تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زبان، درنده اى است كه اگر رها شود، گاز مى گيرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829745333




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جامعه ما از نظر نشاط دچار خلل است/ مدل مشخصی برای نشاط در جامعه نداریم


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: جلالی در دومین کنگره بین المللی اضطراب:
جامعه ما از نظر نشاط دچار خلل است/ مدل مشخصی برای نشاط در جامعه نداریم
رییس مرکز پژوهش‌های مجلس با بیان اینکه مدل مشخصی برای نشاط در جامعه نداریم، گفت: باید با همکاری مرکز پژوهش‌های مجلس و سایر سازمان‌ها مدلی برای طراح‌هایی چون افزایش نشاط در جامعه و کاهش اضطراب و افسردگی در نظر گرفته شود.


به گزارش حوزه پارلمان باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، کاظم جلالی در دومین کنگره بین‌المللی اضطراب که در ساختمان توانبخشی سازمان هلال احمر برگزار شد، با اشاره به جهت گیری کلان نظام اسلامی در تقویت سلامت مردم، گفت: سلامت مردم در جامعه باید براساس سیاست‌های کلی سلامت، جمعیت و علم و فناوری و خصوصیات سبک زندگی که از سوی رهبر معظم انقلاب بیان شده است، مورد توجه قرار گیرد.  
 
وی با اشاره به اهمیت و جایگاه روان‌شناسی و ایجاد نشاط در جامعه تصریح کرد: ما برای برگزاری عزاداری‌هایمان برای بزرگان دینی، ائمه و حتی عزاداری شخصی سبک مشخصی داریم اما در بحث نشاط دارای هیچ سبک مشخصی نیستیم.  
 
نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس، با اشاره به وضعیت روانی، عاطفی و اجتماعی جامعه، تاکید کرد: در برخی نقاط دنیا با اندک اندوخته‌ها به لحاظ روحی و روانی، نشاط را وارد زندگی خود کرده‌اند اما چنین چیزی را نمی‌بینیم و باید برای آن فکر جدی کرد.  
 
وی آمارهای اعتیاد و طلاق را در کشور نگران کننده دانست و توضیح داد: ما مسیر درستی برای مبارزه با خشم، اضطراب و استرس در جامعه انتخاب نکرده‌ایم که باید با مشاوره و روان درمانی این مسیر درست را به همگان نشان دهیم.  
 
رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با اشاره به جهت‌گیری نوین علوم روان‌شناسی برای ورود به عرصه‌های جدید و مورد نیاز جامعه و ارتباط با بخش‌های مختلف سیاسی، صنعتی و سلامت، گفت: روان‌شناسی باید در عرصه‌های مختلف اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی وارد شود چرا که اگر هر کدام از این‌ها دچار روان پریشی باشند جامعه با چالش روبه‌رو می‌شود.  
 
وی با اشاره به دیدار اعضای شورای مرکزی سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره با مقام معظم رهبری‌، افزود: حساس و خطیربودن کار روان‌شناسی و مشاوره، اهمیت و ضرورت مراجعه افراد و خانواده‌ها به روان‌شناس، مشاوره، ضرورت توجه به اخلاق حرفه‌ای و قابل اعتماد بودن روان‌شناس و مشاور و اهمیت دین و پای‌بندی مذهبی، از موارد مهم مدنظر رهبر انقلاب در این دیدار بوده‌اند.  
 
جلالی با اشاره به حساس و خطیر بودن کار روان‌شناسی و مشاوره، یادآور شد: مشکلات روانی، بسیار پیچیده و حساس هستند و رفع آن‌ها باید با حساسیت ویژه‌ای مورد توجه قرار گیرد.  
 
وی در خصوص اهمیت مراجعه به روان‌شناسان خبره و کارآمد، گفت: باید در مسائل و مشکلات روانی مراجعه به متخصصان این امر در اولویت قرار گیرد و البته در مشاوران و روان‌شناسان نیز باید اخلاق حرفه‌ای را رعایت کنند به طوری که رهبر معظم انقلاب نیز در این باره تاکید کرده‌اند که «نظام روان‌شناسی که در واقع می‌خواهد ضابطه وضع کند و از این کار حفاظت کند، باید به اخلاق حرفه‌ای کار و قابل اعتماد بودن مشاورین خیلی تکیه کند.»  
 
رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با اشاره به سیاست‌های کلی سلامت توسط رهبر معظم انقلاب، تصریح کرد: رهبر انقلاب نیز رفع موانع تنش آفرین در زندگی فردی و اجتماعی، ارتقای شاخص‌های سلامت روانی، ارتقای سلامت جامعه و تحکیم بنیان خانواده را از سیاست‌های کلی سلامت عنوان کرده و آن‌ها را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرده است.  
 
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با استناد به توجه رهبر انقلاب به سلامت روانی در سیاست‌های کلی سلامت، توضیح داد: رهبر انقلاب نیز رفع موانع تنش آفرین در زندگی فردی و اجتماعی، ارتقای شاخص‌های سلامت روانی، ارتقای سلامت جامعه و تحکیم بنیان خانواده را از سیاست‌های کلی سلامت عنوان کرده و آن‌ها را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرده است.  
 
وی ادامه داد: در سیاست‌های کلی سلامت در بخش سلامت روانی بر تحقق رویکرد سلامت همه جانبه و انسان سالم در همه قوانین، سیاست‌های اجرایی و مقررات با رعایت، اولویت پیشگیری بر درمان، روزآمد نمودن برنامه‌های بهداشتی و درمانی، کاهش مخاطرات و آلودگی‌های تهدیدکننده سلامت مبتنی بر شواهد معتبر علمی، تهیه پیوست سلامت برای طرح‌های کلان توسعه‌ای، ارتقاء شاخص‎های سلامت برای دستیابی به جایگاه اول در منطقه آسیای جنوب غربی، اصلاح و تکمیل نظام‌های پایش، نظارت و ارزیابی برای صیانت قانونمند از حقوق مردم و بیماران و اجرای صحیح سیاست‎های کلی، تاکید شده است.  
 
جلالی افزود: در بند سوم سیاست‌های کلی سلامت به این نکته اشاره شده است که ارتقاء سلامت روانی جامعه با ترویج سبک زندگی اسلامی - ایرانی، تحکیم بنیان خانواده، رفع موانع تنش آفرین در زندگی فردی و اجتماعی، ترویج آموزش‌های اخلاقی و معنوی و ارتقاء شاخص‌های سلامت روانی، حاصل می‌شود.  
 
وی با اعلام آمادگی مجلس برای قانونگذاری حوزه بیمه خدمات روان‌شناسی و حمایت از روان‌شناسان و مشاوران، گفت: تدوین نظام روان‌شناسی یکی از گام‌های اساسی ما برای مقابله با اضطراب است اما باید گام‌های تکمیل تری برداریم که در این زمینه همکاری بین سازمان پژوهش‌های مجلس و سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره برای کاهش اضطراب و افسردگی می‌تواند موثر باشد تا بتوانیم جامعه‌ای سالم و بانشاط داشته باشیم.  
 
جلالی تاکید کرد: هنوز مدل مشخصی برای نشاط در جامعه نداریم و باید روی آن فکر جدی شود چرا که جامعه ما از نظر نشاط دچار خلل است.  
 
رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس در پایان با تاکید بر لزوم همکاری این مرکز و سازمان‌های و دستگاه‌های مرتبط با سلامت روانی جامعه، تاکید کرد: باید با همکاری مرکز پژوهش‌های مجلس و سایر سازمان‌ها مدلی برای طراح‌هایی چون افزایش نشاط در جامعه و کاهش اضطراب و افسردگی در نظر گرفته شود.






تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن