واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱ مهر ۱۳۹۳ (۲۰:۴۲ب.ظ)
کاهش مهاجرت به شهرها از نتايج فراگير شدن بيمه هاي اجتماعي در روستاها است دشوارگر با اشاره به اهداف صندوق گفت: صندوق بيمه اجتماعي کشاورزان، روستاييان و عشاير يکي از دستگاه هايي است که سعي دارد با فراگير کردن خدمات بيمه اجتماعي ماندگاري روستاييان را در سکونت گاه آنان تثبيت کند، ولي؛ خدمت رساني ساير ادارات وسازمان ها نيز بايد به جاي شهر بر روستاها متمرکز باشد.
به گزارش خبرگزاري موج، مدير صندوق بيمه اجتماعي کشاورزان، روستاييان و عشاير استان هرمزگان گفت: بسياري از ساکنين مناطق روستايي و عشايري به اميد داشتن رفاه و آسايش بيشتر و تضمين تامين معاش آينده از طريق بهره مندي از مزاياي بيمه هاي اجتماعي به شهرها مهاجرت کرده و با پذيرش مشاغلي فصلي، سخت و غير تخصصي با حاشيه نشيني در حال گذران زندگي هستند که با فراهم بودن برخي از مزاياي موجود در شهرها سرعت مهاجرت اين گروه به سرعت کاهش خواهد يافت.
محمدعلي دشوارگر با بيان اين مطلب افزود: ترويج بيمه هاي اجتماعي را يکي خدمات دولت در راستاي رفع نگراني ساکنين روستاها و مناطق عشايري از تامين آتيه آنان است.
وي ادامه داد: با توجه به شرايطي که هم اکنون توسط دولت فراهم گرديده، جامعه روستايي و عشاير بايد به منظور بهره مندي حداکثري از مزايا برنامه ريزي جدي داشته باشند.
دشوارگر تاکيد کرد: بايد تمرکز خدمات رساني ها با اولويت به سمت روستاها باشد تا اين قشر مولد که موتور محرک اقتصادي جامعه اند با دريافت خدمات مناسب براي ماندگاري در روستاها ترغيب و تشويق شوند.
وي با اشاره به اهداف صندوق گفت: صندوق بيمه اجتماعي کشاورزان، روستاييان و عشاير يکي از دستگاه هايي است که سعي دارد با فراگير کردن خدمات بيمه اجتماعي ماندگاري روستاييان را در سکونت گاه آنان تثبيت کند، ولي؛ خدمت رساني ساير ادارات وسازمان ها نيز بايد به جاي شهر بر روستاها متمرکز باشد.
مدير صندوق بيمه اجتماعي کشاورزان، روستاييان و عشاير استان هرمزگان همچنين خاطرنشان کرد: استقبال مردم از صندوق نيازمند مشارکتي عمومي از سوي تمامي مسوولين در کنار کارگزاران است و اهميت توسعه فراگير و پيگيري تا رسيدن به پوشش کامل بيمه اي اين طرح مهم، کمتراز پيگيري هاي توسعه خدمات بهداشتي، عمراني و رفاهي در جامعه براي مسوولين نخواهد بود و در اين باره خواستار مساعدت و تلاش همه جانبه مسوولان؛ بويژه فرمانداران، بخشداران، شوراها و دهياران شد.
وي با بيان اينکه اين صندوق با هدف پاسخگويي به نياز جامعه ي کشاورزان، روستاييان و عشاير در تامين آسايش، آرامش و معاش خود و خانواده هنگام بازنشستگي، از کارافتادگي و فوت سرپرست خانوار تشکيل شده است و بيمه راهکاري براي توجه به عدالت و رفاه در جامعه است، افزود: افراد مي توانند در سن فعاليت خود را تحت پوشش اين صندوق بيمه اي قرار داده تا ضمن حفظ کرامت انساني و عزت نفس، هزينه هاي زندگيشان در زمان بازنشستگي، از کار افتادگي يا فوت توسط بيمه تامين شود، اما؛ اغلب افراد جامعه تصور نمي کنند روزي به سن پيري رسيده، ممکن است از کار افتاده شده و يا دچار اختلال در توانايي جسمي گردند.
وي ادامه داد: از اين رو است که پرداخت رقمي ناچيز بعنوان حق بيمه در مقابل دريافت خدماتي عظيم در زمان فرا رسيدن مشکل آنچنان که بايد آنان را براي انجام اين امر مهم ترغيب نکرده و توجه چنداني به آينده و اهميت بيمه هاي اجتماعي و عضويت در آنها نمي کنند.
دشوارگر در خاتمه با اشاره به اينکه در فقدان بيمه هاي اجتماعي، فرد زمان رسيدن به سن بازنشستگي يا از کار افتادگي قادر به تامين هزينه هاي زندگي خود نمي باشد و دولت يا ديگران بايد بار مالي هزينه هاي زندگي وي را تامين کنند، گفت: اين موضوع باعث شده امروز جمعيت کثيري از خانواده ها پس از فوت يا از کار افتادگي سرپرستشان در خواست داشته باشند تحت پوشش نهادهاي حمايتي قرار گيرند در صورتي که مي توانند با استفاده از مزاياي بلند مدت بيمه هاي اجتماعي هزينه هاي زندگي خود را با حفظ کرامت انساني و به صورت ماهانه دريافت کنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 117]