واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: ورود ۱۰ قلم داروی نوترکیب ایرانی به بازار
کد خبر: ۴۳۹۰۲۰
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۳۹۳ - ۱۸:۰۸ - 01 October 2014
مدیر عامل شرکت دانش بنیان سیناژن اعلام کرد: تا دو سال دیگر ۱۰ قلم داروی جدید در زمینه ام اس، سرطان، خودایمنی، پوکی استخوان، نارسایی کلیه، ناباروری به بازار عرضه می شود.
به گزارش مهر، هاله حامدی فر مدیرعامل شرکت دانش بنیان سیناژن در حاشیه بازدید خبرنگاران از این شرکت گفت: این ۱۰ قلم دارو در مراحل تحقیق و توسعه هستند و در بازه های زمانی ۶ ماه تا دو سال وارد بازار می شوند.
وی با بیان اینکه دو قلم از این داروها تا پایان سال وارد بازار می شوند، توضیح داد و گفت: این شرکت در حال حاضر به تولید داروها در زمینه ام اس، سرطان، خودایمنی، پوکی استخوان، نارسایی کلیه، ناباروری اقدام می کند. این شرکت در سه سال گذشته با تولید داروی ام اس کار خود را شروع کرده است. در سه سال گذشته ۱۰۰ درصد داروی ام اس بازار روسیه را گرفته است که این موضوع از افتخارات این کشور است.
مدیر عامل شرکت دانش بنیان عنوان کرد: اقلامی که در این شرکت به تولید می رسند ۶۰ درصد قیمت داروهای برند را دارند و از نظر کیفیت و ایمنی مشابه داروهای خارجی است. حامدی فر یکی از مشکلات شرکت های دانش بنیان بزرگ را رقابت با شرکت های دانش بنیانی که دانش فنی را ندارند، دانست و گفت: اکنون شرکت های دانش بنیان باید با سایر شرکت هایی که نتوانسته اند دانش فنی را در داخل کشور بومی سازی کنند، رقابت کنند و این برای شرکت های دانش بنیانی مانند سیناژن که توانسته دانش فنی تولید دارو را در کشور بومی کند یک رقابت کاذب در بازار ایجاد می کند.
وی در این خصوص با ذکر چند مثال توضیح داد: کشورهایی مانند هند، آرژانتین، مکزیک، داروهایی خود را وارد کشور می کنند و شرکت های به اصطلاح دانش بنیان این داروها را بسته بندی کرده و به نام تولید داخل در کشور توزیع می کنند و ما به عنوان یک شرکت دانش بنیان مجبور هستیم با این شرکت ها رقابت کنیم.
به گفته حامدی فر باید فرآیندها، سرمایه گذاری ها و رقابت در میان شرکت های دانش بنیان وجود داشته باشد.
وی با بیان اینکه ۱۵۰ قلم داروی بیوتکنولوژی در دنیا وجود دارد، اذعان داشت: تنها ۱۸ قلم از این داروها در کشور تولید می شود و بقیه محصولات می تواند اهداف خوبی برای سرمایه گذاری ها ایجاد کند و از واردات به کشور و دوباره کاری ها جلوگیری می شود.
حامدی فر گفت: در سال گذشته ۴۰۰ میلیون دلار صرفه جویی ارزی بابت این ۱۰ قلم دارویی که توسط شرکت دانش بنیان سیناژن تولید می شود، شده است. وی گفت: با برقراری این شرکت دانش بنیان برای ۷۰۰ نفر اشتغال زایی شده است.
مدیر عامل شرکت دانش بنیان با بیان اینکه اگر توان داخلی کشور زیاد باشد زمان بیشتری صرف تحقیق و توسعه برای تولید داروها می شود، اظهار داشت: باید یک مرجعیتی برای حمایت از حیثیت فناوری در کشور وجود داشته باشد تا سهم کوچکی از بازارها را به تولیدکنندگان داخلی بدهد.
وی گفت: این شرکت سال ۱۳۹۱ جزو اولین شرکت هایی بوده است که وارد فرآیند دانش بنیانی در زمینه دارویی شده است. حامدی فر یادآور شد: این شرکت محصولات دارویی خود را به کشورهای سوریه، روسیه، پاکستان، ارمنستان، آذربایجان و آمریکای لاتین صادر می کند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]