تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 1 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش منافق در زبان او و دانش مؤمن در كردار اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1855175166




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دور نمای استقلال گردشگری از نفت | معرفی جاذبه های گردشگری ایران


واضح آرشیو وب فارسی:سیری در ایران: تاریخ خبر: ۱۳۹۳/۰۷/۰۲ – مرکز پژوهش‌های مجلس در آخرین گزارش خود در حوزه گردشگری به بررسی لزوم انجام مطالعات آینده‌پژوهی گردشگری پرداخته و این مطالعات را الزامی برای تصمیم‌سازان و فعالان بخش‌های خصوصی و دولتی عنوان کرده است. به گزارش «دنیای‌اقتصاد»، این گزارش روندهای کلیدی آینده را در حوزه توریسم بررسی و ذیل آن از گردشگری بدون نفت یاد کرده است. طبق این گزارش رشد صنعت گردشگری از دهه 1950 وابسته به منابع نسبتا ارزان نفتی بوده است. اما گزارش‌های کارگروه صنعت بریتانیا در سال2010 در ارتباط با امنیت انرژی و آینده نفت نشان می‌دهد که پایان نفت ارزان، در عصر حاضر است.
با توجه به اینکه از سوخت‌های فسیلی برای جابه‌جایی بازدیدکنندگان از طریق زمین، دریا و آسمان استفاده می‌شود، نگرانی اصلی سازمان‌ها و کسب‌وکارهای گردشگری در آینده این است که در جایی که نفت دیگر شکل اصلی انرژی نیست، چه اتفاقی خواهد افتاد. یک نشانه از تاثیر منابع رو به کاهش نفت و قیمت فرآورده‌های نفتی هزینه فزاینده مسافرت بین‌المللی، افزایش شکل‌های داخلی مسافرت و تاثیر آن بر تورم بوده است زیرا هم‌اکنون حدود 90 درصد از سوخت حمل‌ونقل‌های جهانی از طریق نفت تامین می‌شود. همان‌طور که یک محقق در حوزه توریسم در سال 2008 خاطرنشان کرد: «گردشگری در شکل کنونی‌اش به موجودیت نفت وابسته است و این وابستگی تقریبا شدید است.» حمل‌ونقل، ‌مصرف‌کننده نیمی از نفت
براساس این گزارش نگرانی‌هایی در میان تحلیلگران انرژی درباره آنچه نقطه اوج نفت- نقطه اوج استخراج نفت- تلقی می‌شود، وجود دارد. تحلیلگران نفت در ارتباط با سرانجام نفت و نقطه اوج استخراج آن ابراز نگرانی می‌کنند. مدل‌سازی انرژی بیان می‌کند که نقطه اوج استخراج نفت دیرتر از سال 2040 نخواهد بود، هرچند افراد بدبین اعتقاد دارند ممکن است نقطه اوج استخراج نفت را رد کرده باشیم. همچنین پیش‌بینی‌ها تا سال 2030 نشان می‌دهد که بیش از نیمی از تقاضای انرژی تقاضای مرتبط با حمل‌ونقل خواهد بود و در حال حاضر تمرکز روی نفت است، زیرا اکثر شیوه‌های حمل‌ونقل گردشگران به نفت به‌عنوان یک منبع انرژی وابسته است.
حمل‌ونقل، سالانه نیمی از کل نفت عرضه شده را مصرف می‌کند اما باید توجه داشت در جهانی که نفت کمیاب است، احتمال آنکه کاربرد آن در گردشگری در اولویت قرار گیرد، کم است. از این رو مقاصد باید به دقت نیازهای آینده خود را به انرژی برای انتقال گردشگران و جابه‌جایی آنان در داخل مقصد بررسی کنند. واضح است که آینده بدون نفت، نیاز به تطبیق و تغییراتی در رفتار مصرف‌کننده و منابع انرژی جایگزین نظیر انرژی بادی، آبی و خورشیدی دارد.
این گزارش همچنین تصریح کرده است که سوخت‌های مایع مبتنی بر نفت به‌سادگی نمی‌توانند در کوتاه یا میان‌مدت، جایگزین شوند. در هر صورت روندهای موجود در رشد مسافرت هوایی و حمل‌و‌نقل جاده‌ای نشان می‌دهند که رشد تقاضای آتی در حدی است که با ذخایر انرژی و اقدامات جایگزینی سوخت مرتفع نخواهد شد. از سوی دیگر، محدودیت‌های جهانی عرضه و بی‌ثباتی قیمت، تهدید بزرگی برای بخش حمل‌ونقل به بار می‌آورد که ضربه خردکننده‌ای را بر کشور وارد خواهد کرد. تاثیر تورم انرژی بر گردشگری
طبق گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس، یکی از انتظارات بلندمدت مرتبط با کاهش سوخت، تورم انرژی است که در طول بحران‌های سیاسی اخیر مشهود بود. این تورم بیشتر تحت تاثیر پرداخت مالیات‌های محیطی و تغییرات آب و هوایی است. این هزینه‌ها به کاربر نهایی که تاثیرات ضمنی مهم زیر را برای گردشگری به همراه دارد، منتقل می‌شود:
– مصرف‌کنندگان شاهد ساختارهای قیمت‌گذاری جدیدی خواهند بود. این ساختارها انواعی از گردشگری را که برای حمل‌ونقل، تولید تجارت اقامتی، جاذبه‌ها و حتی در سطوح مقصد انرژی زیادی را مصرف‌ می‌کنند، انتخاب نمی‌کنند. حتی آنجا که فناوری‌های نوین برای استفاده از انرژی‌های جدید استفاده می‌شود، هزینه‌های سرمایه‌گذاری به احتمال زیاد از طریق استفاده مصرف‌کننده تامین می‌شوند.
– جایگزینی نفت به‌عنوان منبع اصلی حمل‌ونقل به این معنا است که منابع آتی حمل‌ونقل گردشگری باید در تدوین سیاست‌ها و سیستم‌های جابه‌جایی بازدیدکنندگان در نظر گرفته شود.
تحقیق انجام شده توسط سازمان جهانی جهانگردی در سال 2006 نشان داد که افزایش قیمت نفت تاثیر قابل‌توجهی روی گردشگری بین‌المللی نداشته است. هر چند، اکنون همان‌طور که حمل‌ونقل تغییر می‌کند، گردشگری نیز تغییر می‌کند و قیمت نفت به‌عنوان محرک کلیدی تغییر گردشگری بین‌المللی شناخته می‌شود. هرقدر که عرضه نفت کاهش می‌یابد و مسائلی نظیر سبز شدن اقتصاد و توجه به تغییر آب و هوا دارای اولویت بیشتری می‌شود، گردشگری به فعالیت گران‌تری تبدیل خواهد شد.
براساس این گزارش، از این رو بیشترین ریسک را مقاصدی که به بازدیدکنندگان پرمصرف سوخت وابسته هستند، تجربه خواهند کرد؛ برای مثال مقاصدی که به بازارهای دور وابسته‌اند و طی این مسافت‌ها با صرف سوخت زیاد میسر می‌شود. درحالی‌که کارآیی اقتصادی ممکن است در طول زمان بهبود یابد و اشکال جدید تکنولوژی ممکن است بر مصرف نفت تاثیر بگذارد، احتمالا در بلندمدت کاهش نفت تبدیل به یک واقعیت شود. در این زمینه پیش‌بینی و برنامه‌ریزی سناریو نقش مهمی در تلاش برای درک اینکه چگونه از اقتصاد گردشگری وابسته به نفت به سمت اقتصاد گردشگری غیروابسته به نفت حرکت کنیم، ایفا می‌کند. آشکارترین نقطه شروع، تفکر پیرامون انواع بازارهای بازدیدکننده خواهد بود که به‌دنبال توسعه خود هستند. به گزارش «دنیای‌اقتصاد»، به نظر می‌رسد همان‌طور که گذر از اقتصاد نفتی یکی از دغدغه‌های دولت‌ها است، هم‌اکنون عبور از گردشگری نفتی نیز باید یکی از اولویت‌های آنها باشد.
دور نمای استقلال گردشگری از نفت






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سیری در ایران]
[مشاهده در: www.seeiran.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن