واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۷ مهر ۱۳۹۳ (۹:۴۴ق.ظ)
ادامه اوج مصرف آب در هرمزگان تا پايان آبان ماه مدير عامل شرکت آب و فاضلاب استان هرمزگان گفت: با آغاز پاييز، بسياري از استانهاي کشور پيک مصرف خود را گذرانده و به وضعيت عادي رسيدهاند، اما؛ اوج مصرف آب در هرمزگان تا پايان آبانماه ادامه خواهد داشت.
به گزارش خبرگزاري موج، حسين خادمي، با اشاره به تأثير شديد خشکسالي سالهاي گذشته بر منابع آب هرمزگان، اظهار داشت: آبفاي استان هرمزگان مسووليت آبرساني به 34 شهر، 14 جزيره و 120 روستا را برعهده دارد که آب موردنياز آنها از 176 حلقه چاه، سد استقلال ميناب و 17 دستگاه آبشيرين کن و خط آبرساني محرم تأمين ميشود.
وي با بيان اينکه تأمين آب تابستان امسال در استان هرمزگان بسيار سخت بود، ادامه داد: بارندگي خوبي در سال گذشته اتفاق نيفتاده بود و ذخيره سد استقلال ميناب در وضعيت مطلوبي قرار نداشت، اما؛ با پيگيريهاي انجام شده، توانستيم با حفر چاههاي جديد و وارد مدار کردن چند آبشيرينکن آب مورد نياز شهرها را در حد قابل قبولي تأمين کنيم.
خادمي با اشاره به ادامه روند مصرف بالاي آب به دليل بالا بودن دماي هوا در استان هرمزگان، افزود: با آغاز پاييز بسياري از استانهاي کشور پيک مصرف خود را گذرانده و به وضعيت عادي رسيدهاند، اما؛ در استان هرمزگان بهدليل گرماي شديد، هنوز وضعيت اوج مصرف باقي است و اين وضعيت تا پايان آبانماه ادامه خواهد داشت.
وي ادامه داد: در استانهاي ديگر در اين فصل استفاده از چاههاي آب به کمترين ميزان رسيده و فصل کشاورزي به پايان ميسد؛ اين درحالي است که در هرمزگان، پاييز فصل آغاز کشاورزي است و برداشت آب کشاورزي فشار مضاعفي بر چاههاي آب شرب وارد ميکند.
خادمي با بيان اينکه در زمان حاضر در 12 شهر استان همچون بندرعباس، جاسک، سيريک، تخت، قلعه قاضي، رويدر و بستک با کمبود آب روبهرو هستيم، گفت: مشکل خاصي در جزاير نداريم و در زمان حاضر آب جزاير 14 گانه با نمکزدايي آب دريا و آبشيرينکنها و توليد 45 هزار مترمکعب آب در شبانهروز تأمين ميشود.
وي افزود: دغدغه اصلي ما تأمين آب بندرعباس بوده و قرار است بهدليل نامطلوب بودن وضعيت سد استقلال، با حفر چند حلقه چاه جديد در دشت شميل و نيان و همچنين استفاده از سد ذخيرهاي موجود در اين دشت بتوانيم کمبودها را جبران کنيم.
وي با اشاره به پوشش 45 درصدي شهرهاي استان از سامانههاي فاضلاب، گفت: يکي از بزرگترين مشکلات شهرهاي ساحلي معضل دفع فاضلاب است؛ چراکه در اين شهرها بهدليل بالا بودن سطح آب زيرزميني امکان دفع فاضلاب بهصورت حفر چاه وجود ندارد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]