واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری رسا:
استاد حوزه علمیه خواهران:
بسترهای لازم برای حضور روحانیان در مدارس آموزش و پرورش فراهم شود خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه خواهران گفت: نهادهای حوزوی باید بستر لازم جهت حضور روحانیان و طلاب را در مدارس آموزش و پرورش ایجاد کنند تا به هدف اصلی خود که گسترش و اشاعه مذهب بر حق تشیع در جامعه و تربیت نسل جوان است نایل آیند.
بستار، استاد حوزه علمیه خواهران کرج، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در البرز، به نگرانی دشمنان اسلام و انقلاب از حضور روحانیان در مدارس آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: دشمن از ترویج دین اسلام که کامل ترین و زیباترین دین است همواره نگران است زیرا آنها بر اساس تفکر اومانیسم، لذت گرا و خود محور بوده و به این واقعیت رسیده اند که مکتب دین اسلام که بر اساس خدا محوری است تنها مکتب فکری می باشد که در مقابل منفعت طلبی، استعمارگرایی و لذت خواهی آنها قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه حضور طلاب می تواند اثرات موثری بر تربیت نسل جوان داشته باشد، بیان داشت: روحانیان نقش بسزایی در تربیت دینی دانش آموزان دارند از این رو باید محبوبیت و مقبولیت از حیث فکری، علمی و ظاهری از سوی روحانیان و طلاب در مدارس ایجاد شود تا در ورای این مقبولیت ارتباط منطقی و درستی میان دانش آموز و روحانی حاصل شود.
استاد حوزه علمیه خواهران کوثر ادامه داد: کارشناسان دینی باید شناحت کامل و وافری به روحیات جوان و نوجوان داشته باشند تا بتوانند با دانش آموزان انس بگیرند.
بستار با اشاره به اینکه شهید مطهری بهترین الگو برای مبلغان و کارشناسان دینی جامعه امروزی است بیان داشت: در زمان محمدرضا پهلوی که به صورت آشکار با جامعه روحانیت مبارزه صورت می گرفت، شهید مطهری به خوبی توانست در دانشگاه میان خود و دانشجویان پیوند عمیقی ایجاد کند و خرافات و بدعتها را از چهره دین زدوده و به درستی اسلام را معرفی کند از این رو شهید مطهری می تواند بهترین الگو برای طلاب باشد.
وی در ادامه افزود: نهادهای حوزوی به ویژه نهادهای مرتبط با آموزش و پرورش باید زمینه و بستر لازم را برای حضور روحانیان و طلاب را در مدارس آموزش و پرورش ایجاد کنند تا به هدف اصلی خود که تربیت جوان و نوجوان است نایل آیند.
استاد حوزه علمیه خواهران کوثر به قدرت تعامل روحانی با نوجوان و جوان اشاره کرد و گفت: اگر روحانی به دغدغه های جوان و نوجوان آشنا باشد با اشراف کامل بر موضوع و مسائل روز و بدون اطاله کلام و با ارتباط معنوی با او می تواند به بسیاری از سوالات و شبهات او پاسخ دهد.
وی به نقش موثر حضور طلاب در مدارس برای دانشآموزان و خانواده بزرگ فرهنگیان اشاره کرد و بیان داشت: باید متولیان این امر فرهنگی در انتخاب و گزینش روحانی جهت حضور در مدارس دقت بیشتری داشته باشند زیرا تنها روحانی بودن و مدرک حوزوی داشتن ملاک نیست از این رو باید کانونی برای تربیت مبلغان فراهم شود تا آنان با آموزش های لازم و قوی بتوانند به درستی با نسل جوان ارتباط برقرار کنند.
استاد حوزه علمیه خواهران کوثر در پایان تصریح کرد: بسیاری از طلاب فعالیت های فرهنگی خود را به صورت دلسوزانه و خود جوش در مدارس و پایگاه های بسیج انجام می دهند از این رو باید مسؤولان بیش از پیش از جنبه مادی و معنوی طلاب را حمایت کرده تا شاهد رونق هر چه بیشتر حوزه های علمیه و گسترش و اشاعه مذهب بر حق تشیع در جامعه به خصوص نسل جوان باشیم./801/ت302/ب4
۱۳۹۳/۷/۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری رسا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]