واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رییس سازمان فنی و حرفهای پیشنهاد کرد
طرح آموزش و توانمندسازی زنان خانهدار با رویکرد اسلامی-ایرانی
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای در راستای تحقق ماده 230 قانون برنامه پنجم توسعه، طرح آموزش مهارتهای توانمندسازی زنان و دختران خانهدار را پیشنهاد کرد.
![خبرگزاری فارس: طرح آموزش و توانمندسازی زنان خانهدار با رویکرد اسلامی-ایرانی خبرگزاری فارس: طرح آموزش و توانمندسازی زنان خانهدار با رویکرد اسلامی-ایرانی](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1392/07/25/13920725000361_PhotoA.jpg)
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور، کورش پرند در ششمین نشست مشاوران امور بانوان و خانواده وزارتخانهها و دستگاههای اجرایی، سیاستها و برنامههای سند راهبردی سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور در حوزه زنان را تشریح کرد. رییس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور اهداف توانمندسازی زنان خانهدار را اصلاح و بهبود نگرش، بینش و مهارت زنان خانهدار، بهبود امور اقتصادی و معیشتی خانواده، ارتقای نقش تربیتی زنان خانهدار در خانواده و توسعه مشارکت اجتماعی زنان خانه دار عنوان کرد. وی مهارتهای توانمندسازی زنان و دختران خانهدار در ابعاد فردی، خانوادگی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی با رویکرد اسلامی - ایرانی را در زمینه مهارتهای نرم، روانشناسی و تعلیم و تربیت فرزندان، آداب و معاشرت همسرداری، حقوق خانواده، مشاوره خانواده، رسانه و خانواده، مدیریت اقتصاد و برنامهریزی در خانه (مصرف انرژی، بازیافت و...)، مهارت های زندگی، جمعیت، بهداشت و فوریت های پزشکی، تغذیه خانواده، الگوی صحیح مصرف در خانواده و فعالیت های اجتماعی و نقش مشارکتی زنان عنوان کرد. وی ادامه داد: سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور در راستای تحقق ماده 230 قانون برنامه پنجم توسعه کشور، طرح آموزش مهارتهای توانمندسازی زنان و دختران خانهدار در ابعاد فردی، خانوادگی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی را با رویکرد اسلامی - ایرانی با همکاری و مشارکت سایر وزارتخانهها، دستگاه های اجرایی و سازمان های مردم نهاد پیشنهاد میکند. وی با اشاره به مهارتهای فنی گفت: پرورش گلهای زینتی در خانه، آشپزی و سفره آرایی، کاربرد اصول و نگهداری لوازم خانگی، کاربرد کامپیوتر، دکوراسیون و تزئینات داخلی خانه، فعالیت های خیرخواهانه و عام المنفعه و برخی از رشته های دیگر از جمله آموزشهای مهارت فنی است و روش اجرای طرح یاد شده به شکل حضوری، نیمه حضوری و غیرحضوری خواهد بود. پرند، دستاوردهای اجرای طرح را ترویج فرهنگ اصیل اسلامی - ایرانی مبتنی بر نقش محوری زنان، تحکیم بنیان خانواده، بهبود و توسعه نگرش، بینش و مهارت زنان، بهبود اقتصاد و معیشت خانواده و بکارگیری ظرفیت ها و توانمندی های زنان و دختران خانهدار در توسعه خانواده و اجتماع دانست. وی بیان داشت: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور به عنوان متولی اصلی آموزش های فنی و حرفهای کوتاه مدت در راستای ایجاد و ارتقای مهارت کارجویان و نیروی کار زن کشور، آموزشهای مهارتی را در حوزه بانوان، در دو سطح مهارتهای پایه و پیشرفته در مراکز آموزش فنی و حرفهای ثابت، آموزشگاههای فنی و حرفه ای آزاد، مراکز جوار کارخانجات و بین کارگاهی صنایع، مراکز سیار شهری و روستایی، زندان ها و پادگانها و مراکز جوار روستاها ارائه میکند. وی خدمات سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور در حوزه زنان را در قالب برگزاری دوره های مهارتی کوتاه مدت و تکمیلی بین سطوح تحصیلی، برگزاری آزمون های تعیین صلاحیت حرفه ای، اعطای مجوز تأسیس آموزشگاه فنی و حرفهای آزاد، اعطای تسهیلات راه اندازی کسب و کار به کارآفرینان، برگزاری مسابقات مهارتی و اعزام به مسابقات جهانی عنوان کرد. انتهای پیام/آ
93/07/08 - 15:59
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 73]