واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۷ مهر ۱۳۹۳ (۵:۹ق.ظ)
مدير کل ميراث فرهنگي آذربايجانشرقي خبر داد: کانديداتوري تبريز به شهر نمونه گردشگري اسلامي OIS مدير کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجانشرقي از کانديداتوري تبريز به عنوان شهر نمونه گردشگري اسلامي OIS سازمان همکاريهاي اسلامي در سال 2016 از ميان شهرهاي کشور خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج، فرزين حقپرست شب گذشته در همايش روز جهاني گردشگري در تبريز گفت: امسال براي عمل به سند تدبير توسعه استان در بخش گردشگري، کارگروهي تشکيل دادهايم تا با رفع موانع موجود توسعه اين صنعت به سرعت کارها را پيش بريم.
مدير کل ميراث فرهنگي، گردشگري و صنايع دستي آذربايجانشرقي تصريح کرد: تبريز به عنوان کانديداي ايران براي رقابت انتخاب شهر نمونه گردشگري کشورهاي مسلمان به سازمان همکاريهاي اسلامي (او.آي.سي) معرفي شده است.
وي روستاهاي هدف گردشگري، بازار تبريز، شمال استان، جنوب استان و به ويژه شهر مراغه، بازاريابي و تبليغات را از جمله هستههاي کليدي روش کار SWOT بکار گرفته شده اين نهاد عنوان کرد و افزود: در ستاد اجرايي خدمات سفر استان 28 دستگاه درگيرند و بخش خصوصي هم در اين ارتباط نقش بسزايي ايفا ميکند تا سفرها به درستي انجام گيرند.
حقپرست تصريح کرد: با تلاش مجموعه ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان و ساير نهادهاي متولي، موفق شديم در ميان شهرهايي مثل اصفهان، شيراز، يزد و... تبريز، اولين پايتخت جهان تشيع را به عنوان کانديداي شهر نمونه گردشگري اسلامي OIS سال 2016 معرفي کنيم.
مدير کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجانشرقي در ادامه 27 سپتامبر برابر با 5 مهر ماه را روز جهاني گردشگري عنوان و خاطرنشان کرد: در اساسنامه سازمان جهاني گردشگري (UNWOT) که در سال 1980 تصويب شده است با نامگذاري اين روز تلاش شده تا اهميت گردشگري را به دنيا تبيين کرده و ارزشهاي سياسي، فرهنگي، اقتصادي و اجتماعي آن را در سطح جهان توسعه دهد.
وي اضافه کرد: شعار اين روز، گردشگري و توسعه جهاني است تا مردم را براي توانمند کردن و مهيا کردن ايشان براي تغييرات مطلوب با کسب مهارتهاي ضروري در حوزه گردشگري آماده کند.
حقپرست هدف از برگزاري چنين همايشهايي را نماياندن نقاط ضعف و از بين بردن ايرادات موجود خواند و گفت: آمار مدارس و رشتههاي دانشگاهي مرتبط با صنعت توريسم و گردشگري در کشور بسيار ضعيف است و بايد براي توسعه علمي اين رشته قدمهاي مؤثرتري برداشته شود.
مدير کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجانشرقي در ادامه با بيان اينکه گردشگر ميخواهد نان تنور را بخورد، گفت: توجه به گردشگري پايدار و حفظ آداب و رسوم بومي و ترويج گردشگري روستايي زندگي غربي را تحتالشعاع قرار ميدهد و زندگي پايدار توام با معنويت و سادگي روستايي را به جهانيان عرضه ميکند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 132]