واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > غرب > زنجان جمیلی:
واحدهای تولیدی روی در زنجان با مشکل کمبود مواد اولیه روبه رو هستند
زنجان -خبرگزاری مهر: مدیرعامل یک شرکت تولیدی با انتقاد از وضعیت پیش آمده در زمینه تامین مواد اولیه واحدهای تولیدی روی در استان زنجان، گفت: به رغم وجود معدن غنی و بزرگ انگوران در حال حاضر واحدهای تولیدی سرب و روی در زنجان با کمبود مواد اولیه روبه هستند.
به گزارش خبرنگار مهر، غلامحسین جمیلی شامگاه پنج شنبه در حاشیه بازید خبرنگاران از واحدهای صنعتی بزرگ مستقر در شهرستان ایجرود افزود: این پروژه سال 86 اجرایی شدو برای 470 نفر اشتغالزایی دارد و این کار کنان در سه شیفت کار می کنند.
وی یاد آورشد: تکمیل زنجیرههای تولید از جمله اقدامات انجام شده در مجتمع صنعتی و معدنی کیمیای زنجان گستران است.
مدیر عامل مجتمع صنعتی و معدنی کیمیای زنجان گستران گفت: این کارخانه کنسانتره سرب، روی و مس تولید می کند.
جمیلی به مشکل عمده این کارخانه اشاره کرد و افزود: کمبود مواد اولیه مهمترین مشکل فعالیت این کارخانه است.
همچنین رئیس هیئت مدیره کارخانه سیمان خمسه زنجان، گفت: این کارخانه تا کنون صادراتی نداشته است و صادرات محصولات این کارخانه توسط برخی خریداران داخلی محصولات سیمان خمسه صورت گرفته است.
سجاد نباتچیان تکنولوژی و نحوه تولید سیمان از مواد اولیه را دو مسئله مهم در صنعت سیمان اعلام کرد و افزود: این کارخانه توان تولید 3 هزار و 400 تن سیمان را به صورت روزانه دارد.
وی سرمایه گذاری انجام شده در احداث این کارخانه را 350 میلیارد تومان عنوان کرد و ادامه داد: عمدهترین مشکل کارخانه سیمان خمسه حمل و نقل محصولات تولیدی است و این کارخانه هیچ گونه مشکل زیست محیطی ندارد.
درادامه این بازدید مدیرعامل کارخانه فولاد سهند گفت: این پروزه شهریورماه سال گذشته اجرایی شد و 18 مهرماه سالجاری هم افتتاح می شود.
جان لینگن به مشکل عمده این پروژه اشاره کرد و گفت: تامین آب مهمترین مشکل برای افتتاح این پروژه است.
وی اشتغال کارخانه فولاد سهند را در فاز نخست 530 نفر عنوان کرد و گفت: چدن، فولاد و نورد تولیدات این کارخانه در سه فاز می باشد.
جان لینگن محل مصرف تولیدات این کار خانه را فولاد مبارکه اصفهان و فولاد خوزستان عنوان کرد.
وی تاکید کرد: همه تجهیزات این کارخانه به غیر از آهن از چین وارد شده است.
مدیرعامل کارخانه فولاد سهند، محل مصرف تولیدات این کارخانه را ایران عنوان کرد و گفت: فولاد مبارکه اصفهان و فولاد خوزستان محل مصرف این تولیدات هستند.
جان لینگن یاد آورشد: برای فاز اول این پروژه 140 میلیون دلار هزینه شده و همچنین فاز دوم این پروژه هم سال 94 افتتاح می شود و در مجموع فاز اول و دوم برای هزار نفر اشتغال ایجاد خواهد کرد و فاز سوم هم سال 95 اجرایی می شود.
وی گفت: مدیران دستگاههای اجرایی در استان همکاری خوبی در اجرای این پروژه دارند.
۱۳۹۳/۷/۴ - ۱۰:۲۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]