واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۴ مهر ۱۳۹۳ (۹:۲۵ق.ظ)
وزير راه و شهرسازي تاکيد کرد: کمبود رژيم حقوقي واحد در حوزه به سازي مناطق نابسامان شهري وزير راه و شهرسازي گفت: در حال حاضر شاهد هستيم که در زمينه رژيم حقوقي واحد و يا قانون مدون در حوزه بهسازي مناطق نابسامان شهري با کمبودهايي مواجه هستيم که رفع اين کمبودها از دغدغه هاي کليدي مسئولان حاضر در وزارت راه و شهرسيازي است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، عباس آخوندي وزير راه و شهرسازي در مراسم روزجهاني اسکان با بيان اين مطلب تصريح کرد: خوشبختانه در طول دهه هاي گذشته همکاري قواي سه گانه جمهوري اسلامي ايران موجب فراهم شدن بسترها و ساختارهاي مالي، حقوقي و قانوني و در نتيجه تحقق اهداف برنامه هاي بهسازي مناطق نابسامان شهري شده است.
وي افزود: کاهش فقر شهري با رويکرد توانمندسازي ارتقاء و هويت شهري و همچنين توسعه محله اي کليد بهسازي مناطق نابسامان شهري است.
آخوندي با اشاره به اصول مختلف قانون اساسي و همچنين سياست هاي ابلاغي مقام معظم رهبري براي رفع مسائل اجراي برنامه هاي بهسازي خاطر نشان کرد: به استناد اصول مختلف قانون اساسي و در چارچوب سند چشم انداز کشور در افق 1404 و همچنين سياست هاي ابلاغي مقام معظم رهبري سند ملي توانمندسازي و ساماندهي سکونتگاه هاي غيررسمي تدوين شده است.
وي ادامه داد: در اجراي اصل يکصد و بيست وسوم قانون اساسي قانون حمايت از احياء بهسازي و نوسازي بافت هاي فرسوده و ناکارآمد شهري و با هدف جلب همکاري و مشارکت کليه دستگاه هاي ذيربط در فرايند احياء به پيشنهاد کميسيون عمران به تصويب مجلس رسيده که اين قانون پس از تائيد شوراي نگهبان توسط رياست جمهوري ابلاغ شده است.
وزير راه و شهرسازي در خصوص تصويب سند ملي راهبردي احياء بهسازي نوسازي و توانمندسازي بافت هاي فرسوده و ناکارآمد شهري اظهار داشت: در سفر هيات دولت به مشهد مقدس سند ملي راهبردي احياء بهسازي، نوسازي و توانمندسازي بافت هاي فرسوده و ناکارآمد شهري براي راهبري و مديريت يکپارچه ايجاد وحدت رويه و مشارکت عوامل مرتبط در سطح ملي و محلي به پيشنهاد وزارت راه و شهرسازي ابلاغ شد.
وي تحقق مشارکت پايدار مردم و حضور گسترده فعالان حوزه مسکن را از جمله بسترهاي لازم براي کمي و کيفي کردن شرايط سکونتگاه ها دانست و اذعان داشت: تحقق مشارکت پايدار مردمي و حوزه گسترده دست اندرکاران اين حوزه در گرو فراهم کردن بسترهاي لازم و تشويق و تحريک اين فرايند از طريق فراهم کردن شرايط کمي و کيفي سکونت در اين محدوده ها است.
آخوندي با بيان اين که در حال حاضر نيمي از جمعيت دنيا در شهرها زندگي مي کنند،گفت: پيش بيني ميکنم تا سال 2025 بيش از دو سوم اين جمعيت ساکن شهرها خواهند بود.
وي تاکيد کرد: در حالي که توسعه شهري يک پديده جهاني است بيشترين رشد توسعه شهري در کشورهاي در حال حاضر مشاهده خواهد شد به طوري که بيش از 90 درصد از شهرنشينان جديد دنيا در اين بخش مستقر خواهند بود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]