تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 18 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):ساعتى عدالت بهتر از هفتاد سال عبادت است كه شب‏هايش به نماز و روزهايش به روزه ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805519320




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گسترش مراودات در زمینه علوم قرآنی میان ایران و اندونزی


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: گسترش مراودات در زمینه علوم قرآنی میان ایران و اندونزی خبرگزاری پانا: در دیدار هیئت آكادمیك اندونزیایی در زمینه علوم قرآنی با دكتر حسین سالار آملی قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل و رئیس مركز همكاری های علمی بین المللی و دكتر ابوالفضل خوش منش رئیس مركز هماهنگی توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآن كشور، در خصوص گسترش همكاری های علمی و فناوری بین دو كشور به خصوص در زمینه علوم قرآنی بحث و تبادل نظر شد .
۱۳۹۳ دوشنبه ۷ مهر ساعت 10:59



به گزارش خبرگزاری پانا، در این دیداردكتر سالار آملی با تشریح وضعیت آموزش عالی ایران و همچنین پیشرفت های علمی دانشمندان كشورمان درسال های اخیر اظهار داشت : هم اكنون جهان به سمت بن بست و ناهنجاری پیش می رود و اگر این روند ادامه یابد ، انسانیت ، معرفت و حقوقی برای انسان ها باقی نمی ماند و تنها راه نجات و رهایی از این معضل ، بازگشت و رجعت به قرآن كریم است .
قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل در ادامه به شرایط كیفی دانشگاه های ایران اشاره كرد و گفت : هم اكنون شرایط كیفی دانشگاه های ما به گونه ای است كه كشور های اروپایی و آمریكایی فارغ التحصیلان ما را به اصرار دعوت به كار می كنند .
وی همچنین به حضور 24 دانشمند ایرانی در میان 3000 دانشمند مطرح و طراز اول جهان و دریافت جایزه فیلدز ریاضیات توسط یك دانشمند زن ایرانی اشاره كرد و گفت : از دیگر موارد پیشرفت های علمی ایران می توان به ساخت ماهواره و قرار دادن آن در مدار زمین بدون كمك گرفتن از كشورهای دیگر و همچنین ساخت سوپر كامپیوتری كه در زمره 500 سوپر كامپیوتر پرقدرت جهان قرار دارد اشاره كرد .
دكتر سالار آملی در بخش دیگری از سخنان خود ، با بیان اینكه شرایط علمی ایران به گونه ای است كه مراودات علمی آن با كشور های پیشرفته جهان از جمله آلمان و فرانسه افزایش یافته و بزرگ ترین ناشر علمی جهان ( اشپرینگر ) به ایران آمده تا مقالات دانشمندان ایرانی را در سطح جهان منتشر كند ، گفت : دلیل عمده این پیشرفت های علمی ، آگاهی و خواست مردم و مقام معظم رهبری است كه این دو خواست در یك نقطه مشترك به هم رسیده اند و رهبر معظم انقلاب ایران حتی حساس تر از دیگران نسبت به پیشبرد علوم و فناوری در كشور می باشند .
وی همچنین با اشاره به سفر اخیر وزیر علوم و تكنولوژی اندونزی به ایران و گفتگوهای صورت گرفته برای افزایش مراودات علمی و فناوری بین دو كشور گفت : ما آمادگی كامل داریم تا فن آوری ها و نو آوری های خود در زمینه های علوم نانو ، بیو لوژی ، سلول های بنیادی ، هوافضا و همچنین علوم و تفاسیر قرآنی در اختیار دانشمندان اندونزیایی قرار دهیم و در این زمینه تبادل دانشجو و استاد بین دانشگاه های دو كشور صورت گیرد .
همچنین در این نشست دكتر خوش منش رئیس مركز هماهنگی توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآن كشور،با تاكید بر لزوم اتحاد و اتفاق مسلمانان در حول محور قرآن كریم گفت : با توجه به مطالعات فراوان علوم قرآنی در كشورهای اسلامی ، هنوز جای خالی اندیشه تولیدات قرآنی به زبان امروز احساس می شود و هماهنگی نخبگان و اندیشمندان در كشورهای اسلامی برای فعالیت در این زمینه ضروری به نظر می رسد .
وی در ادامه به سخنان امام راحل ( ره ) در این خصوص كه" باید دانشگاهیان و علمای حوزه های علمیه دست به دست هم دهند و قرآن را كه منشا همه چیز است از دست جاهلان نجات دهند "، اشاره كرد و گفت : امروزه شاهد هستیم كه گروه های تكفیری تحت عنوان نام قرآن چه جنایاتی انجام می دهند و رسانه های دنیا نیز به صورت منفی از این موارد بهره برداری می كنند و ما به عنوان مركز پژوهش های قرآنی وظیفه داریم در زمینه های متعددی كه برای كار در خصوص تولیدات قرآنی به زبان امروزی وجود دارد ، فعالیت كنیم .
دكتر خوش منش با اشاره به علاقه فراوان علمای اندونزیایی به مجموعه تفسیر المیزان مرحوم علامه طباطبایی افزود : مرحوم علامه طباطبایی با وجود زحمت و مطالعات فراوانی كه برای نوشتن و تكمیل تفسیر المیزان صرف كرده بود ، در وصیت نامه اش گفته است كه لازم است این تفسیر هر دو سال یك بار بنا به مقتضیات زمان به گونه ای جدید تفسیر شود و این گفته علامه بزرگوار اهمیت ا ین موضوع را بیشتر نمایان می كند .
رئیس مركز هماهنگی توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآن كشوردر بخش پایانی سخنان خود اظهار امیدواری كرد كه در زمینه تعاملات علوم قرآنی با اندیشمندان اندونزیایی در قالب تنظیم و اجرای تفاهم نامه ای همكاری های خوبی صورت گیرد .
همچنین در این دیدار دكتر افلاطون مختار به نمایندگی از هیئت علوم قرآنی دانشگاهی اندونزی از حضور در ایران اظهار خرسندی كرد و گفت : مردم اندونزی به دلیل پیروزی انقلاب اسلامی در ایران با كشور شما ارتباط معنوی دارند زیرا این انقلاب به جهان اسلام حیاتی دوباره بخشید و ما همیشه از امام راحل و مقام معظم رهبری ایران به نیكی یاد می كنیم و از فرامین این بزرگواران آموخته ایم كه باید در برابر ظلم و زورگویی ظالمان بایستیم .
وی در ادامه با بیان اینكه این هیئت از جزایر مختلف اندونزی برای دیدار با مراجع عظام و علما و همچنین برای افزایش مراودات علمی در زمینه علوم قرآنی به ایران سفر كرده است ، گفت : در اندونزی مقام قرآن و عمل به فرامین آن به قدری اهمیت دارد كه هر دانشجویی بتواند 10 جز از قرآن را حفظ كند از پرداخت شهریه معاف می شود و در همین راستا از مقامات آموزش عالی ایران تقاضا می كنیم كه زمینه حضور بیشتر دانشجویان و استادان اندونزیایی را برای انجام امور و پژوهش های قرآنی در دانشگاه ها و مراكز علمی ایران فراهم كنند .
 











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن