محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843614282
اختلاط دختران و پسران در شبکه های اجتماعی +تصاویر
واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
اختلاط دختران و پسران در شبکه های اجتماعی +تصاویر
با توجه به فعالیت افرادی که هیچ قید و بندی به مسائل شرعی و حتی عرفی ندارند، در این شبکههای اجتماعی، قبح بسیاری از مسائل به مرور زمان ریخته شده و این امر دامان دیگر کاربران را میگیرد.
به این مطلب امتیاز دهید
به گزارش سرویس فرهنگی جام نیوز، با گسترش روز افزون دسترسی به اینترنت و حضور افراد به عنوان کاربر در شبکههای اجتماعی، فضایی بسیار گسترده برای برقراری ارتباط بین افراد فراهم شده است. امکانی که در کنار تمامی مزایای آن که شامل کاهش هزینههای ارتباطی و تسهیل در اطلاع رسانیها و ... میباشد، مشکلاتی را نیز فراهم نموده است.
شبکههای اجتماعی به نوعی بستر نامناسبی را برای ارتباط بدون مرز بین دو جنس مخالف فراهم کرده است که با فرهنگ ایرانی اسلامی کشورمان ایران در تناقض میباشد.
محیطی که به مقتضای شرایط خاص آن، خطوط قرمز بسیاری را کمرنگ کرده است تا جایی که مخاطبان این ابزار ارتباطی، خلاف آنچه در فضای حقیقی بسیار به آن حساس هستند، در این شبکهها به راحتی با جنس مخالف صحبت، شوخی و پیام خصوصی رد و بدل میکنند که به عنوان یک آسیب اجتماعی و فرهنگی قابل بررسی است.
ارتباط غیر لازم بین مردان و زنان متأهل، پسر و دختران مجرد
با توجه به افزایش دسترسی و آشنایی نوجوانان و حتی کودکان با اینترنت و دسترسی به شبکههای اجتماعی، هر روز شاهد ورود نوجوانان دهه هفتاد و هشتاد به این شبکهها هستیم. نوجوانانی که میتوان گفت ضمن کنجکاوی بسیارشان، آشنایی اندکی از مسائل اجتماعی داشته و با هدف وقت گذرانی و ارتباط با دیگران یا دوست یابی وارد این فضاهای گسترده شده و طبیعتاً با گروهی از پسران و دختران هم سن و سال خود ارتباط برقرار میکنند.
این ارتباطها با بیان آشناییهای اولیه و نقاط مشترک تحصیلی و علاقه ای شروع شده و با توجه به جاذبه بین دو جنس مخالف تا گفتوگوهای خصوصی تر و ارتباطات آتی و البته به شکلی راحت تر ادامه پیدا میکند.
نظر مراجع در مورد ارتباط دختر و پسر
از نظر شرع مقدس اسلام، ارتباط بین دختر و پسر، زن و مرد نامحرم در صورتی که با خوف و احتمال به گناه افتادن همراه باشد جایز نیست. به خصوص اینکه در این حکم این ارتباط "ارتباطی لازم" در نظر گرفته شده و بسیاری از ارتباطات بین کاربران با جنس مخالف در اینترنت هیچ الزامی نداشته و تنها به خاطر جاذبههای موجود است، که این نوع ارتباط از نظر همه مراجع مکروه میباشد، به خصوص برای مخاطبان جوان.
اشتراک عکسهای شخصی و عمومی از خود و همسر و فرزندان
از جمله دیگر مشکلاتی که در این شبکهها رو به گسترش و عادی شدن میباشد، اشتراک گذاری تصاویر شخصی و خانوادگی میباشد.
با توجه به فعالیت افرادی که هیچ قید و بندی به مسائل شرعی و حتی عرفی در این شبکههای اجتماعی ندارند، قبح بسیاری از مسائل به مرور زمان ریخته شده و این مسئله دامان دیگر کاربران را میگیرد، اما در سطحی جزئی تر. به طور مثال انتخاب عکس شخصی خود، توسط خانمها به عنوان عکس نمایه، انتشار تصاویر خانوادگی جشنها و گردشها و یا دوستان در شبکههای اجتماعی مانند فیس بوک، وایبر و اینستاگرام و ... حتی در حالی که شاید دیگر اعضای حاضر در عکس از این امر آگاه و راضی نباشند.
البته همان طور که اشاره شد باید در نظر داشت که این موضوع به مرور زمان و با ریخته شدن قبح انتشار تصاویر شخصی در این شبکههای اجتماعی رو به فزونی بوده و حتی همین اشخاص در فضای حقیقی از در اختیار قرار دادن عکس شخصی خود به نامحرم و دیگران خودداری میکنند، اما در غفلتی که دامن گیرشان شده عکسشان را در اینترنت برای گروه بزرگی از غریبهها به اشتراک میگذارند.
بیان مسائل خصوصی و زنانه و بحث خصوصی به صورت عمومی
از دیگر مفاسدی که به عادت کاربران تبدیل شده است، بیان مسائل خصوصی و مشکلاتی است که بسیاری از آنها شاید تنها در یک فضای دونفره قابل طرح باشند، اما با بیان آنها به صورت عمومی و نیمه عمومی در این شبکههای اجتماعی، با هم فکری و نظر دادن تعداد زیادی از افراد قرار گرفته و در لایه پنهان آن بسیاری از افراد که فقط خوانندههای این مطلب هستند که به خوبی مطالب را پیگیری میکنند. مخاطبینی که شاید بسیار نوجوان بوده و در این پستها و مطلبها برای اولین بار با این مسائل روبرو میشوند!
قابل تذکر است که متأسفانه در محدوده ای کوچک تر، این معضل دامان کاربران مذهبی را نیز گرفته و با شرکت افراد غیر مذهبی در بحثها، شاهد طرح مسائلی در قسمت نظرات هستیم که در شأن آنان نیست.
شوخی و خندههای بسیار با نامحرمها در قسمت نظرات
وجود نظرات روشن مراجع و علما در باب شوخی با نامحرم در فضای حقیقی آن چنان واضح و صریح میباشد که شاهد رعایت بسیاری از مسائل در جو عمومی جامعه هستیم. اما با ورود اینترنت به زندگی روزمره جوانان و مردم و وجود ابهامها و لایههای پنهان ارتباطات در این شبکهها، و همچنین عدم برخورد رودرروی دو طرف با یکدیگر، عناصر حیا و غیرت نیز با غفلت به وجود آمده به خاطر ابزار ارتباطی، کمرنگ شده و شاهد شوخیها و پیامهای نامناسب بین افراد متأهل و مجرد نامحرم هستیم.
تعریف از پوشش و عکس نمایه جنس مخالف، نظر دادن در مورد مسائل خصوصی و صحبتهای غیرضروری بین افراد و گفت و گو در پیامهای خصوصی از جمله این موارد است. همچنین ارسال شعرهایی با مضامین جنسی و عاطفی در گروههای مسنجری، ایمیلی و وایبری که در آن از هردو گروه فعالیت دارند نیز، قبح این ارتباطات را بیش از پیش میشکند.
فعالیت به عنوان جنس مخالف در شبکههای اجتماعی
مورد دیگری که در شبکههای اجتماعی شاهد آن هستیم، تشبه به کاربر جنس مخالف میباشد که برخی از افراد با ساخت اکانت های زنانه یا مردانه که خلاف جنسیت خودشان میباشد، به ارتباط با دیگران میپردازند.
گذشته از مشکلات شرعی این موضوع که شاید نیاز به اعلام نظرات بروزتری از سمت مراجع عظام داشته باشند، این ارتباطات زمینه ساز شکل گیری ارتباطهایی میباشد، که به مرور زمان بسیار صمیمی شده و شاید با نفوذ یک آقا به گروه خانمهایی همراه باشد که در مورد بسیاری از مسائل با یکدیگر به گفت و گو میپردازند و بالعکس.
مشکلات امنیتی و سیاسی و شخصی
سوء استفاده از اطلاعات شخصی یا ملی به واسطه عدم رعایت حفاظت کلام، سوء استفاده هایی که توسط دشمنان و مخالفان خارج نشین از بیان مسائل داخلی در این شبکههای اجتماعی صورت میگیرد و آزار و اذیتهای شخصی که توسط افراد سود جو در این شبکهها رخ میدهد نیز از جمله موارد بسیار واضح و همه گیر میباشد که بیش از این به بیان آن نمیپردازیم.
همه ی موارد ذکر شده و دیگر موارد که بیان آنها در این مجال نمی گنجد، در بستری به نام شبکههای اجتماعی صورت میگیرد. ابزاری که با توجه به هدفمند نبودن استفاده کاربران از این فضا، عدم آشنایی والدین به این فضا و نبود فرهنگ سازی مناسب، وجود افرادی که مقید به مسائل دینی نیستند و یا به علت زندگی در کشورهای دیگر فضای فرهنگی و زندگی آنها بسیار متفاوت است، جامعه را دچار آفتها و مفاسد بسیاری می کند که شناسایی و درآمد آنها به سال ها زمان نیاز خواهد داشت. فرهنگ نیوز 130
۰۸/۰۷/۱۳۹۳ - ۱۱:۵۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]
صفحات پیشنهادی
هفته دفاع مقدس از نگاه کاربران شبکه های اجتماعی +تصاویر
هفته دفاع مقدس از نگاه کاربران شبکه های اجتماعی تصاویر هفته دفاع مقدس زمانی مناسب است که باز به شیوه ای ویژه یاد کنیم از شهیدان و جانبازان هشت سال دفاع مقدس نمایشگاه های مختلف در سراسر کشور برپا شده است برنامه های مختلف از تلویزیون پخش می شود و برخی با استفاده از فضای نت این هضرب الاجل محسنی اژه ای برای مسدود سازی شبکه های اجتماعی
ضرب الاجل محسنی اژه ای برای مسدود سازی شبکه های اجتماعیتاریخ انتشار شنبه ۲۹ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۲۰ ۰۵ حجت الاسلام محسنی اژه ای در نامه ای به وزیر ارتباطات اعلام کرد در اجرای دستور ریاست محترم قوه قضائیه حضرت آیت الله آملی ظرف مدت حداکثر یک ماه نسبت به فرآهم آوری زمینه و بستر فنی ممدیرکل ثبت احوال استان مرکزی خبر داد نام فاطمه و امیرعلی صدرنشین نامهای دختران و پسران در استان مرکزی
مدیرکل ثبت احوال استان مرکزی خبر دادنام فاطمه و امیرعلی صدرنشین نامهای دختران و پسران در استان مرکزیمدیرکل ثبت احوال استان مرکزی گفت در 6 ماهه نخست امسال نام فاطمه در بین نام دختران و نام امیرعلی در بین نام پسران در صدر انتخاب نامهای انتخابی والدین برای فرزندانشان قرار داوعده دولت درباره شبکههای اجتماعی داخلی
وعده دولت درباره شبکههای اجتماعی داخلی عضو کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه اینترنتی از قول وزارت ارتباطات برای حمایت از شبکه های اجتماعی موبایلی بومی خبر داد و گفت وزارت ارتباطات در آخرین جلسه کارگروه تعیین مصادیق برنامه های خود برای توسعه این شبکه های اجتماعی را اعلام کردمهاجرت به سمت شبکههای اجتماعی جدید بخاطر فیلتر وایبر
چهارشنبه ۲ مهر ۱۳۹۳ - ۱۶ ۳۸ علیاصغر محکی میگوید به محض اینکه یکی از مقامات قضایی سخنانی در زمینه مسدود شدن وایبر و واتساپ مطرح کرد مهاجرت غیربرنامهریزی شدهای به سمت شبکههای اجتماعی جدید راه افتاد علیاصغر محکی مدیرکل سازمان مطالعات فرهنگی - اجتماعی شهرداری تهران در نشستاز شبکههای اجتماعی داخلی حمایت می شود |اخبار ایران و جهان
از شبکههای اجتماعی داخلی حمایت می شود عضو کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه اینترنتی از قول وزارت ارتباطات برای حمایت از شبکه های اجتماعی موبایلی بومی خبر داد و گفت وزارت ارتباطات در آخرین جلسه کارگروه تعیین مصادیق برنامه های خود برای توسعه این شبکه های اجتماعی را اعلام کردفیلتر شدن وایبر در دستور کار نیست/ وزارت ارتباطات راهکاری برای حذف مفسده در شبکههای اجتماعی ارائه دهد
اسفنانی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران فیلتر شدن وایبر در دستور کار نیست وزارت ارتباطات راهکاری برای حذف مفسده در شبکههای اجتماعی ارائه دهد عضو کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه گفت در حال حاضر حذف وایبر و شبکههای اجتماعی در دستور کار این کارگروه قرار ندارد بلکه وزارت ارتبتصاویر متفاوت از چهره های مشهور در شبکه های اجتماعی (27)
تصاویر متفاوت از چهره های مشهور در شبکه های اجتماعی 27   نیوشا ضیغمی و گوهر خیراندیش و سحر جعفری جوزانی در پشت صحنه فیلم جدیدشان ایران برگر نگار جواهریان به نظرتون داره پول چی رو حساب می کنه بهاره رهنما و یکی دیگه از فیگورهای جالبش نفیسه روشن در نقش جدیدش گویا رانندهضرب الاجل محسنی اژه ای برای مسدود سازی محتوای مجرمانه شبکه های اجتماعی
در نامه ای مهم به وزیر ارتباطات تاکید شد ضرب الاجل محسنی اژه ای برای مسدود سازی محتوای مجرمانه شبکه های اجتماعی حجت الاسلام محسنی اژه ای در نامه ای به وزیر ارتباطات اعلام کرد در اجرای دستور ریاست محترم قوه قضائیه حضرت آیت الله آملی ظرف مدت حداکثر یک ماه نسبت به فرآهم آوری زمینه وهمایشهای راهبردی بررسی فرصتها و تهدیدات شبکههای اجتماعی در محلات منطقه 16 برگزار میشود
همایشهای راهبردی بررسی فرصتها و تهدیدات شبکههای اجتماعی در محلات منطقه 16 برگزار میشود معاون اجتماعی فرهنگی شهرداری منطقه 16 از برگزاری نشست علمی – تخصصی بررسی فرصتها و تهدیدات شبکههای اجتماعی با رویکرد محلی در نیمه دوم سال در محلات منطقه 16 خبر داد به گزارش خبرنگمغز دخترانه، جسم پسرانه!
مغز دخترانه جسم پسرانه گروه دختران همکار هستند ونمی توان در میانشان سرکرده ای را یافت دختران حرف می زنند تا درجه عضویتشان را به نمایش بگذارند وهر دختر معمولا یک دوست صمیمی دارد که با او تمام اسرارش را در میان می گذارد در این مقاله تفاوت های زیست شناختی و روان شناختی در پسرجدیدترین عکس های «منشوری» بازیگران زن در شبکه های اجتماعی!
جدیدترین عکس های منشوری بازیگران زن در شبکه های اجتماعی نیکی مظفری و مروارید شهریاری همسر بابک جهانبخش سلفی فریبا نادری و سارا منجزی و نادر سلیمانی سحر قریشی با انتشار عکس جدیدش که توسط امیر حسن بزرگ زادگان گرفته شده نوشت یه حاله خوبو پر انرژى دارم میخواستم باهاتوم تقسیمحجابی خاص در برنامه شبکه دو سیما +تصاویر
حجابی خاص در برنامه شبکه دو سیما تصاویرتاریخ انتشار شنبه ۵ مهر ۱۳۹۳ ساعت ۱۴ ۰۰ پخش زنده مصاحبه با دو زن یک خانواده که به خاطر حجاب خاص آنها که حتی چشمهایشان به خاطر حجاب دیده نمیشد به سرعت در شبکههای اجتماعی جلب توجه کرد به گزارش ایسنا انصاف نیوز در اچهره ها در شبکههای اجتماعی/تصاویر
گزیده ای از فعالیت چهره های ایرانی در شبکه های اجتماعی نظیر اینستاگرام فیسبوک توئیتر و … در مطلب زیر مشاهده می کنید رامبد جوان با این عکس آمادگی بدنی خود را به رخ همگان کشید البته از حال عمومی رامبد خان پس از ثبت این عکس خبری نیست فرهاد مجیدی که به تازگی به ایراچهره ها در شبکههای اجتماعی (21)
چهره ها در شبکههای اجتماعی 21 در روزگاری که جامعه مجازی و شبکه های اجتماعی یکی از ارکان اصلی ارتباط افراد با یکدیگر شده است ستارگان و چهره های هر جامعه ای نیز این صفحات را برای ارتباط بهتر با طرفداران خود و مردم انتخاب کرده اند برترین ها درفیق دوست:باید دختران و پسران را به سلاح بصیرت و تقوا مجهز کرد
رفیق دوست باید دختران و پسران را به سلاح بصیرت و تقوا مجهز کرد رئیس هیات امنای مؤسسه شهدای مؤتلفه اسلامی گفت باید دختران و پسران را به سلاح بصیرت و تقوا مجهز کرد به گزارش نامه نیوز محسن رفیق دوست رئیس هیات امنای موسسه شهدای موتلفه اسلامی گفت بزرگترین افتخار من مقلدی امام و رپسران ۴ برابر دختران به اختلال خواندن مبتلا میشوند |اخبار ایران و جهان
پسران ۴ برابر دختران به اختلال خواندن مبتلا میشوند کد خبر ۴۳۶۹۱۴ تاریخ انتشار ۰۲ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴ ۵۶ - 24 September 2014 یک روانشناس کودک گفت پسران 4 برابر دختران به اختلال یادگیری خواندن مبتلا میشوند این دسته معمولاً در کلاس مشکلات رفتاری دارند تمایلی به خواندن ندارند دامنه-
گوناگون
پربازدیدترینها