واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری رسا:
نخستین کارگاه مدیریت پژوهشی در استان البرز برگزار شد خبرگزاری رسا ـ معاونت پژوهش حوزه های علمیه خواهران استان البرز از برگزاری نخستین کارگاه مدیریت پژوهشی با هدف همسان سازی فعالیت های پژوهشی و رفع نقایص موجود در مدیریت پژوهشی مدارس خبر داد.
فرهادکیائی معاون پژوهش حوزه های علمیه خواهران استان البرز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در البرز، از برگزاری نخستین کارگاه مدیریت پژوهشی ویژه معاونان و همکاران پژوهشی مدارس علمیه خواهران با هدف همسان سازی فعالیت های پژوهشی و رفع نقایص موجود در مدیریت پژوهشی مدارس خبر داد.
وی افزود: این کارگاه آموزشی امروز با تدریس حجت الاسلام علی اکبر حصاری مسؤول دفتر برنامه ریزی و ارزیابی پژوهشی حوزه های علمیه خواهران در محل مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران استان البرز برگزار شد.
معاون پژوهش حوزه های علمیه خواهران استان البرز با بیان اینکه دست یابی به یک ادبیات و چارچوب مشترک و همزبانی پژوهشی در صف و ستاد از اهداف اصلی این کارگاه است تصریح کرد: اگر بخواهیم مدیریت علمی و نظامند و سیستماتیک برای مجموعه فعالیت های پژوهشی داشته باشیم باید به صورت کاملا منظم و فرایندی پیش رویم تا میان صف و ستاد مرکز هم نوایی و ادبیات مشترک شکل بگیرد.
فرهادکیائی فعالیت های پژوهشی را تابع یک نظام پژوهشی منسجم و هدفمند خواند و بیان داشت: مجموعه فعالیت های پژوهشی باید به صورت نظامند و با بهره گیری درست از منابع به همراهی خلاقیت و بهترین کیفیت در جهت تحقق هدف پژوهشی باشد.
گفتنی است، حجت الاسلام علی اکبر حصاری مسؤول دفتر برنامه ریزی و ارزیابی پژوهشی حوزه های علمیه خواهران در این کارگاه به اهداف برگزاری کارگاه و محورهای آن اشاره داشت و اظهار کرد: فعالیت پژوهشی فقط منحصر در دانش و فن نیست بلکه هنر را هم شامل میشود.
وی ادامه داد: مدیران پژوهشی زمانی در این راستا متخصص و موفق خواهند بود که افزون بر علم و دانش، با خلاقیت و استعداد خود ارزش افزوده بیشتری را بتوانند ایجاد کند.
حجت الاسلام حصاری با عنوان این مطلب که تولید علم محور رقابت قدرت های بزرگ است یادآور شد: تولید علم، ارتقای توان علمی به منابع انسانی، حل معضلات و مشکلات کلیدی یک سیستم، تولید ثروت و قدرت از اهداف اصلی پژوهش است.
مسؤول دفتر برنامه ریزی و ارزیابی پژوهشی حوزه های علمیه خواهران به تفاوت نیازسنجی های مساله پژوهشی ایدئولوژیک و مکتبی با سکولار اشاره کرد و اظهار داشت: در اندیشه سکولار نیاز سنجی ها بر طبق خواسته ها و نیازهای مخاطب است اما در مکتب عقیدتی افزون بر نیاز مخاطب به نیازهای حقیقی و واقعی هم توجه ویژه ای شده است.
وی در این کارگاه به تعریف مباحثی از جمله مدیریت پژوهشی، سیاست گزاری ها و برنامه ریزی ها ی پژوهشی، تدوین طرح و برنامه، انواع فعالیت های پژوهشی، نظارت و کنترل و بازخوردگیری پرداخت./801/ت302/ب4
۱۳۹۳/۷/۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری رسا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 112]