واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > مرکز > قزوین اسکویی:
14 بیمارستان استان قزوین به دستگاه بی خطرساز زباله مجهز شدند
قزوین- خبرگزاری مهر: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین گفت: به منظور جمع آوری بهداشتی زباله های بیمارستانی و تامین سلامت مردم تاکنون 14 بیمارستان در استان به تجهیزات و سیستم بی خطر کردن زباله مجهز شده است.
به گزارش خبرنگار مهر، سعید اسکویی روز شنبه در شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی که در استانداری برگزار شد اظهارداشت: مدیریت اجرایی پسماندهای صنعتی و ویژه بر عهده تولیدکننده است و اگر به عادی تبدیل شود شهرداری ها و دهیاری و بخشداری ها متولی کار هستند و باید نسبت به ساماندهی آن اقدام کنند. اسکویی بیان کرد: سه نوع پسماند و زباله در استان تولید می شود که عفونی، تیز و برنده و شیمیایی و دارویی از آن جمله است و در حال حاضر روزانه هفت هزار و 514 کیلوگرم زباله عادی، یک هزار و 698 کیلو زباله عفونی ، 57 کیلو زباله شیمیایی و 26 کیلو انواع اندام قطع شده در مراکز درمانی تولید می شود که ساماندهی آنها ضروری است. این مسئول گفت: 14 بیمارستان در استان به دستگاه بی خطرساز زباله مجهز شده و در شش بیمارستان بی خطر ساز شیمیایی نصب شده و یک دستگاه هیدروکلا و هفت دستگاه اتوکلاو نیز در مراکز درمانی تعبیه شده تا از خطر آلودگی دور شویم. اسکویی یادآورشد: در استان امکان امحاء زباله های شیمیای را نداریم و بیمارستانهای دولتی و مراکز بهداشتی درمانی در حال عقد قرارداد برای بی خطر ساختن زباله های عفونی هستند. علیرضا کشاورز قاسمی رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی قزوین هم از استقرار پنجره واحد در گمرک استان خبرداد و اظهارداشت: با اجرای این کار زمینه ارائه تسهیلات بیشتر به صنعتگران فراهم می شود. وی افزود: در مورد واحدهای مشکل دار مهدکو و پارس اسپند با استفاده از اعتبارات صندوق توسعه ملی و تسویه حساب بدهی اقدام خواهد شد و مقرر شده است تا کارگروهی زیر نظر معاونت برنامه ریزی پیگیری لازم را انجام دهد.
جمال انصاری رئیس کل دادگستری استان قزوین هم در این جلسه اظهارداشت: تا زمان علمی کردن دفن زباله فاصله زیادی داریم لذا انتظار می رود دقت کنیم تا مشکلات دفن زباله در شهرستانها با جدیت بیشتری پیگیری شود. انصاری یادآورشد: بسیاری از مسائل دفن زباله در شهرستانها قابلیت پیگیری حقوقی را دارد زیرا به دلیل دفن سنتی چالش برانگیز شده اما به دلیل پیگیری موضوع از سوی مسئولان در شرایط کنونی از قضایی شدن آن جلوگیری کرده ایم تا فرصت ساماندهی وجود داشته باشد. نصرتی: شهرداری متولی زباله های خانگی است و در برابر زباله های صنعتی و بیمارستانی مسئولیتی ندارد و اگر قرار است در این زمینه کاری شود باید وظیفه دستگاهها مشخص شود تا کارها سامان یابد. وی افزود: سایت محمدآباد برای دفن زباله های خانگی طراحی شده و قابلیت دفن زباله های صنعتی و بیمارستانی را ندارد و اگر برای این کار برنامه های تصویب شود باید هزینه لازم هم پیش بینی شود.
۱۳۹۳/۷/۵ - ۱۵:۳۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]