تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):افطارى دادن به برادر روزه دارت از گرفتن روزه بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860506797




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حفظ دستاوردهای انقلاب از تکالیف جدی مسئولان آموزش و پرورش است


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: حفظ دستاوردهای انقلاب از تکالیف جدی مسئولان آموزش و پرورش است
وزیر آموزش و پرورش گفت: حفظ دستاوردهای انقلاب و انتقال فرهنگ اسلامی ـ ایرانی به نسل فعلی از تکالیف جدی معلمان و مسئولان آموزش و پرورش است.
به گزارش نامه نیوز، همایش یاد یاران صبحگاه مشترک پایگاه مرکز بسیج فرهنگیان حوزه ستادی وزارت آموزش و پرورش امروز با حضور سردار مسعود جزایری معاون ستادکل نیروهای مسلح، علی‌اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش، معاونان وزیر آموزش و پرورش، شعبانعلی رمضانیان رئیس سازمان بسیج فرهنگیان و بسیجیان این وزارتخانه در محل سابق لانه جاسوسی آمریکا برگزار شد.

علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش در سخنانی در تبریک هفته گرامیداشت دفاع مقدس به معلمان و دانش‌آموزان اظهار داشت: هفته دفاع مقدس به عنوان یک نماد برای ذکر رشادت‌ها، صلابت، اخلاص، دیانت و ولایتمداری، همه ساله برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: آن چیزی که در دفاع مقدس نقش‌آفرین بود، اعتقاد به اسلام ناب محمدی(ص)، ولایتمداری، دیانت، توکل و خلوص رزمندگان، دفاع از ایران و ایرانیت و نقش رهبری در دفاع مقدس بود.

فانی با اشاره به وضعیت کشورهای دیگر منطقه یادآور شد: وجود ولایت فقیه در کشور ما عامل اصلی حفظ وحدت و پیروزی بر دشمنان است و باید قدردان این نعمت باشیم.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به نقش آموزش و پرورش در دفاع مقدس گفت: در حوزه رزم و اعزام فرهنگیان به جبهه و چه در پشتیبانی از جنگ در مدارس توسط مدیران و فرهنگیان، این نقش بر کسی پوشیده نیست و در حوزه رزمی و فرهنگی نیز این نقش در هشت سال دفاع مقدس بسیار مهم است.

وی اضافه کرد: مجتمع آموزشی رزمندگان در جبهه‌ها و پشت جبهه‌ها کمک بزرگی در تداوم حضور دانش‌آموزان در جبهه‌ها بود و فرماندهان بزرگی مثل شهید همت به عنوان یک معلم و فرمانده بزرگ، مثال بزرگ و ارزشمندی برای فرهنگیان هستند.

فانی تصریح کرد: در دورانی که در کردستان حضور داشتم، یکی از جبهه‌ها، جبهه غرب و کردستان بود و از همان اوایل پیروزی انقلاب مشکلات کردستان شروع شد و در آن زمان معلم داوطلبی از اصفهان به کمک آموزش و پرورش کردستان آمده بود و در اداره خدمات و پشتیبانی ما دنبال مسائل ساخت و ساز مدارس بود.

وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: این معلم در یکی از بازدیدها توسط گروهک کومله دستگیر شد و وقتی راننده او به محل کارش برگشت به ما گفت که ضد انقلاب به این معلم گفته بود اگر به امام(ره) اهانت کنی آزاد می‌شوی، اما او با رشادت تمام عکس امام(ره) را از جیب خود درآورده بود و مقابل عضو گروهک درود بر خمینی(ره) گفته بود و او را به شهادت رسانده بودند و هیچ چیز برای بنده سخت‌تر از این نبود که این شهید را به زادگاهش می‌بردیم.

وی با اشاره به دستاوردهای عظیم دفاع مقدس خاطرنشان کرد: دفاع مقدس دستاوردهای زیادی مانند استقلال، خودکفایی و حضور در صحنه‌های بین‌المللی برای ما داشت و امروز شاهد هستیم که در منطقه حرف ایران، حرف مطرح است و این یکی از دستاوردهای بزرگ دفاع مقدس است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان این سؤال که تکلیف ما در حال حاضر چیست، یادآور شد: به نظر می‌رسد حفظ دستاوردهای انقلاب، انتقال فرهنگ اسلامی ـ ایرانی به نسل فعلی، ایجاد روحیه گذشت، تقویت مبانی علمی و اعتقادی از تکالیف جدی ما مسئولین و معلمان آموزش و پرورش است.

فانی افزود: پایگاه‌های بسیج حوزه ستادی و استانی وزارت آموزش و پرورش موظف به دنباله‌روی از شهدا و اصول و دستاوردهای انقلاب هستند و امیدواریم آموزش و پرورش پاسدار خوبی برای شهدا باشد.




منبع: فارس


۰۷ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن