واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۶ مهر ۱۳۹۳ (۱۶:۳۳ب.ظ)
انتقاد رييس دوازدهمين کنگره بين المللي ارتودنتيست ها از ضعف عملکرد بيمه ها: افزايش پوسيدگي دندان ها و تحليل استخوان فک از مهم ترين عوارض تاخير در درمان هاي ارتودنسي رييس دوازدهمين کنگره بين المللي انجمن ارتودنتيست هاي ايران با انتقاد از ضعف عملکرد بيمه ها در زمينه خدمات دندانپزشکي گفت: هر چند هزينه هاي درمان ارتودنسي نسبت به ساير خدمات دندانپزشکي چندان بالاتر نيست، اما اکثر مردم در غياب حمايت بيمه ها توان پرداخت همين هزينه ها را هم ندارند.
به گزارش خبرگزاري موج، رييس دوازدهمين کنگره بين المللي انجمن ارتودنتيست هاي ايران با انتقاد از ضعف عملکرد بيمه ها در زمينه خدمات دندانپزشکي گفت: هر چند هزينه هاي درمان ارتودنسي نسبت به ساير خدمات دندانپزشکي چندان بالاتر نيست، اما اکثر مردم در غياب حمايت بيمه ها توان پرداخت همين هزينه ها را هم ندارند.
دکتر محمد صادق آخوندي در آستانه برپايي "دوازدهمين کنگره بين المللي انجمن ارتودنتيست هاي ايران " که از روز چهارشنبه در هتل المپيک تهران برگزار مي شود با اعلام اين مطلب افزود: متاسفانه بيمه ها اعم از پايه و تکميلي به خدمات ارتودنسي به عنوان خدماتي لوکس که صرفا جنبه زيبايي دارند، مي نگرند؛ اين در حاليست که تاخير در درمان ارتودنسي، سبب افزايش پوسيدگي دندان ها و تحليل استخوان فک مي شود.
وي با اشاره به اينکه بحث اصلي در ارتودنسي سلامت بافت هاي دهان، عملکرد صحيح و باثبات فک بالا و پايين، دندان ها و در نهايت افزايش زيبايي است، خاطر نشان ساخت: خدمات ارتودنسي سبب افزايش عمر دندان ها و کاهش هزينه هاي بعدي درمان مي شود.
دکتر آخوندي يادآور شد: يکي از دلايل بالا بودن قيمت هزينه هاي درمان ارتودنسي، طولاني بودن مدت درمان، حدود دو سال و استفاده از وسايلي است که تکنولوژي آن تماما متکي بر واردات است که اين عوامل سبب شده، هزينه هاي درمان ارتودنسي بيش از توان مردم باشد.
وي گفت: هزينه هاي درمان ارتودنسي برحسب دولتي و خصوصي بودن مراکز درماني متغير بوده، هزينه هاي دريافتي با توجه به اينکه براي هر بيمار حداقل 30 جلسه و در برخي مواقع تا 50 جلسه زمان صرف مي شود و با در نظر گرفتن ميزان مواد مصرفي و گراني آن ها حتي از خدمات معمول ترميمي دندانپزشکي نيز ارزان تر است.
رييس دوازدهمين کنگره بين المللي انجمن ارتودنتيست هاي ايران در بخش ديگري از سخنان خود با انتقاد از اينکه برخي اشخاص خصوصي و نهادهاي غير خصوصي راسا در زمينه آموزش ارتودنسي به فعاليت مشغولند، اظهار داشت: آموزش ارتودنسي مي بايست بر اساس کوريکولوم وزارت بهداشت و زير نظر اين وزارتخانه باشد، اين در حاليست که شاهديم، متاسفانه برخي افراد که بعضا ارتودنتيست هم نيستند در مطب هاي خود نسبت به آموزش ارتودنسي اقدام مي کنند.
وي ادامه داد: از طرف ديگر برخي ارگان ها مانند جهاد دانشگاهي نيز در زمينه آموزش ارتودنسي فعالند که کار آنان نيز خلاف مقررات و ضوابط وزارت بهداشت است و نکته جالب آن است که آموزش هاي تخصصي ارتودنسي در اين ارگان ها توسط افرادي صورت مي گيرد که خود فاقد مدرک تخصصي ارتودنسي هستند.
دکتر آخوندي گفت: بيشترين زيان در اين زمينه متوجه مردم است که به کارگيري درمان هاي غلط، سبب ايجاد مشکلاتي در بافت هاي دهان و دندان ها، ضايعات استخواني، لثه اي و ايجاد عوارض جسمي و رواني در آنان مي شود.
وي بر ضرورت نظارت هر چه بيشتر وزارت بهداشت در زمينه آموزش هاي دندانپزشکي به ويژه ارتودنسي تاکيد کرد.
دکتر آخوندي افزود: دوازدهمين کنگره بين المللي انجمن ارتودنتيست هاي ايران 9 تا 11 مهر با هدف به روزرساني دانش و ارتقاي سطح علمي دندانپزشکان در هتل المپيک تهران برپا مي شود.
وي ادامه داد: در اين کنگره، چهره هاي مطرح بين المللي اين حوزه از کشورهاي مختلف شامل امريکا، استراليا، اسپانيا، هلند، ايتاليا، لبنان، هندوستان و ترکيه حضور دارند.
علاقه مندان به کسب اطلاعات بيشتر مي توانند به نشاني اينترنتي http: //congress.iao.ir مراجعه کنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]