تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):افطارى دادن به برادر روزه دارت از گرفتن روزه (مستحبى) بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805470703




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کارشناس آمریکایی: تاثیر مثبت روحانی در سفر به نیویورک بی‌نظیر بود


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: کارشناس آمریکایی: تاثیر مثبت روحانی در سفر به نیویورک بی‌نظیر بود
جیمز والش پژوهشگر دانشگاه ماساچوست در خصوص تاثیرات مثبت حضور دکتر حسن روحانی در مجمع عمومی سازمان ملل گفت: ما شاهد حضور تعداد زیادی از رهبران و رییس جمهوری به نیویورک بوده ایم اما تاکنون تعداد کمی از آن ها چنین تاثیرات شگفت و خوبی در محافل سیاسی به جای گذاشته و تا این اندازه توجه این محافل را به خود جلب کرده اند.
آفتاب: پژوهشگر مطالعات امنیتی دانشگاه ماساچوست آمریکا در گفت و گو با ایرنا حضور و تاثیرات مثبتی را که دکتر روحانی در یکسال گذشته در جهان به جای گذاشته بی نظیر و بی سابقه خواند و گفت : پرونده هسته ای کلیدی ترین موضوعی است که رییس جمهوری و دولت ایران در زمان حاضر با آن روبه رو هستند و اگر موانع از سر راه آن برداشته شود و توافق لازم به دست بیاید راه برای پرداختن به موضوعات دیگر و همکاری در زمینه های مختلف از جمله ثبات عراق و افغانستان و برخورد باتروریسم باز خواهد شد.


والش اظهار کرد:در خصوص پرونده هسته ای ایران من نظر متفاوتی با دیگران دارم و معتقدم که تا کنون موانع عمده از سر راه برداشته شده و مذاکره کنندگان در زمینه های زیادی پیشرفت و موفقیت چشمگیری داشته اند.


وی برای مثال از دستیابی به طرح مشترک عملیاتی در چهار چوب موافقتنامه موقت (ژنو)اشاره کرد و ان را یک دستآورد بسیار مهم توصیف کرد و گفت همانطور که دیدیم طرفین به تعهداتی که در چهار چوب این توافقنامه داشتند، عمل کردند و این پیشرفت ارزشمندی محسوب می شود.


این کارشناس آمریکایی از جمله دستاورد های مهم این مذاکرات را در زمینه رآکتور های تاسیسات اراک و فردو و موضوع دفعات بازرسی از تاسیسات دانست، گفت : این ها نکات فنی و بسیار حساسی بود که با حل آن ها مشکلات زیادی را از سر راه برداشته شده است.


والش افزود: به نظر می رسد که دو مساله حل نشده در این مذاکرات باقی مانده که یکی از آن ها به سادگی قابل حل است و آن هم مسئله رفع نگرانی در باره امکان استفاده نظامی از برنامه های هسته ای است که با توجه به دیدگاه ایران و ( گزارشات آژانس ) چندان پیچیده نیست.


وی گفت: مهم ترین موضوعی که مذاکرات را طولانی کرده حجم و میزان غنی سازی ها و تعداد سانتریفیوژ ها است که یک مسئله تکنیکی نیست وبه مقوله سلاح های هسته ای ربطی ندارد و بیشتر ریشه در مسائل سیاسی در داخل دو کشور دارد.


وی افزود:من از هردو طرف مذاکره کننده شنیده ام که به راحتی می توانند بر سر این مسئله به توافق برسند ولی مانعی که بر سر این راه وجود دارد مخالفت گروه های سیاسی در هر دو کشور است.


والش گفت:در داخل آمریکا گروه هایی هستند که مصرانه انتظار دارند ایران یا اصلا سانتریفیوژ نداشته باشد و یا تعداد آن ها را به حداقل برساندکه این منطقی نیست و صرفا برخواسته از انگیزه های سیاسی داخل واشنگتن است.


وی گفت : از طرفی مخالفان در ایران هم یا بخاطر حفظ غرور ملی و یا صرفا به قصد مخالفت با مذاکره کنندگان حاضر نیستند در این زمینه یک قدم به عقب بردارند و همین مسئله روند این مذاکرات را با کندی غیر ضروری روبه رو کرده است.


جیمز والش در پایان افزود: به نظر من این مسئله که به هیچ وجه یک طبیعت تکنیکی ندارد می تواند به طرفه العینی حل بشود اما سوال این است که آیا روسای جمهوری دو کشور از اراده سیاسی لازم برخوردار هستند یا نه .






تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۳۹۳ - ۰۸:۰۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن