واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱ مهر ۱۳۹۳ (۱۸:۴۱ب.ظ)
مدير کل دفتر مراقبت در برابر آسيب هاي اجتماعي خوزستان: سال تحصيلي جديد، طليعه و پيماني براي همکاري مشترک با توجه به سياست راهبردي وزارت آموزش و پرورش مبني بر ارتقاء کيفيت آموزش و پرورش، سال تحصيلي جديد، طليعه و پيماني براي همکاري مشترک جهت ارتقاء کيفيت آموزش و پرورش و شکوفا کردن ظرافت هاي همه جانبه مدارس باشد.
به گزارش خبرگزاري موج، نادر منصور کيايي در مراسم بازگشايي مدارس در استان خوزستان گفت: مهر ماه وآغاز سال تحصيلي، زماني براي شروع دوباره است. شروع دوباره براي تلاش در جهت يادگيري، براي آموختن، براي تربيت و آن گونه که در سند تحول بنيادين آموزش و پرورش آمده است، براي کسب شايستگي هاي پايه و دستيابي به مراتبي از حيات طيبه است.
وي افزود: آغاز سال تحصيلي، فرصتي براي انديشيدن دوباره است. انديشيدن به آينده، تفکر درباره آنچه که بايد بياموزيم، راهي که بايد طي کنيم و درس ها و مهارت هايي که بايد فرا بگيريم. مهرماه، تنها آغاز سال تحصيلي نيست، تفکر درباره تربيت است. درباره شيوه هاي زندگي مان، درباره ارزش هاي مشترک و آرمان هاي جامعه و فرهنگ مان است. فرصتي براي انديشيدن به اين سؤال است که چگونه مي توانيم، به کشورمان، به دين، آيين و فرهنگ مان کمک کنيم و هويت اسلامي-ايراني مان را استمرار ببخشيم و تقويت کنيم. بر اين اساس، آغاز سال تحصيلي جديد، آغاز يک رسالت است، براي جهاد در سنگر مقدس تعليم و تربيت و براي ساختن آينده خود و کشورمان.
منصور کيايي، خطاب به همکاران فرهنگي گفت: مدرسه، تنها محلي براي آموختن نيست. آن گونه که در سند تحول بنيادين آموزش و پرورش تعريف شده است، مدرسه کانون عرضه فرصت هاي تربيتي است. در اين رويکرد، مدرسه تنها کلاس درس نيست. مدرسه تنها محلي براي ساحت علمي نيست. بلکه مجموعه اي از ساحت هاي مختلف اعتقادي، اخلاقي، اجتماعي، زيستي، علمي، فناوري و اقتصادي را شامل مي شود و بايد همه ظرفيت ها و کارکردهاي آن مورد توجه قرار گيرد.
وي با اشاره به برنامه وزارت آموزش و پرورش در مورد تعالي مديريت مدرسه گفت: وزارت آموزش و پرورش، به همين منظور، در سال تحصيلي جديد، برنامه تعالي مديريت مدرسه را آغاز کرده است تا در جهت ارتقاء کيفيت آموزش و پرورش، به همه ابعاد و ظرفيت هاي مدرسه توجه کند و همه ما بايد کوشش کنيم تا با کمک هم اين ظرفيت هاي متنوع را شکوفا کنيم.
مدير کل دفتر مراقبت در برابر آسيب هاي اجتماعي، در بخش ديگري از سخنان خود، خطاب به والدين گفت: تعليم و تربيت، بدون همکاري خانواده و مدرسه، ناتمام است و موفق نمي شود. تعليم و تربيت و آموزش مدرسه اي، زماني موفق و اثربخش مي شود که والدين، همکاري و هماهنگي با نظام تعليم و تربيت داشته باشد که يکي از نمادهاي اين هماهنگي، در سبک فرزندپروري و الگوهاي والديني است. خانواده و مدرسه بايد، ارزش هاي مشترک، فنون و مهارت هاي تربيت نوجوانان و مراقبت از آن ها را در بين خود گسترش دهند.
منصور کيايي افزود: وزارت آموزش و پرورش، در سال تحصيلي 94-1393، برنامه هاي متنوعي را جهت ارتقاء کيفيت آموزش و پرورش تدارک ديده است و اميد است همه ما دانش آموزان، همکاران فرهنگي، والدين و نيز دستگاه هاي اجرايي و رسانه ها، با هم پيمان ببنديم که با همکاري و تلاش دسته جمعي، براي اعتلاء آموزش و پرورش، شکوفاسازي همه جانبه ظرفيت هاي مدارس و ارتقاء کيفيت آموزش و پرورش تلاش و جهاد کنيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]