تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 14 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع): مؤمن را بر مؤمن، هفت حق است. واجب ترين آنها اين است كه آدمى تنها حق را بگويد،...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1849535094




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پاکستان سرزمین قله‌های بلند؛ با کوه قاتل آشنا شوید+ تصاویر


واضح آرشیو وب فارسی:فارس:
پاکستان سرزمین قله‌های بلند؛ با کوه قاتل آشنا شوید+ تصاویر
اگر با جاذبه‌های فرهنگی و زیبایی‌های طبیعت پاکستان آشنا شوید به طور قطع نظرتان درباره این کشور تغییر خواهد کرد.

خبرگزاری فارس: پاکستان سرزمین قله‌های بلند؛ با کوه قاتل آشنا شوید+ تصاویر



به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در اسلام‌آباد، آیا می‌توانید بگویید چقدر پاکستان را می‌شناسید؟ این کشور با جنگ و خشونت همچنین عملیات‌های تروریستی شناخته می‌شود اما اگر با جاذبه‌های فرهنگی و زیبایی‌های طبیعت پاکستان آشنا شوید به طور قطع نظرتان درباره این کشور تغییر خواهد کرد. دریاچه‌های زیبا، کوه‌های سر به فلک کشیده، کوهستان‌های پوشیده از برف و سبزه زارهای پوشیده از گل تنها بخشی از طبیعت بکر پاکستان است که تلاش داریم آنها را معرفی کنیم. خبرهای رسانه‌ای چهره منفی پاکستان را پر رنگ گرده‌ اما چهره زیبای پاکستان که کمتر به آن توجه می‌شود،‌بسیار دیدنی‌تر است. فقط 14 قله در جهان است که ارتفاع آنها از 8 هزار متر بلندتر است که از این تعداد 5 قله در پاکستان قرار دارد. از جمله این قله‌ها می‌توان به «کی تو»،«نانگا پربت»،«گاشربرم ون»،«برود پیک» و «گاشر برم تو» اشاره کرد. ** «کی تو» کی تو مرتفع‌ترین کوه پاکستان است که با نام ماونت گدون‌آستن و شاه‌گوری (پادشاه سفید) نیز معروف است. کی تو بعد از کوه اورست دارای بلند‌ترین قله جهان است که ارتفاع آن به 8611 متر می‌رسد و در رشته کوه‌های قراقرم واقع شده است. کی تو اولین بار در 31 جولای سال 1954 به وسیله 2 کوهنورد ایتالیایی فتح شد. سعود بر کی تو از سعود بر اورست مشکل‌تر و خطرناک‌تر است.

نمایی از کوه کی تو یا پادشاه سفید بلند‌ترین قله پاکستان ** ننگا پربت: میدان پری‌ها یا کوه قاتل ننگا‌پربت نهمین کوه بلند جهان و دومین قله مرتفع در پاکستان است که ارتفاع آن به 8125 متر می‌رسد. از ننگا‌پربت به عنوان کوه قاتل نیز یاد می‌شود زیرا تا کنون کوهنوردان و ورزشکاران زیادی برای سعود به قله این کوه جان خود را از دست داده‌اند. میدان‌پری‌ها زیباترین نقطه کوه ننگاپربت است. مرکل سرپرست یک تیم کوه‌نوردی که ورزشکارانی از آلمان و آمریکا در آن حضور داشتند برای اولین بار در سال 1932 نام میدان‌پری‌ها را برای نقطه‌ای از این کوه که در ارتفاع 3300 متری قرار دارد انتخاب کرد و از آن پس این نام ماندگار شد. کوه‌ننگا‌پربت زیباترین کوه پاکستان است و هر ساله جهانگردان و ورزشکاران زیادی از آن بازدید می‌کنند البته بعد از کشته شدن 10 گردشگر خارجی در رشته کوه‌های هیمالیا تعداد بازدید‌کنندگان کاهش یافته است.





نمایی از ارتفاعات کوه ننگا پربت معروف به میدان پری‌ها ** گاشر برم ون گاشر برم ون یازدهمین قله بلند جهان و سومین کوه مرتفع در پاکستان است به این کوه، قله پنهان و به زبان محلی بلتی کوه زیبا نیز گفته می شود. کوه گاشر برم ون در رشته کوه‌های قراقرم واقع در شمال پاکستان قرار دارد که ارتفاع آن 8080 متر است. این کوه اولین بار در 5 جولای سال 1958توسط پیت شوننگ و اندی کافمان 2 ورزشکار آمریکایی فتح شد.

** برود پیک: برود پیک دوازدهمین کوه بلند دنیا و چهارمین قله بلند پاکستان است. این قله در رشته‌کوه‌های قراقرم نزدیک مرز چین و پاکستان قرار دارد که ارتفاع آن به 8047 متر می‌رسد و اولین بار در 9 ژوئن 1957 توسط یک تیم کوهنوری استرالیا فتح شد. برود‌پیک 8 کیلومتر با کوه کیتو فاصله دارد. داشتن 2 قله از ویژگی‌های جالب کوه برود پیک است بیشتر ورزشکاران به اشتباه قله کم‌ارتفاع‌تر را که در ارتفاع 8048 متری قرار دارد فتح می‌کنند اما قله واقعی این کوه در ارتفاع 8051 متری قرار دارد.

** گاشر‌برم تو گاشر‌برم تو سیزدهمین کوه مرتفع جهان و پنجمین قله بلند در پاکستان است که در رشته‌کوه قراقرم واقع شده و ارتفاع آن به 8035 متر می‌رسد و بین پاکستان و چین قرار دارد. گاشر‌برم‌تو اولین بار در سال 1956توسط لارچ و ویلن پارت ورزشکاران استرالیایی فتح شد.

** گاشر برم فور گاشر برم فور هفدهمین کوه بلند جهان و ششمین قله بلند پاکستان است که ارتفاع آن به 7925 متر می‌رسد و بین پاکستان و چین قرار دارد. این کوه اولین بار در سال 1928 توسط یک تیم کوهنوردی ایتالیایی فتح شد.

** دستا‌غل‌سر دستا‌غل‌سر در رشته‌کوه قراقرم و در دورترین نقطه شمال پاکستان یعنی منطقه گوجل قرار دارد. این کوه نوزدهمین کوه بلند جهان و هفتمین قله بلند پاکستان است که ارتفاع آن به 7885 متر می‌رسد. دستا‌غل از ارتفاع 7400 متری به بعد دارای سه قله است که قله شمالی 7885 متر ارتفاع قله میانی 7760 متر ارتفاع و قله جنوب شرقی 7535 متر ارتفاع دارد.

** کیو‌نانگ چیش کیونانگ چیش دومین کوه بلند رشته‌کوه هسپر موزتاگ است که ارتفاع آن به 7823 متر می‌رسد و بیست و یکمین کوه بلند جهان و هشتمین قله مرتفع در پاکستان است. این کوه اولین بار در سال 1971 فتح شد و بعد از آن به جز سال 1988 هیچ کوهنوردی نتوانست کوه کیونانگ چیش را فتح کند.

** ماشر‌برم ون ماشر‌برم ون که به کی ون نیز مشهور است در منطقه گانچهه از توابع گیلگت و بلتستان واقع شده و در ارتفاع 7881 متر می‌رسد و بیست ودومین کوه بلند جهان و نهمین قله مرتفع پاکستان می‌باشد. معنای ماشر برم مشخص نیست اما برخی معتقدند در زبان محلی ماشا به معنای ملکه است و ماشربرم به معنای ملکه قله‌ها می‌باشد. ماشر‌برم به برای اولین بار در سال 1960 توسط یک تیم کوهنوردی آمریکایی و پاکستانی فتح شد.

** بتورا‌سر بتورا‌سر که به بتورا‌ون نیز مشهور است بیست پنجمین کوه مرتفع جهان و دهمین قله مرتفع پاکستان است که ارتفاع آن به 7795 متر می‌رسد. این کوه اولین بار در سال 1967 فتح شد.



انتهای پیام/

93/07/07 - 11:00





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن