واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: مصباحیمقدم در نطق میاندستور:
تبدیل نرخ 8.5- درصدی به 6.4+ شبیه یک افسانه است/ لزوم اصلاح روشهای بهره برداری از آب
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه نرخ رشد ۴. ۶ درصد ذکر شده در مطبوعات غلط و غلط انداز است، گفت: مگر میشود نرخ رشد منفی ۵. ۸ سال گذشته در سه ماهه اول سال ۹۳ به ۴. ۶+ برسد، این به افسانه بیشتر شبیه است.
به گزارش خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران؛ حجتالاسلام والمسلمین غلامرضا مصباحی مقدم نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در جلسه علنی امروز چهارشنبه (۹ مهرماه) در نطق میان دستور خود ضمن تسلیت شهادت امام محمد باقر (ع) اظهار داشت: براساس گزارش وزارت نیرو ما با کمبود آب شرب در تهران و همچنین کمبود آب کشاورزی و به دنبال آن خشکسالی در چندین شهر دیگر مواجه هستیم.
وی افزود: دریاچههای ارومیه و زاینده رود با کاهش آب روبروست. در این راستا حتی سخن از بحران آب و افت آبهای زیرزمینی شده است، بنابراین باید هم آب کشور را مدیریت کرد و هم از مردم نیز به طور جدی خواست که در مصرف این مایه حیات صرفه جویی کنند و همچنین روشهای بهره برداری از آب را اصلاح کنند که موجب برکت و افزونی نعمتهای الهی است.
مصباحی مقدم ادامه داد: برای نزول رحمت الهی باید استغفار کرد و دست به دعا برداشت و نماز باران خواند، زیرا استغفار و توبه براساس دو آیه شریفه رابطه تنگاتنگی با نزول باران دارد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به لایحه خروج از رکود و مهار تورم دولت، اظهار داشت: اعلام هدف گذاری خروج از رکود و مهار تورم از سوی دولت نشان دهنده تشخیص درست دولت از مشکلات اقتصادی است و نرخ ۲۱ درصد تورم اعلام شده توسط بانک مرکزی و مرکز آمار برای یکسال گذشته نیز قابل قبول است. دولت باید جلوی رشد بیرویه نقدینگی بگیرد.
وی افزود: نرخ ۳۱ درصد یکساله گذشته رشد نقدینگی نمیتواند منتهی به کاهش نرخ تورم شود و دست یافتن به نرخ تورم یک رقمی عملی شود، اما نرخ رشد ۴. ۶ درصد ذکر شده در مطبوعات غلط و غلط انداز است، مگر میشود نرخ رشد منفی ۵. ۸ سال گذشته در سه ماهه اول سال ۹۳ به ۴. ۶+ برسد، این به افسانه بیشتر شبیه است.
مصباحی مقدم ادامه داد: احتمال دارد که در مقایسه با سال گذشته این نرخ رشد بدست آمده باشد، کم کردن ۴. ۶ از نرخ ۵. ۸- نتیجه ۱. ۲- میشود، یعنی هنوز نرخ رشد زیر صفر است.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه بسته لایحه خروج از رکود دولت نیازمند اصلاحات جدی است، اظهار داشت: اولا با سیاستهای اقتصاد مقاومتی انطباق ندارد و مبانی آن با مبانی اقتصاد مقاومتی ناهماهنگ است و ثانیا ماده ۲۴ لایحه که ۴۰ هزار میلیارد تومان بدهی دولت و بانکهای دولتی را با تسخیر داراییهای خارجی بانک مرکزی تهاتر میکند، برخلاف قانون اصلاحات پولی و بانکی است که سال گذشته تصویب شد.
انتهای پیام/
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]