تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):چه بسیارند دانشمندانی که جهلشان آنها را کشته در حالی که علمشان با آنهاست، اما به حالش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802978199




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

زنگنه: از بخش‌خصوصي فقط استخوانش باقي مانده


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: زنگنه: از بخش‌خصوصي فقط استخوانش باقي مانده
به تأسي از روند دولتمردان كابينه يازدهم، وزير نفت هم در جمع فعالان بخش خصوصي حاضر شد و به نقد هشت سال گذشته پرداخت و گفت: متأسفانه در طول هشت سال گذشته بخش خصوصي در كشور ضعيف شده و گوشت آن از بين رفته و فقط استخوان باقي مانده است كه البته همين هم جاي شكر دارد.


به گزارش «جوان» بيژن نامدار زنگنه در صبحانه كاري فعالان بخش خصوصي حوزه انرژي در اتاق بازرگاني ايران با پرسش‌ها و درخواست‌هاي تجار نفتي روبه‌رو شد و پس از واكاوي گذشته به اقدامات خود درباره به كار‌گيري بخش خصوصي در نفت پرداخت و گفت: براي نخستين بار براي ساخت هشت پالايشگاه فراخوان عمومي داديم و بيش از 50 شركت متعلق به بخش خصوصي براي ساخت اين پالايشگاه اعلام آمادگي كردند.
وي البته تأكيد كرد حمايت از بخش خصوصي نبايد بيش از اندازه باشد و افزود: حمايت بيش از اندازه از اين بخش باعث مي‌شود همه پيكان ساز شوند و كيفيت فداي كميت شود.
وي با انتقاد از قيمت‌هاي دستوري درباره سي‌ان‌جي گفت: تا روزي كه قيمت‌ها دستوري باشد بخش خصوصي وارد جايگاه‌سازي نمي‌شود به طوري كه در برخي از شهرها فقط از 30 درصد ظرفيت استفاده مي‌شود، در مقابل در برخي از شهرها كمبود جايگاه وجود دارد كه اين امر به غيرعادي بودن قيمت‌ها برمي‌گردد.
وزير نفت با اشاره به اينكه اگر در اختيار من بود وضعيت جايگاه‌ها را تغيير داده و سه الي چهار نوع جايگاه ايجاد مي‌كردم، خاطرنشان كرد: بايد زمان بگذرد و جلوتر برويم تا وضعيت در اين حوزه بهبود يابد.
به اعتقاد وزير نفت نياز به سرمايه‌گذاري خارجي قطعي است اما نبايد فراموش كرد كه صنايع بالادستي مانند پالايشگاه‌ها انحصاري است و دولت نمي‌خواهد انحصار را باز كند. من هم موافق اين كار هستم، زيرا با باز شدن آن بخش خصوصي نمي‌تواند از آن استفاده كند.
وي تصريح كرد: وزارت رفاه و وزارت دفاع پالايشگاه دارند اما وزارت نفت ندارد كه اينها مشكل كار است و دولت در تلاش است تا پالايشگاه‌ها و پتروشيمي‌ها به بخش خصوصي واگذار شود چراكه در هشت سال گذشته در اين ميان گوشت و چربي آب شده و تنها استخوان مانده است.  وي همچنين درباره وصول طلب بابك زنجاني به وزارت نفت گفت: ‌در اين زمينه همكاري‌هايي با قوه قضائيه انجام شده، اما ميزان ملك دارايي بابك زنجاني نسبت به بدهي‌هايي كه به دولت دارد بسيار كمتر است.
وي با بيان اينكه هنوز نمي‌‌دانيم چه ميزان از اين بدهي‌ها وصول شده است، تصريح كرد: بايد ارزيابي صورت بگيرد، اما اين رقم بسيار كم است.
وي از عرضه زود هنگام 100 هزار بشكه نفت خام در بورس انرژي خبر داد و گفت: با هدف صادرات 100 هزار بشكه نفت خام از طريق بورس انرژي به صورت ريالي عرضه مي‌شود و اگر كسي بخواهد دلاري خريد كند نيز مشكلي وجود ندارد.
وي با اشاره به اينكه در حال فراهم‌كردن مقدمات اين امر هستيم، گفت: تجربه اين كار وجود دارد و در گذشته نفت خام براي صادرات در مقياس كم عرضه شده بود.  وي در ادامه درباره ميزان پيش‌بيني درآمد‌هاي نفتي در سال جاري و اينكه آيا رقم تعيين شده در بودجه محقق مي‌شود، گفت: بله ان‌شا‌ء‌الله درآمد پيش‌بيني شده محقق مي‌شود.
وي با بيان اينكه نمي‌توانم عدد اعلام كنم، افزود: از نظر فروش به ارقام مشخص و حتي بيشتر از آن رسيده‌ايم.
وزير نفت درباره تعيين قيمت خوراك مجتمع‌هاي پتروشيمي براي 10 سال اظهار كرد: با پتروشيمي‌ها قرار‌ي گذاشتيم كه اگر با آنها به تفاهم برسيم قيمت خوراك براي مدت طولاني تعيين مي‌شود.
وي با اشاره به اينكه مجلس اكنون در حال كار روي اين موضوع به منظور گنجاندن آن در لايحه تنظيم مقررات مالي دولت كه باعث دائمي‌شدن قانون‌هاست، خاطرنشان كرد: البته مجلس قيمت‌گذاري نمي‌كند، بلكه چارچوب‌هاي لازم در اين راستا را تعيين مي‌كند.
زنگنه گفت: اگر پتروشيمي‌ها آمادگي داشته باشند، مي‌توانيم فرمول تعيين قيمت خوراك را تا پايان مهرماه تهيه كنيم.
وزير نفت در پاسخ به اينكه ميزان فروش نفت اكنون به چه صورت است و آيا بازارهاي جديد صادرات نفت ايجاد شده است، تصريح كرد: من نمي‌توانم در اين زمينه عدد و رقم و جا و مكاني اعلام كنم، اما وضع ما مورد قبول و رو به پيشرفت است.
وي درباره گاز فلر و اظهارات بخش خصوصي در اين زمينه مبني بر اينكه هيچ گاز فلري در اختيار آنها قرار نگرفته است، گفت: تا پيش از پايان مهرماه فراخواني را اعلام مي‌كنيم براي كساني كه مايل به استفاده از گاز‌هاي فلر باشند.
زنگنه در پاسخ به سؤال ايسنا درباره آخرين وضعيت خط لوله صادرات گاز به پاكستان و اظهارات مقامات اين كشور در اين باره خاطر‌نشان كرد: پاكستاني‌ها حرف‌هاي جديدي نمي‌زنند و همان حرف‌هاي گذشته را تكرار مي‌كنند.
وزير نفت در ادامه با بيان اينكه بنا نبوده كه ايران منابع احداث خط لوله در خاك پاكستان را تأمين كند، گفت: پاكستان در زمينه احداث خط لوله تأخير دارد و بايد در مذاكره با آنها ببينيم به كجا مي‌رسيم.
وي درباره اينكه گفته مي‌شود در پرونده گازي ايران و تركيه ايران بازنده شده است، تصريح كرد: داوري در اين زمينه صورت گرفته كه بر اساس آن تركيه ادعا كرده كه ايران به تعهدات خود عمل نكرده و خواستار تعيين فرمول جديد براي قيمت گاز شده‌اند. در اين داوري ما وكيل داشته‌ايم و شواهد و قرائني كه اثبات كرده تخلفي نكرده‌ايم نيز ارائه شده است.
وي با تأكيد بر اينكه در قرار‌داد‌هاي گازي از شروع تا پايان هميشه اين مسائل وجود دارد، گفت: نبايد چنين مسائلي را يك تخاصم ديد، مذاكره صورت مي‌گيرد و اين مسائل ماهيت قرار‌داد‌هاي طولاني مدت است.



منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن