تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن هرگاه سخن گويد ياد (خدا) مى كند و منافق هرگاه سخن گويد بيهوده گويى مى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867267187




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

واکش عراقچی به سخنان کامرون


واضح آرشیو وب فارسی:الف: واکش عراقچی به سخنان کامرون

تاریخ انتشار : پنجشنبه ۳ مهر ۱۳۹۳ ساعت ۱۸:۴۲
معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت خارجه گفت: امیدوار بودیم که بشود برای پیشرفت در مذاکرات از فضای مجمع استفاده کرد که هنوز این اتفاق رخ نداده است.به گزارش تسنیم، سیدعباس عراقچی، معاون وزیر امور خارجه سازمان ملل متحد، طی گقتگویی با شبکه خبر در نیویورک، درباره محتوای سخنرانی روحانی در مجمع گفت: سخنرانی رئیس جمهور، مهم‌ترین موضوعات بین‌المللی و جهانی را در بر خواهد داشت و به ویژه موضوع افراط‌گرایی و آنچه در منطقه خاورمیانه با این عنوان می‌گذرد و به یک تهدید بین‌المللی تبدیل شده است.وی افزود: روحانی در سخنرانی سال گذشته این تهدید را پیش‌بینی و تبیین کرده بود و پیشتر ایران درباره خطر این گروهک‌های تکفیری و تروریستی هشدار داده بود و اکنون جامعه بین‌الملل به این نتیجه روشن رسیده که اظهارات روحانی به یک واقعیت تبدیل شده است. و دکتر روحانی در سخنرانی امسال خود می‌خواهد به این موضوع بپردازد که چرا به این وضعیت رسیدیم و چرا باید با چنین تهدیدی مواجه باشیم و چه راه حل‌هایی برای آن وجود دارد.عراقچی، درباره اظهارات دیوید کامرون، نخست وزیر انگلیس، در مجمع عمومی سازمان ملل متحد، درباره ایران گفت: متاسفانه این روحیه برخی سران کشورهای غربی است. ملاقات دیروز کامرون و روحانی در جو خوبی بود. درباره مسایل مهم بین‌المللی صحبت شد. درباره برخی مسایل، اشتراکات و برخی دیگر اختلاف نظرهایی وجود دارد. این کاملا طبیعی است. ما درباره موضوع هسته‌ای و نحوه برخورد با افراط‌گرایی مسلم اختلاف نظر داریم. اما اینکه کامرون این را در سخنرانی مجمع مطرح کرد جای تاسف دارد. اشاره مسایل داخلی ایران در جایی که دولت انگلیس تحت اتهام است به خاطر سیاست‌هایش در منطقه و حمایت‌های یک‌جانبه از رژیم صهیونیستی به شدت زیر سوال است. این‌ها رو ما در ملاقات‌های خصوصی و عمومی به طور شفاف بیان کردیم. اما این رفتار از طرف انگلیس مسلم قابل قبول نیست. سخنگوی محترم جواب ایشان را دادند در جاهای دیگر هم پاسخ لازم داده خواهد شد.وی همچنین درباره احتمال تغییر در روند مذاکرات هسته‌ای گفت: تا کنون مذاکرات در سطوح مختلف انجام شده است. مذاکرات اکنون به مرحله نفس‌گیری رسیده است. اکنون در مسایل کلیدی نتوانستیم به راه حل‌هایی برسیم که مورد پذیرش دو طرف باشد، اما تلاش‌ها ادامه دارد و در برخی موضوعات که دیدگاه‌ها نزدیک‌تر است وارد جزئیات شدیم.معاون وزیر امور خارجه گفت: ما امیدوار بودیم که بشود از فضای مجمع استفاده کرد برای پیشرفت قابل توجه در مذاکرات که هنوز این اتفاق رخ نداده امروز و فردا هم مذاکرات ادامه خواهد داشت. امروز هم جلسه‌ای به درخواست خانم اشتون با حضور ظریف، کری و اشتون خواهیم داشت. فردا نیز ممکن است جلسه‌ای را با وزرای اروپایی داشته باشیم.وی تاکید کرد: آنچه برای ما مهم است، پافشاری بر حقوق و خواسته‌هایمان و نگذشتن از خط قرمزهایمان است. این‌ها اصل راهنمای ماست؛ اگر به موقعیتی برسیم که با حفظ خطوط قرمز و حقوق هسته‌ای ملت ایران، راه حلی بشود پیدا کرد که در عین حال، نگرانی‌ها را مرتفع کند، ما آمادگی داریم و میز مذاکرات را هرگز ترک نخواهیم کرد و تا آخرین لحظه تلاش می‌کنیم؛ اما آن‌چه مسلم است، یک قدم از حقوق مردم عقب‌نشینی نخواهیم کرد.وی احتمال حضور مستقیم روحانی در مذاکرات با سران کشورهای طرف مذاکره گروه ۱+۵ را تقریبا منتفی عنوان کرد.







این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: الف]
[مشاهده در: www.alef.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن