واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: جان کری: ما ۵۰ کشوریم؛ دیگر به داعش پول نمی دهیم!
وزیر امور خارجه آمریکا در جریان مصاحبهای با شبکه خبری ان بی سی درباره حضور«بیش از ۵۰ کشور» در ائتلاف ضد داعش و توقف نسبی کمکهای مالی به این گروه تروریستی، انجام عملیات نظامی در عراق و سوریه علیه داعش سخن گفت. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، جان کری وزیر امور خارجه آمریکا در مصاحبه با شبکه خبری ان بی سی، از افزایش تعداد کشورهای پیوسته به ائتلاف ضد داعش خبر داد و تصریح کرد؛ یکی از مهمترین تصمیمات کشورهای ائتلاف، توقف نسبی کمک های مالی به این گروه تروریستی بوده است! از زمانی که کشورهای حامی تکفیری ها در گروه موسوم به "دوستان سوریه" نام خود را به "ائتلاف ضد داعش" تغییر داده اند، این نخستین بار است که جان کری، کمک های مالی کشورهای عضو ائتلاف از تروریست های داعش را تائید می کند. وزیر خارجه امریکا درباره این که چرا کمک های مالی از داعش، بطور کامل قطع نمی شود و قرار است به طور نسبی متوقف شود، توضیحی نداد. جان کری گفت: بیش از 50 کشور در ائتلاف تحت رهبری آمریکا علیه داعش در عراق و سوریه فعال هستند. کشورهای حوزه خلیج فارس شامل عربستان، قطر، امارات، اردن، بحرین، عمان و کویت به ائتلاف ضد داعش پیوستهاند و از اقدامات ائتلاف برای مقابله با این گروه تروریستی حمایت میکنند.
در بخش دیگری از مصاحبه، جان کری، در پاسخ به سوالی درباره اعزام نیروهای زمینی آمریکا به منطقه برای مقابله با داعش گفت: نیروهای آمریکایی وارد عملیات نظامی نمیشوند. حال بگذارید پاسخ سوال شما را با سوال بدهم. در خاورمیانه با تجربیاتی که از جنگ عراق و سپس افغانستان به دست آوردهایم اگر ضرورت داشته باشد تا نیروهای زمینی ارتش وارد صحنه شوند بهتر است این سربازان از آمریکا باشند یا از منطقه؟ به عقیده من این یک پاسخ بدیهی دارد. باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا کار درستی انجام داده که گفته نیروهای این کشور وارد جنگ دیگری نمیشوند چرا که این جنگ برای منطقه است. تمام کشورهای منطقه به شدت از جانب داعش تهدید میشوند و ایران، لبنان و سایر کشورها از جمله همین کشورها هستند و این مسئله کاملا درست است که این کشورها از خود دفاع کنند. من نمیخواهم بگویم که کدام کشورها میخواهند به اعزام نیروی زمینی دست بزنند. عربستان علنا اعلام کرده که میتواند به نیروهای میانه رو! آموزش دهد. زمانی که صحبت از عملیات نظامی زمینی می شود، آمریکا نیروهای خود را نمی فرستند و در عوض، ترجیح می دهد نیروهای کشورهای ائتلاف را برای جنگ زمینی و رودررو به میدان بفرستد و توجیه نیز این است که کشورهای ائتلاف از خود دفاع می کنند و آمریکا فقط به اندازه سهم خود در این جنگ دخالت می کند.
وزیر امور خارجه آمریکا، به دستگیری تعدادی از مظنونان در استرالیا اشاره کرد و گفت: این افراد قصد عزیمت به عراق یا سوریه و پیوستن به داعش را داشتند. تعداد زیادی هم از آمریکا به منطقه رفتهاند. آنها پاسپورت دارند و میتوانند به کشورشان بازگردند و به همین دلیل است که تروریست های بین المللی داعش در مرکز توجه قرار دارند و اوباما این هفته ریاست نشستی را در شورای امنیت سازمان ملل برعهده دارد تا به این مسئله بپردازد.
سه شنبه ۱ مهر ۱۳۹۳ - ۱۸:۰۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]