واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: در اجلاس بیست و هفتم شورای حقوق بشر سازمان ملل صورت گرفت؛
دیدار و گفتگوی انجمن دفاع از قربانیان تروریسم با کارشناسان و نهادهای بینالمللی
انجمن دفاع از قربانیان تروریسم با حضور در بیست و هفتمین اجلاس شورای حقوق بشر به نمایندگی از خانوادههای قربانیان ترور ایران دیدارها و گفتگوهای موثری را با گزارشگران ویژه سازمان ملل، نمایندگان سازمانهای حقوق بشری بینالمللی و فعالین حقوق بشر انجام داد.
به گزارش خبرنگار سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران، انجمن دفاع از قربانیان تروریسم با حضور در بیست و هفتمین اجلاس شورای حقوق بشر به نمایندگی از خانوادههای قربانیان ترور ایران دیدارها و گفتگوهای موثری را با گزارشگران ویژه سازمان ملل، نمایندگان سازمانهای حقوق بشری بین المللی و فعالین حقوق بشر انجام داد.
در اجلاس بیست و هفتم شورای حقوق بشر هیاتی از انجمن، متشکل از مدیر انجمن و جمعی از خانوادههای شهدای ترور از جمله همسر شهید هستهای دکتر "علمیحمدی" به نمایندگی از شهدای ترور هستهای حضور یافتند و ملاقات و گفتگوهایی با آقای بن امرسون، گزارشگر ویژه تروریسم سازمان ملل، هیئت دولت آلمان، بریتانیا، ایرلند و نامبیا و واتیکان، انجمنها و فعالین حقوق بشری، سازمانهای بینالمللی حقوق بشری، اساتید و کارشناسان، نمایندگان سازمان ملل در ژنو، کمیسر عالی حقوق بشر داشتند.
بر اساس این گزارش، روایت خانوادههای قربانی ترور و بیان دردها و آلامشان به عنوان شاهدین و آسیب دیدگان اقدامات تروریستی، ضرورت کنترل آسیبهای ناشی از اقدامات تروریستی و درمان آسیب دیدگان، جلب توجه جامعه بینالمللی به طیف گسترده آسیب دیدگان اقدامات تروریستی به عنوان قربانیان نادیده گرفته شده، تشریح ضرورتهای ارتقا حقوق بشر قربانیان به عنوان قربانیان نادیده گرفته شده در اقدامات تروریستی، آسیبشناسی عملکرد دولتها در مواجهه با معضل تروریسم و ارائه راهکار تحت عنوان فعال کردن نهادهای مدنی برای مقابله با تروریسم و افراط گرایی از موضوعات مورد بحث در این دیدارها و گفتگو بودند.
علاوه بر این در دیدارهای صورت گرفته قطعنامه ۲۱۷۰ شورای امنیت در محکومیت داعش که بیش از هر چیز بر تهدید گروههای تروریستی داعش و النصره در مرزهای عراق تاکید دارد و کمترین توجهی به حمایت از قربانیان و آسیب دیدگان اقدامات تروریستی در این کشور نشده است و همچنین ایجاد شبکهای از قربانیان ترور در سطح بینالملل جهت تقویت صدای قربانیان ترور تحلیل و ارزیابی شد.
علاوه بر این اعضای انجمن با حضور درکارگاههای آموزشی حقوق بشری با کارشناسان و سخنرانان این کارگاهها نیز دیدارها و گفتگوهای موثری را انجام دادند. در تمام این دیدارها و گفتگوها نشریات انجمن، بروشوری از اهداف و فعالیتهای انجمن و همچنین زندگینامههای ترجمه شده شهدای ترور نیز ارائه شد.
گفتنی است شورای حقوق بشر سازمان ملل با هدف ارتقاء حقوق بشر کشورها سالیانه سه بار در مقر اروپایی سازمان ملل در ژنو برگزار میشود که انجمن دفاع از قربانیان تروریسم با داشتن مقام مشورتی سازمان ملل در این جلسات حضور مییابد.
انتهای پیام/
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]