واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۰ مهر ۱۳۹۳ (۹:۳۴ق.ظ)
معاون وزير راه و شهرسازي تأکيد کرد: آمادگي کامل بنادر براي دوران جديد تحول اقتصادي مدير عامل سازمان بنادر و دريانوردي با اشاره به عبور کشور از دوران رکود اقتصادي و قرار گرفتن در روند رشد اقتصادي 4.6 درصدي در سه ماهه نخست سال، آن را «اميد آفرين» و مؤثر بر تمام دستگاه هاي اقتصادي، از جمله سازمان بنادر و دريانوردي عنوان کرد.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي سازمان بنادر و دريانوردي کشور، اهميت بيش از پيش سازمان بنادر در برنامه هاي اقتصادي دولت يازدهم، اجراي اجتناب ناپذير خصوصي سازي در بنادر کشور، توجه به توسعه رقابت پذير بنادر بازرگاني و بهره گيري از تکنولوژي هاي نو در سيستم اداري موضوعات چهارگانه اي بودند که مديرعامل سازمان بنادر و دريانوردي در همايش يک روزه معاونان توسعه مديريت و منابع اين سازمان تشريح کرد.
معاون وزير راه و شهرسازي با اعلام اينکه سازمان بنادر و مجموعه حمل و نقل دريايي کشور در دوران جديد تحول اقتصادي از نقش و اهميت بالاتري برخوردارند، اظهار داشت: بنادر بزرگ تجاري کشور بايد در نتيجه روند رشد اقتصادي، از آمادگي کامل جهت ارائه خدمات با کيفيت و قيمت مناسب تمام شده به مشتريان برخوردار باشد.
محمد سعيدنژاد با اشاره به تهيه و تدوين برنامه ششم توسعه توسط دولت در سال جاري، گفت: اين برنامه بر دو محور مبنايي سياست هاي اقتصادي مقاومتي و قانون حمايت از توليد داخلي توسط دولت سازماندهي مي شود که مقدماتاش در وزارت راه فراهم و جلساتاش در سازمان بنادر آغاز شده است.
به گفته سعيدنژاد، توسعه صادرات، ايجاد تسهيلات و شرايط مناسب در بخش توليد داخلي و توسعه بخش خصوصي محورهاي کلي اين برنامه قلمداد مي شوند.
مدير عامل سازمان بنادر و دريانوردي از سياست توسعه رقابت پذير بنادر بزرگ بازرگاني کشور، به موازات سياست هاي اسناد بالادستي، به عنوان يکي از برنامه هاي جدي اين سازمان خبر داد.
وي تأکيد کرد: خصوصي سازي به عنوان يک ضرورت اجتناب ناپذير قطعاً در بنادر کشور اجرا مي شود؛ چرا که در غير اين صورت بنادر کشور متناسب و همزمان با ساير دستگاه رشد نمي کند.
سعيدنژاد در بخش ديگري از سخنان اش، با اشاره به شرايط و ساختار نيروي انساني سازمان بنادر، جانشين پروري و تربيت مديران کارآمد براي اداره آينده اين سازمان را يکي از رويکردهاي اصلي و مسائل اساسي برشمرد.
مدير عامل سازمان بنادر و دريانوردي با انتقاد از سيستم اداري اين سازمان و انجام فعاليت ها با اتکا به کاغذ، پرينت و کپي به رغم وجود تکنولوژي هاي نو در کشور، بر مدرن سازي سيستم اداري توسط حوزه IT و اجراي آن از بالاترين سطح در سازمان توسط مديران ارشد و مياني و پس در سطوح پايين تر تأکيد کرد و روش هاي اداري متکي به کاغذ را غير بهره ور و عقب مانده خواند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]