهران فراموش شده است و لازم است به منظور گذر از این ضعف بزرگ بار دیگر به سینمای دهه 60 و 70 برگردیم.



به گزارش خبرنگار مهر، مجید مظفری در حاشیه برگزاری بیست و هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سینمای ایران پس از دهه 60 و نیمه هفتاد دچار تحولات منفی شد و البته این رشد منفی در دیگر زمینه های فرهنگی نیز رخ داد.

وی با بیان اینکه سینمای ملی ایران در جریان این تحولات از دست رفت، افزود: اکنون ساختن فیلم بسیار سخت شده است؛ ما هر چهار سال یک بار فیلم می سازیم چراکه دو سال از این مدت صرف سنجش دولتی که قرار است روی کار بیاید یا برود، می شود.

بازیگر سینما و تلویزیون کشورمان با انتقاد از اینکه زمان زیادی در این تغییرات سیاسی از سینمای ما تلف می شود، بیان داشت: سینمای ایران باید قانونمند شود تا هرکس روی کار می آید خودش تعیین کننده قانون نباشد.

وی اضافه کرد: در دهه 60 فیلم های زیبایی همچون سُرب، ناخدا خورشید، کِشتی آنجلیکا، سگ کشی و دیگر فیلم های مطرح تاریخ سینمای ایران ساخته شد اما به تدریج فیلم ها به درون آپارتمان هایی درون شهر تهران، داستان های صرفا عاشقانه و تشریفات و به سمت و سوی موضوعاتی کلیشه ای سوق پیدا کرد که این مسئله باعث ضعف ساختار سینمای ایران شد.

مظفری با اشاره به اینکه در طول این سال ها کارهای ارزشمندی نیز ساخته شده است، ابراز داشت: جای این امیدواری هست که اگر تا حدودی دست آقای ایوبی ( رئیس سازمان سینمایی کشور) را باز بگذارند و بودجه و سوبسید مناسبی در اختیار وی قرار گیرد سینمای ایران به دهه هایی برگردد که ما دارای سینمایی ملی بودیم.

وی با بیان اینکه سینمای ملی موجب می شود در جشنواره هایی همچون فجر فیلم هایی با نشانه هایی از فرهنگ تمام مردم کشورمان حضور داشته باشد، اضافه کرد: در گذشته به قدری مسئله سینمای ملی قوی بود که زمانی که مرا برای بازی در فیلمی دعوت می کردند ناخودآگاه  می پرسیدم که فیلم قرار است در کدام شهرستان فیلمبرداری شود چراکه از هر 100 فیلم 80 مورد آن در شهرستان بود.

بازیگر مطرح سینمای کشور در تعریف سینمای ملی تصریح کرد: ساخت فیلم در شهرستان ها موجب می شد که با ساختارهایی قوی در فیلم، پرداختن به انواع معماری در ایران و موسیقی های محلی، لهجه و فرهنگ تمام ایران روبرو باشیم در حالیکه اکنون در سینمای ما در شهر تهران، ماشین های مدل بالا، ویراژ در خیابان های این شهر خلاصه شده است؛ موضوعی که دوست ندارم درباره اش صحبت  کنم.

وی با اشاره به سیاست زدگی سینمای ایران در طول سال های گذشته نیز تصریح کرد: این مسئله در طول سال های گذشته به قدری در سینمای ایران رخنه داشت که خانه سینما را نیز تعطیل کردند.

وی اضافه کرد: از دیدگاه من خانه سینما را می توان خانه ملت نام نهاد چرا که این مردم ایران هستند که ما را هنرمند نامیدند و آقای ایوبی نیز بهترین گزینه ای است که می تواند سینمای ملی را در ایران احیا کند.


۱۳۹۳/۷/۱۴ - ۱۱:۲۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن