تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 15 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن چون خشمگين شود، خشمش او را از حق بيرون نبرد و چون خشنود شود، خشنوديش او را به ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1850443643




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اعتقاد جدی به حذف محتوای مجرمانه داریم/ باتری‌هایی که تا ابد تلفن هوشمند شما را روشن نگه می‌دارند/ هزینه سالانه تبلیغات دو اپراتور موبایل


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: مروری بر گزیده‌ای از اخبار فناوری اطلاعات ۳۱ شهریور؛
اعتقاد جدی به حذف محتوای مجرمانه داریم/ باتری‌هایی که تا ابد تلفن هوشمند شما را روشن نگه می‌دارند/ هزینه سالانه تبلیغات دو اپراتور موبایل
فرزندان جابز حق استفاده از iPad را نداشتند، عرضه ۱۰ میلیون آیفون جدید در هفته اول، سرور بازی‌های کال آو دیوتی و دستینی هک شد، سیاست‌های قیمت گذاری پهن‌باند بررسی شد، عینک هوشمند سونی در راه است و... مهمترین عناوین فناوری اطلاعات امروز بود.
به گزارش دریچه فناوری اطلاعات باشگاه خبرنگاران؛ هر روز شاهد توليد حجم گسترده‌ای از اخبار و گزارشات فناوری اطلاعات در سایت‌ها و خبرگزاری‌ها هستيم كه رصد تمام اين اخبار برای مخاطبان و علاقمند به حوزه فناوری اطلاعات در گرو صرف وقت بالایی است و البته از حوصله آنها نيز خارج؛ برای تسهيل در مرور اين اخبار، تلاش داريم گزيده‌ای از اخبار فناوری اطلاعات را هر شب در قالب یک بسته خبری در اختيار مخاطبان قرار دهيم.







اعتقاد جدی به حذف محتوای مجرمانه داریم/ مسدود کردن حرف دیگری است


فارس/ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در خصوص نامه اخیر معاون اول قوه قضائیه به این وزراتخانه جهت حذف مصادیق مجرمانه از سامانه ارتباطی اینترنتی گفت: باره محتوای مجرمانه به طور جدی اعتقاد داریم که حذف شود و این حرف درستی است. محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در خصوص نامه اخیر معاون اول قوه قضائیه به این وزراتخانه جهت حذف مصادیق مجرمانه از سامانه ارتباطی اینترنتی گفت: ما در این رابطه قطعا کار کرده‌ایم و هم‌اکنون نیز کار می‌کنیم.

وی افزود: درباره محتوای مجرمانه به طور جدی اعتقاد داریم که حذف شود و این حرف درستی است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: اما این که با مسدود کردن بخواهیم این کار را درست کنیم، حرف دیگری است. پیش از این معاون اول قوه قضائیه طی نامه‌ای خواستار ایجاد نرم‌افزاری برای حذف مصادیق مجرمانه و ارائه نرم‌افزارهای داخلی در این باره شد.

هم‌کدسازی تلفن‌های ثابت ۲ ماه از برنامه جا ماند


تسنیم/ طرح یکسان‌سازی کدهای تلفن ثابت در کشور هم‌اکنون در ۲۲ استان به صورت کامل انجام شده است و به تدریج و در یک بازه زمانی کوتاه مدت در تمام ۳۱ استان تکمیل خواهد شد. اجرای طرح‌ هم‌کدسازی در راستای کاهش تعرفه‌های درون استانی و محاسبه ساده هزینه‌های ارتباطی و به عبارتی عدالت محوری در ارائه خدمات ارتباطی به مردم، از جمله طرح‌هایی بود که با چالش‌های بسیاری روبرو بود.

هم‌کدسازی در دولت قبل استارت خورد اما به دلیل عدم تأمین هزینه‌های آن از سوی دولت وقت متوقف شد، تا اینکه وزارت ارتباطات دولت یازدهم با توجه به رسالت قابل توجه این طرح اقدام به اجرای مجدد آن کرد. در این راستا، مخابرات مکلف شد که این طرح نصفه و نیمه را تا پایان شهریور ماه سال جاری تکمیل و در تمامی استان‌های کشور اجرایی کند تا حدود سه هزار کد بین شهری به 31 کد استانی تقلیل یابد.

اما با توجه به اینکه آخرین روز شهریور ماه را پشت سر می‌گذاریم، اجرای این طرح کامل نشده و تنها تلفن‌های 22 استان کشور هم‌کد و هشت رقمی شده است. وزارت ارتباطات درباره روند اجرای این طرح گفته است که در راستای افزایش رضایت مردم و ایجاد عدالت ارتباطی، اجرای طرح هم‌کدسازی تلفن ثابت در سطح کشور امسال و با مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، آغاز شد و مخابرات این طرح را در دستور کار خود قرار داد و عملا از اول اردیبهشت ماه یکسان‌سازی کدهای شهری کلید خورد.

این طرح که در ابتدا با هم‌کدسازی تلفن ثابت در استان تهران شروع شده بود، اکنون در 22 استان کشور اجرا شده و در 9 استان دیگر در حال اجرای برنامه هستند که به ترتیب طی جدول زمان‌بندی شده کار هم‌کدسازی در این استان‌ها نیز صورت می‌گیرد.

بر این اساس مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، شرکت مخابرات ایران مکلف شده است تا تمامی کدهای بین شهری کشور را حذف کند و هر استان دارای یک کد واحد شود؛ در نتیجه به واسطه اجرای این طرح، کدهای استانی در سراسر کشور به 31 کد کاهش یافته و دیگر نیازی به گرفتن پیش‌شماره یا کد برای ارتباطات داخل استان نیست و مشترکان درون هر استان با نرخ یکسان و بدون پرداخت هزینه ارتباط بین‌شهری می‌توانند با یکدیگر تماس بگیرند که این امر کاهش هزینه‌ها برای مردم سطح استان‌ها خصوصا شهرهای کوچک، را به دنبال دارد.

با اجرای مصوبه یکسان‌سازی کدهای مخابراتی، شرکت مخابرات ایران مجاز است در استان‌هایی که این طرح را اجرا می‌کند کارکرد مشترکان را براساس نرخ های جدید مصوب کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات محاسبه کند که قبل از اجرای این طرح، تعرفه‌ها به صورت پالسی محاسبه می‌شد که پس از اجرای طرح تعرفه‌ها دقیقه‌ای محاسبه می‌شود، که این به نفع مشترکان است.

براساس نرخ های جدید، کارکرد صورتحساب مشترکان از زمان یکسان‌سازی کدها براساس نرخ‌‌های جدید یعنی به ازای هر دقیقه مکالمه ثابت به ثابت داخل استانی 30 ریال، هر دقیقه مکالمات ثابت به ثابت بین استانی 330 ریال، هر دقیقه مکالمات تلفن ثابت به همراه شرکت ارتباطات سیار 625 ریال و هر دقیقه مکالمه تلفن ثابت به سیار اپراتورهای تلفن همراه 625 ریال محاسبه می‌شود؛ همچنین مبلغ آبونمان ماهیانه خط تلفن ثابت در استان‌هایی که هم‌کد شده اند تغییر می‌یابد.

با اجرای این طرح در استان تهران، کد مخابراتی همه شهرستان‌های این استان به 021 تغییر یافت؛ در البرز کد مخابراتی استان 026 شد. در استان قم کد مخابراتی به 025 و در اراک به 086 تغییر یافت. در قزوین، به 028 و تمام شهرهای استان آذربایجان غربی به 044 تبدیل و در مازندران نیز کد استان به 011 تغییر کرد.

در زنجان نیز با اجرای طرح هم‌کدسازی تلفن ثابت، کد استان به 024 تغییر کرد. در اصفهان کدهای بین‌شهری به 031 تغییر یافت. در همین حال کد استان همدان نیز به 081 شد و همه شماره تلفن‌های ثابت استان سمنان نیز 8 رقمی و کد استان به 023 تغییر پیدا کرد.

همچنین کدهای بین‌شهری استان‌های آذربایجان شرقی(41)، اردبیل(45)، خراسان رضوی(51)، سیستان و بلوچستان(54)، کردستان(87)، کرمانشاه(83)، کهکیلویه و بویر احمد(74)، گلستان(17)، فارس(71)، لرستان(66) و کرمان(34) یکسان و شماره های این استان ها 8 رقمی شد.

پس از استان کرمان که هفته گذشته هم‌کد شد، به ترتیب استان‌های خراسان جنوبی و گیلان در نوبت هم‌کدسازی قرار دارند. در جدول ذیل، نام استان‌‌های باقیمانده و زمان اجرای هم‌کدسازی در آنها آورده شده است.







انتصاب معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوری/ داداش‌زاده جایگزین رضوانی شد


فارس/ رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در حکمی غلامرضا داداش‌زاده را به عنوان معاون نظارت و اعمال مقررات این سازمان و در حکم دیگری حسن رضوانی را به عنوان مشاور منصوب کرد. علی‌اصغر عمیدیان، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مراسم معارفه و تودیع معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوری گفت: نظارت مطلوب بر نحوه اجرای مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، ارتقاء سطح کیفی و جغرافیائی پایش طیف فرکانس، تکمیل طرح جامع مانیتورینگ در کشور، تقویت مناطق 9 گانه بعنوان بازوهای نظارتی سازمان، تسریع در پاسخگوئی به شکایات و احقاق حقوق مردم و ساماندهی پیامک های انبوه  از اولویت‌هایی است که باید در حوزه نظارت مورد توجه بیشتر قرار گیرد.

در بخش دیگری از مراسم حسن رضوانی که پیش از این مسئولیت معاونت نظارت و اعمال مقررات رگولاتوری را به عهده داشت با اشاره به شکل‌گیری رگولاتوری و ایجاد حوزه نظارت در این سازمان گفت: ایجاد ساختار نظارتی و گسترش آن در سراسر کشور در قالب مناطق 9 گانه تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی، حاصل همت همه همکارانم و از توفیقات این حوزه بوده است.

همچنین غلامرضا داداش‌زاده در این مراسم خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی را در کسوت مسئولیت در دستگاههای اداری توفیق بزرگی عنوان کرد و گفت: گسترش پوشش حوزه نظارت، استفاده از ظرفیت‌های قانونی موجود در کشور در حوزه نظارت، تقویت مناطق، تسریع در هوشمندسازی نظارت بر حوزه ICT و بومی‌سازی دانش رگولاتوری در بدنه علمی و تحقیقاتی کشور از برنامه‌هائی است که باید در این حوزه به آن توجه کنیم.

ارتباطات نسل سوم پیش فرض سیستم عامل جدید اپل شد


تسنیم/ نسخه جدید سیستم عامل اپل تمامی کاربران آیفون را در حالت پیش فرض، روی ۳G برده است. نسخه جدید سیستم عامل اپل با نام IOS8 در حالی هم‌زمان با معرفی آیفون‌های 6 و 6پلاس، رونمایی شد که از دو روز گذشته قابلیت بروزرسانی برای کلیه کاربران اپل به این سیستم عامل مهیا شده است. این نسخه قابلیت‌های جدیدی نسبت به IOS7 دارد و به توسعه دهندگان امکان دسترسی به هسته برنامه‌ها را می‌دهد تا بتوانند الگوهای بصری و برخی ماژول‌ها را تغییر دهند.

اجازه همگام‌سازی اتوماتیک حساب آی‌کلاد با دستگاه آیفون، امکان اشتراک‌گذاری تمامی تصاویر و ویدئوهای آیفون با دستگاه‌های اپل، در اختیار گذاشتن برنامه‌های خریداری شده از اپ استور و موسیقی‌های آی‌تیونز با شش نفر از اعضای خانواده، چک‌آپ سلامت با استفاده از داشبورد Health، اضافه شدن صفحه کلید هوشمند، اتصال بی‌نظیر تمامی دستگاه‌های اپل از طریق Hand Off به گونه‌ای که اگر مشغول کار روی یک دستگاه هستید بتوانید ادامه آن را بر روی دستگاه دیگر نیز انجام دهید، افزونه Spotlight برای جست‌وجوی محتوای موجود در گوشی و دستگاه اپلی و ویرایش جدید برنامه عکس این سیستم عامل از جمله ویژگی‌های لحاظ شده در IOS8 است.

با تمامی این تفاسیر، اتفاق قابل توجهی که در این آپدیت افتاده، اضافه شدن مُد جدید LTE (نسل چهارم) به شبکه‌های ارتباطی و استفاده از سرویس دیتاست. تا پیش از این، سیستم عامل IOS7 به کاربران امکان فعالسازی 3G را می‌داد اما اکنون این گزینه به LTE ارتقا یافته و ردی از 3G نیست.

این موضوع به معنای فعال بودن 3G به شکل پیش فرض است و آیفون داران عبارت 3G را همواره در کنار آنتن گوشی خود خواهند داشت. زمانیکه هم استفاده از این شبکه ممکن نباشد به شکل اتومات بر روی نسل دوم ارتباطی خواهند رفت.

سرور بازی‌های کال آو دیوتی و دستینی هک شد


تسنیم/ سرورهای دو بازی دستینی و کال‌ آو دیوتی توسط گروه هکری لیزارد اسکوارد هک شد.

گروهی هکری بخش‌هایی از سرور بازی‌های دستینی (Destiny) و کال‌آودیوتی (Call Of Duty) را هک کرد.

گروه هکری لیزارد اسکوارد مسئولیت این حمله هکری را پذیرفته است. با این اقدام خرابکارانه، برخی گیمرها از دسترسی به سرورهای این دو بازی محروم شدند و نتوانستند سایت آنها را باز کنند.

همین گروه ماه گذشته از طریق عملیات DDOS، شبکه پلی‌استیشن را با اختلال روبرو کرد.

اکنون کمپینی در اعتراض به ضعف امنیتی سرورهای این دو بازی در توئیتر شکل گرفته است.

استقرار آنتن‌های مخابراتی در مناطق عملیاتی راهیان‌نور


تسنیم/ استقرار آنتن‌های BTS در مناطق عملیاتی مختص بازدیدهای راهیان نور از جمله فعالیت‌های وزارت ارتباطات در طول یکسال گذشته بوده است. در جلسه ستاد مشترک راهیان نور وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با حضور نمایندگان شرکت‌ها و سازمان‌های تابعه وزارت ارتباطات که به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس برگزار شد، مقرر گردید این وزارتخانه در راستای وظایف خود حمایت‌هایش را از ستاد مرکزی راهیان نور افزایش دهد.

مسئول هماهنگی امور ایثارگران در جلسه ستاد مشترک راهیان نور، با تاکید بر اهمیت پشتیبانی فنی از  ستاد راهیان نور کشور اظهار داشت: سالانه چهار میلیون زائر در سفر راهیان نور شرکت دارند. سید محمد حسینی  تشکیل جلسه ستاد مشترک راهیان نور وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را در راستای پاسخگویی به درخواست‌های ستاد مرکزی راهیان نور عنوان کرد و افزود: بهره‌گیری از زیرساخت‌های فیبرنوری به منظور برقراری ویدئو کنفرانس بین یادمان‌ها و قرارگاه‌ها، تقویت آنتن‌دهی مناطق غرب؛ جنوب غرب و جنوب کشور از جمله اقدامات این وزارت بوده است.

وی همچنین از ایجاد و استقرار پست سیار پیشتاز و سفارشی به صورت رایگان در پادمان‌های مختلف بویژه شلمچه و هویزه خبر داد و گفت:  استقرار آنتن‌های BTS در مناطق عملیاتی از جمله فعالیت‌های وزارت ارتباطات در طول یکسال گذشته بوده است.

سیاست‌های قیمت‌گذاری پهن‌باند کشور تدوین شد


تسنیم/ کمیسیون عالی تنظیم مقررات مرکز ملی فضای مجازی کشور اصول و سیاست‌های قیمت‌گذاری پهن‌باند کشور را براساس نظرات و پیشنهادات کارشناسان و صاحب‌نظران این حوزه بررسی کرد. سیاست‌های قیمت‌گذاری پهن‌باند و ترافیک داخلی با هدف ایجاد توانمندی بیشتر و تشویق در عرضه باکیفیت‌‌تر تمامی اجزای زنجیره محتوا و خدمات بومی از جمله شرکت‌های زیرساخت، انتقال داده، میزبانی، تولیدکنندگان و تجمیع‌کنندگان محتوا و عرضه‌کنندگان پهنای باند مورد بررسی قرار گرفته است.

این سیاست‌ها پس از بررسی در جلسات متعدد و فشرده کارشناسی کمیسیون عالی تنظیم مقررات مرکز ملی فضای مجازی کشور تدوین و برای تصویب نهایی در جلسه شورای عالی فضای مجازی ارایه خواهد شد. با تصویب نهایی این اصول و سیاست‌ها، کسب‌و‌کارهای مرتبط با محتوا و خدمات بومی فضای مجازی در کشور تسهیل و رونق بیشتری خواهد یافت.

توسعه پهن باند در اسناد بالا دستی کشور از جمله مصوبات شورای عالی فضای مجازی و برنامه پنجم توسعه است که سیاست‌ها و اصول کلی حاکم بر آن برای دوری از واگرایی فعالیت‌ها در این حوزه، توسط معاونت تنظیم مقررات مرکز ملی فضای مجازی به صورت منسجم و با توجه به تمامی ابعاد آن براساس نظرات دستگاه‌های مربوطه تدوین می‌شود.

روستاهای بالای ۵۰ خانوار تا پایان سال به اینترنت پرسرعت متصل می‌شوند


تسنیم/ معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس‌جمهور از تجهیز شدن روستاهای بالای ۵۰ خانوار کشور به اینترنت پرسرعت تا پایان امسال خبر داد. ابوالفضل رضوی با اشاره به این موضوع اظهار کرد: توجه به توسعه روستاها همواره از ابتدا جزو سیاست‌های کشور بوده است و در اولویت ما قرار دارد.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه مهاجرت بی‌رویه روستائیان امروز در کشور تبدیل به معضلی شده است، افزود: در سه فصل اساسی این موضوع از جهاتی قابل بررسی است، نخست باید گفت که ضعف بنیه مالی روستائیان و توان معیشتی آنها یکی از این موضوعات است.

وی ادامه داد: همچنین بحث تبعیض در خدمات‌رسانی بین مردم روستا و شهر از نکاتی است که برای برنامه‌ریزی و راه‌حل معضل مهاجرت تدوین شده است. رضوی بیان کرد: با این حال دولت تدبیر و امید با اراده‌ای راسخ و جدی، در نظر دارد تا مشکلات را برطرف کند و زمینه خدمات‌دهی به محرومان روستایی را فراهم کند.

او تاکید کرد: بنا داریم تا در تاریخ 15 مهر که روز روستا در کشور است یک همایش سراسری با حضور روسای شورای اسلامی بخش‌های کل کشور که تعداد آنها به هزار و 100 نفر می‌رسد در تهران برگزار کنیم که رئیس‌جمهور از حاضران این مراسم است.

معاون رئیس‌جمهور در توسعه روستایی و مناطق محروم بیان کرد: امروز مهاجرت روستائیان به شهرها وابسته به مشکل کم آبی نیست بلکه هر کسی که در هر جایی زندگی می‌کند دوست دارد تا با بهترین امکانات به زندگی خود ادامه دهد، با این حال دلیل اصلی مهاجرت روستائیان به شهرها کمی درآمد، توان ضعیف در بحث اقتصادی، نبود شغل و امکانات رفاهی مناسب زندگی است.

رضوی تصریح کرد: این موضوع ما را برآن داشت تا با طراحی برنامه‌ای با حضور اقشار گوناگون در روستاها سرمایه‌گذاری صورت گیرد تا با ایجاد شغل‌های مناسب و دائم روستائیان از تسهیلات نسبتا ارزان‌تری بهره ببرند. معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس‌جمهور افزود: بنا داریم تا پایان سال روستاهایی که در کشور بالای 50 خانوار دارند را به اینترنت پرسرعت مجهز کنیم.

نکسوس بعدی را اچ‌تی‌سی طراحی می‌کند


تسنیم/ پروژه نکسوس بعدی گوگل این بار با اچ‌تی‌سی به توافق می‌رسد و نکسوس ۹ اینچی این کمپانی با مشارکت اچ‌تی‌سی ساخته می‌شود. گوگل برای ساخت تبلت نکسوس بعدی خود با سایز 9 اینچ، اچ‌تی‌سی را به عنوان شریک تجاری انتخاب کرد.

مهندسان اچ‌تی‌سی برای کار روی این پروژه و ارائه ایده‌های خود به مقر گوگل در کالیفرنیا رفته‌اند. وال‌استریت ژورنال در گفت‌وگویی با برخی افراد مسئول در کمپانی‌های این دو شرکت به این موضوع رسیده و گفته است که هر دو شرکت گوگل و اچ‌تی‌سی تمایل به همکاری بر سر این پروژه دارند.

گوگل همواره شرکای تجاری خود را از هر محصول به محصول دیگر تغییر داده تا انحصاری برای یک برند خاص در ارتباط با همکاری ایجاد نشود؛ لذا این بار نیز به سراغ اچ‌تی‌سی رفته است. نسخه قبلی نکسوس توسط ایسوس توسعه یافته بود.

فرزندان جابز حق استفاده از iPad را نداشتند/ قوانین سخت برای فرزندان مدیران فناوری!


مهر/ آیا فرزندان استیو جابز، مدیر عامل سابق بزرگترین غول فناوری "آیفون 6 " را خریداری کرده اند. آیا آنها از جدیدترین تکنولوژی های ارائه شده توسط این کمپانی در زمان حیات پدرشان برخوردار بوده اند. آیا افرادی که در شرکت های بزرگ فناوری مشغول به فعالیت هستند اجازه در اختیار داشتن برترین تکنولوژی های روز را به فرزندشان می بخشند؟ این سوال می تواند ذهن مخاطبان بسیاری را به خود مشغول کرده باشد. برای مثال آیا فرزندان استیو جابز، مدیر عامل فوت شده کمپانی اپل از برترین و جدیدترین بازی ها، تلفن های همراه، تبلت و همینطور iPad برخوردارند؟

به تازگی و با اوج گرفتن خرید آیفون 6، یک مجله فرانسوی مصاحبه قدیمی با استیو جابز را منتشر کرد.

وی در این مصاحبه در پاسخ به سوال خبرنگار روزنامه نیویورک تایمز مبنی بر استفاده فرزندانش از تکنولوژی های روز گفت: "ما استفاده از فناوری های پیشرفته را برای فرزندانمان محدود کرده ایم". این خبرنگار در ادامه از وی پرسید: "آیا فرزندانتان آی پد را دوست دارند"؟ که با پاسخ عجیبی از طرف استیو جابز مواجه شد. جابز در پاسخ گفت: "آنها تاکنون از آی.پد استفاده نکرده اند!"

افراد سرشناس دیگری که در حوزه آی.تی شناخته شده اند، مانند "اوان ویلیامز"، یکی از بنیانگذاران توئیتر نیز به فرزندان خود اجازه استفاده از تبلت یا سایر گجت ها را نمی دهد. این موضوع تا جایی برای ویلیامز با اهمیت است که حتی فرزندانش را از خواندن کتاب های PDF شده نیز منع می کند و آنها باید حتما کتاب های کاغذی را مطالعه کنند.

والتر ایزاکسون، نویسنده زندگینامه استیو جابز در این رابطه می نویسد: "استیو همیشه فعالیت های فرهنگی را به استفاده از تکنولوژی برای فرزندانش ترجیح می داد. او هر شب و به هنگام صرف شام برای فرزندانش داستان و شعر می خواند یا با آنها درباره وقایع جذاب صحبت می کرد . فرزندان استیو حق استفاده از  iPad، لپ تاپ یا هر گجت دیگری را نداشتند."

مدارسی با قوانین سخت برای مدیران غول های فناوری
بنا به گزارشات منتشر شده، مدیران شرکت های بزرگ فناوری از جمله گوگل، یاهو، اپل، eBay  و ....  فرزندانشان را به مدارسی می فرستند که اجازه استفاده از هیچ گونه گجتی به آنها داده نمی شود. آنها تنها 30 دقیقه در طول هفته می توانند از گجت های هوشمند استفاده کنند و این مدت زمان تنها در پایان هفته و ایام تعطیلات را شامل می شود.

پیش بینی آتش سوزی جنگلها با مدل رایانه ای یک محقق ایرانی


مهر/ با تلاش محقق ایرانی دانشگاه آلاباما مدلسازی پیشرفته ای از آتش سوزی مناطق جنگلی و حیات وحش ارایه شده که با استفاده از آن دانشمندان به درک بهتری از این موضوع دست یافته و چاره ای برای مقابله با آن خواهند اندیشید.

دانشمندان دانشگاه آلاباما به این نتیجه رسیده اند که درصورت رسیدن به درک بهتر از چگونگی شکل گیری آتش سوزی های گسترده ناشی از تغییرات جوی و گرم شدن زمین، این امکان فراهم می شود که پیش بینی دقیق تری نسبت به روی دادن حوادثی از این دست در آینده انجام داد.

آنچه که دکتر بابک شتربان و همکارانش در دانشگاه آلاباما انجام داده اند تلاش برای رسیدن به درک لازم از نحوه شکل گیری این نوع آتش سوزی ها با استفاده از مدل های رایانه ای است.

این محققان با اشاره به ضریب دقت مدلسازی مورد نظر ابراز امیدواری می کنند خیلی زود روزی فرا می رسد که با تکیه بر داده های به دست آمده از این مدل ها، احتمال وقوع آتش سوزی های ناشی از تغییرات جوی و گرمایش زمین به راحتی قابل پیش بینی باشد.

اهمیت این دستاورد زمانی بیش از پیش به چشم می آید که آمارها نشان می دهد اقدام برای اطفاء آتش سوزی های وسیع در مناطق جنگلی و طبیعت وحش روزانه حدود یک میلیون دلار هزینه بردارد و حتی برآورد می شود که این رقم سالانه به دو میلیارد دلار هم می رسد.

در حال حاضر پیش بینی هایی که در این زمینه صورت می گیرد صرفا متکی به تجربه نیروهای آتشنشان است اما چنین پیش بینی می تواند همواره با خطا همراه باشد. با این حال با استفاده از مدلهای رایانه ای دکتر شتربان و همکارانش ضریب خطا به حداقل می رسد.

سیاستهاي قیمت گذاری پهن‌باند بررسی شد/ رونق کسب و کار در فضای مجازی


مهر/ کمیسیون عالی تنظیم مقررات مرکز ملی فضای مجازی کشور اصول و سیاست هاي قیمت گذاری پهن‌باند کشور را براساس نظرات و پیشنهادات کارشناسان و صاحب نظران این حوزه بررسی کرد. سیاست‌های قیمت‌گذاری پهن‌باند و ترافیک داخلی با هدف ایجاد توانمندی بیشتر و تشویق در عرضه باکیفیت تر تمامی اجزای زنجیره محتوا و خدمات بومی از جمله شرکت های زیرساخت، انتقال داده، میزبانی، تولیدکنندگان و تجمیع‌کنندگان محتوا و عرضه‌کنندگان پهنای باند مورد بررسی قرار گرفته است.

این سیاست ها پس از بررسی در جلسات متعدد و فشرده کارشناسی کمیسیون عالی تنظیم مقررات مرکز ملی فضای مجازی کشور تدوین و برای تصویب نهایی در جلسه شورای عالی فضای مجازی ارایه خواهد شد. بنابراین گزارش، با تصویب نهایی این اصول و سیاست‌ها، کسب و کارهای مرتبط با محتوا و خدمات بومی فضای مجازی در کشور تسهیل و رونق بیشتری خواهد یافت.

توسعه پهن باند در اسناد بالادستي كشور از جمله مصوبات شوراي عالي فضاي مجازي و برنامه پنجم توسعه است که سياست ها و اصول كلي حاكم بر آن برای دوری از واگرايي فعاليت‌ها در اين حوزه، توسط معاونت تنظيم مقررات مرکز ملی فضای مجازی به صورت منسجم و با توجه به تمامي ابعاد آن براساس نظرات دستگاه های مربوطه تدوین می شود.

عینک هوشمند سونی در راه است/ رقیب جدی گوگل


مهر/ مهندسان یک شرکت تولید کننده تجهیزات الکترونیکی عینک هوشمندی ساخته اند که قابلیت اتصال به تلفن های همراه را دارد. شرکت سونی که به طراحی و تولید تجهیزات متنوع الکترونیکی شهرت دارد این عینک هوشمند را رونمایی کرده است.

عینک هوشمند سونی مجهز به ریزدوربین پیشرفته ای است که در دل آن تعبیه شده و بر کارایی های آن می افزاید. این محصول خلاقانه به حسگر تصویری مخصوصی نیز مجهز است که در کنار شتاب سنج، ژیروسکوپ، قطب نمای الکترونیکی، حسگر روشناسس و میکروفون، مجموعه ای منحصربفرد به شمار می آید.

دوربین 3 مگاپیکسلی این عینک تصاویر شفافی تهیه می کند که به راحتی به تلفن همراه یا تبلت مجهز به سیستم عامل اندروید متصل و منتقل می شود.

بدون شک این عینک جدید رقیب جدی برای عینک پوشیدنی شرکت گوگل به شمار می آید هر چند به دلیل برخورداری از پلت فورم ساده تر برای تولید، پیش بینی می شود با استقبال بیشتری مواجه شود. گفته می شود عینک جدید سونی تا پایان سال جاری میلادی روانه بازارهای جهانی خواهد شد.

کلاه ایمنی موتورسیکلت سواران مجهز به سیستم موقعیت یاب جهانی


مهر/ یک شرکت متخصص در زمینه طراحی سیستم های موتوری در انگلیس کلاه ایمنی جدیدی برای موتورسیکلت سواران طراحی و ساخته است که با برخورداری از نمایشگری کوچک اطلاعات لحظه ای در اختیار کاربر قرار می دهد.

تا پیش از این نمونه های مشابهی از این فناوری طراحی شده است که نه تنها قیمت هنگفتی دارند بلکه از حیث طراحی ساختاری با نواقصی نیز همراه هستند. فناوری جدید این شرکت انگلیسی بین 485 تا 549 دلار قیمت دارد که نسخه گران تر آن مجهز به سیستم موقعیت یاب جهانی و سیستم هشدار نزدیک شدن به دوربین سرعت سنج است.

نمونه های مشابهی که تا پیش از این ارایه شده شده اند حدود دو هزار دلار قیمت دارند و از این رو چندان مورد استقبال موتورسیکلت سواران قرار نمی گیرد.

محققان سالهاست که در زمینه طراحی نسل جدید و متحول شده کلاه های ایمنی ایده های مختلفی ارایه می کنند. این تلاش جهانی از زمانی شدت بیشتری به خود گرفت که آمارها نشان می دادند بسیاری از حوادث مربوط به موتورسیکلت ها زمانی روی می دهند که موتورسیکلت سوار تنها برای چند لحظه توجه خود را معطوف نمایشگر سرعت و سوخت می کند. پیش بینی می شود فناوری جدید این شرکت انگلیسی به زودی روانه بازار شود.

کاهش 170 دلاری قیمت Xperia Z2 در آستانه عرضه Xperia Z3


فارس/ همزمان با عرضه گوشی جدید Xperia Z3 سونی، این شرکت برای جلوگیری از کساد شدن بازار گوشی‌های قدیمی‌تر خود قیمت Xperia Z2 را 170 دلار کاهش داد. Xperia Z2 که قبلا 750 دلار قیمت داشت هم اکنون در فروشگاه‌های سونی به قیمت 580 دلار عرضه می‌شود.

برخی تحلیل گران معتقدند با توجه به تفاوت های حداقلی این دو مدل گوشی شاید مقرون به صرفه باشد که علاقمندان به جای خرید مدل تازه گوشی سونی مدل قدیمی‌تر و ارزان تر را خریداری کنند. سونی در اوایل جولای هم قیمت گوشی Xperia Z2 را 50 دلار کاهش داده بود.

Xperia Z2 دارای نمایشگر Full HD و 5.2 اینچی با دقت 1920 در 1080 (معادل 424 پیکسل در هر اینچ) است. سه گیگابایت RAM ، 16 گیگابایت حافظه با ظرفیت ارتقا به 128 گیگابایت، پردازنده چهارهسته ای Qualcomm Snapdragon 800 همراه با دوربین 20.7 مگاپیکسلی از جمله دیگر ویژگی های آن است. این گوشی یک دوربین 2.2 مگاپیکسلی هم در جلوی خود دارد. این گوشی ضد گرد و خاک و ضدآب (به مدت 30 دقیقه) است و همراه با باتری 3100 میلی آمپری و سیستم عامل آندروید 4.4.2 عرضه می گردد.

Xperia Z3 از نظر طراحی تفاوت چندانی با مدل قبلی ندارد و یکی از معدود تغییرات صورت گرفته در ظاهر این گوشی، وجود یک بلندگو در قسمت پایین صفحه نمایش است. ابعاد این گوشی 7.3×72×146 میلی‌متر و وزن آن نیز برابر با 152 گرم است. بنابراین، Xperia Z3  تنها کمی کوچک‌تر و باریکتر از مدل قبلی است. نمایشگر این گوشی از نظر ابعاد و دقت دقیقا مشابه مدل قبلی بوده و پردازنده آن اندکی تقویت شده و از Snapdragon 801 بهره گرفته شده است. جالب آنکه این گوشی از نظر ویژگی های سخت افزاری و دوربین هم مشابه مدل گذشته است و تنها فاصله کانونی بیشتری دارد و زاویه دید آن وسیع‌تر است. همچنین، حسگر این دوربین حساسیت بالاتری دارد و می‌تواند عکس‌های بهتری را در نور کم ثبت کند. به علاوه، همانند مدل Z2، امکان فیلم برداری با کیفیت 4K بر روی Xperia Z3 نیز وجود دارد. تقویت باتری و رساندن عمر آن به دو روز هم دیگر ویژگی مثبت این گوشی است.

گوگل برای جبران بی‌انگیزگی کاربران یوتیوب دست به جیب می‌شود


فارس/ با توجه به افزایش تعداد سایت‌های به اشتراک گذاری ویدیو، گوگل برای جلوگیری از نزول یوتیوب قصد دارد به تولیدکنندگان محتوا در این سایت مبالغی بپردازد. گوگل برای تامین مالی این طرح خود مشکلی نخواهد داشت. زیرا در حال حاضر قبل از پخش بسیاری از ویدیوهای این سایت پیام‌های تبلیغاتی برای کاربران پخش می کند.

بر اساس آمار موجود ماهانه یک میلیارد بازدیدکننده به این سایت به اشتراک گذاری ویدیو سر می‌زنند و میزان زمانی که این افراد در یوتیوب صرف می‌کنند سالانه 50 درصد افزایش می یابد.این شرکت قبلا هم 100 میلیون دلار صرف تبلیغات و بازاریابی برای یوتیوب کرده بود.

گوگل برای ترغیب کاربران به تولید محتوا برای نمایش در یوتیوب استودیوهای کوچکی را در لس آنجلس، لندن و توکیو برپا کرده و علاقمندان با حضور در آنها می توانند به رایگان از تجهیزات فیلم برداری و دیگر پشتیبانی های ضروری بهره‌مند شوند. قرار است تبلیغات برای جذب علاقمندان به تولید محتوای ویدیویی به غیر از آمریکا در فرانسه، انگلیس، آلمان و برزیل صورت گرفته و کشورهای دیگری نیز در آینده به این فهرست افزوده شوند.

ماجرای برنامه‌نویس ۱۹ ساله‌ای که پیشنهاد کاری اپل را رد کرد


فارس/ با همه‌گیر شدن استفاده از گوشی‌های هوشمند و برنامه‌های همراه بسیاری از جوانان کم سن و سال فرصتی برای کسب درآمدهای چند میلیون دلاری پیدا کرده‌اند. یکی از این افراد جوان 19 ساله ای به نام جان میر است که سال گذشته ترجیح داد به جای ادامه تحصیل در رشته رایانه در دانشگاه به طور تمام وقت بر روی شرکت و سایت نوپای خود فرسکونیوز وقت بگذارد و از این طریق کسب درآمد کند.

والدین وی در ابتدا از این اقدام پسرشان خوشحال نشدند، به خصوص که مادر وی از اساتید دانشگاه محل تحصیل او در نیویورک بود. اما بعد از مدتی پدر و مادر جان میر تصمیم گرفتند از این تصمیم فرزندشان حمایت کنند،  زیرا متوجه شدند او می تواند یک برنامه نویس رایانه موفق باشد و به طور مستقل زندگیش را ادامه دهد.

وی از اولین سال‌های تحصیل در دبیرستان یعنی از سال 2008 مشغول نگارش برنامه‌های همراه بود و این کار را با استفاده از خودآموزهای زبان برنامه نویسی سی شروع کرد. کار به جایی رسید که وی از سال های پایانی تحصیل در دبیرستان توانست برای خودش درآمد قابل ملاحظه ای کسب کند.

وی در اولین سال تحصیل در دانشگاه بابت برنامه نویسی و طراحی App  برای گوشی های آیفون تا بدان حد درآمد کسب کرد که توانست هزینه زندگی خودش را به تنهایی تامین کند. وی نه تنها هزینه زندگی و تحصیل در دانشگاه نیویورک را به دست آورد، بلکه توانست شرکت فرسکو را تاسیس و سایت فرسکو نیوز و برنامه همراه مربوطه را راه اندازی کند که امکانات آن ترکیبی از اینستگرام، توییتر و فلیپ بورد است. در واقع این  سایت عکس و اخبار را با هم ترکیب کرده و به کاربران عادی امکان می دهد آنها را در قالبی جذاب ارائه کنند.

وی حاضر نشده میزان درآمد خود را افشا کند و به ذکر این نکته اکتفا کرده که به اندازه بهترین مهندسان نرم افزار در بهترین شرکت های فناوری درآمد دارد. علیرغم سن کم رزومه کاری جان میر بسیار پربار است و او توانسته برخی از محبوب‌ترین برنامه های آیفون را بنویسد. وی در مجموع حدود 40 برنامه همراه برای آیفون نوشته که اکثر آنها از طریق شرکت برنامه های همراه وی یعنی تپ مدیا عرضه شده اند.

یکی از این برنامه ها برای آیفون 4 موسوم به جاست لایت بسیار پرطرفدار بوده و دو میلیون بار دانلود شده است. برنامه دیگر محبوب طراحی شده توسط وی پرفکت شات است که سال قبل برای iOS 7 عرضه شد و در عرض چهار روز اول عرضه بیش از 60 هزار بار دانلود شد. این برنامه امروزه میلیون ها کاربر دارد.

برنامه اخیر با بررسی چشم افراد از طریق دوربین آیفون تلاش می کند تا بهترین عکس های گروهی را در بهترین وضعیت بگیرد. در واقع این عکس مشکل همیشگی عکس های گروهی را که در آنها معمولا چند نفر در حال پلک زدن یا وضعیتی نامناسب هستند برطرف می‌کند؛ ایده‌های هوشمندانه و در عین حال بسیار درآمد زا.

انتشار همین برنامه همراه باعث شد تا اپل جان میر را به همکاری دعوت کند. امری که رویای بسیاری از جوانان در دنیای فناوری است. اپل با ارسال ایمیلی برای جان میر از وی خواست تا به عنوان نیروی کارآموز در این شرکت مشغول به کار شود.  در صورت پذیرش این درخواست حقوقی به میزان 5723 دلار در ماه در انتظار میر بود.

اما او این پیشنهاد را رد کرد. استدلال وی این بود که خود را قلبا یک سرمایه گذار می‌داند و تمایلی ندارد برای کسی دیگر کار کند. وی افزوده که نگران از دست دادن چنین پیشنهادی نیست و اطمینان دارد اگر بخواهد بعدا می تواند مجددا چنین پیشنهادی دریافت نماید. زیرا دوستان نزدیک زیادی در این شرکت دارد و هرسال در همایش توسعه دهندگان این شرکت حضور می یابد.

میر از 16 سالگی در همایش مذکور حاضر بوده و البته اولین بار پدر وی بود که امور مربوط به ثبت نام وی را انجام داد و پسرش را برای این کار روانه سان فرانسیسکو کرد. این نمونه ای است از فرصت هایی که تحولات دنیای فناوری و به خصوص پیشرفت های اخیر در حوزه تلفن های همراه هوشمند برای جوانان علاقمند به دنیای آی تی به ارمغان آورده است.

بدهی همراه اول و ایرانسل با مشترکان تسویه شد


فارس/ اضافه دریافت ۸ میلیارد تومانی اپراتور اول و ۶ میلیارد تومانی اپراتور دوم بابت تاخیر در کاهش قیمت آوای انتظار و آهنگ پیشواز، سال گذشته به مشترکان بازگردانده شده است. اخیراً رئیس سازمان حمایت مصرف‌کنندگان مجدداً در این باره صحبت کرده است. رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان روز گذشته در نشست مجمع عمومی عادی سالیانه این سازمان، اظهار داشت: در سال گذشته برای بخش مخابرات و فروش سیم کارت، مقرر شد همراه اول و ایرانسل اضافه دریافتی‌ها به مردم را عودت دهند.

در سال گذشته اپراتور اول 8 میلیارد تومان و اپراتور دوم 6 میلیارد تومان بابت تاخیر در کاهش قیمت آوای انتظار و آهنگ پیشواز از مشترکان اضافه دریافت کرده‌ بودند. این اضافه دریافت از آنجا ناشی شد که کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در جلسه 147 روز 5 شهریورماه 1391 تعرفه آهنگ پیشواز و آوای انتظار را از 500 تومان به 300 تومان کاهش داده و این مصوبه از مهرماه سال 91 به اپراتورها برای اجرا ابلاغ کرد که با تاخیر اپراتورها، این اضافه دریافت ایجاد شد.

اما طبق اعلام مسئولان سازمان تنظیم مقررات این مبالغ در سال گذشته به صورت شارژ برای سیم‌کارت‌های اعتباری و بستانکاری در قبض برای سیم‌کارت دائمی، به مشترکان بازگردانده شد و هم‌اکنون مشترکان مبالغی از این بابت از اپراتورها بستانکار نیستند.

هزینه سالانه تبلیغات دو اپراتور موبایل


فارس/ اپراتور سوم تلفن‌همراه در سال 92، مبلغ 15275 میلیون ریال بابت تبلیغات هزینه کرده است؛ اپراتور دوم نیز هر سال یک درصد از درآمد خود را صرف تبلیغات می‌کند. موضوع تبلیغات یکی از فعالیت‌های اصلی اپراتورهای تلفن‌همراه است که معمولا اپراتورها در شروع فعالیت خود، توجه بسیاری را به این موضوع معطوف می‌کنند.

طبق آخرین اطلاعات منتشر شده، اپراتور سوم تلفن‌همراه در سال 92، مبلغ 15275 میلیون ریال (بیش از 1.5 میلیارد تومان) بابت تبلیغات هزینه کرده است. رایتل در سال گذشته 9275 میلیون ریال بابت تبلیغات به صدا و سیما، مبلغ 4000 میلیون ریال به یک شرکت تبلیغاتی و مبلغ 2000 میلیون ریال به شرکت تبلیغاتی دیگری پرداخت کرده است.

از سوی دیگر پیش از این نیز مدیرعامل اپراتور دوم تلفن ‌همراه گفته بود: این اپراتور سالانه کمتر از یک درصد از درآمد خود را صرف تبلیغات می‌کند. وی این رقم را در سال 92، معادل 25 میلیارد تومان عنوان کرده بود.

البته رقم‌های دیگری نیز بابت هزینه تبلیغات اپراتورهای موبایل در سال اعلام می‌شود که بسیار با رقم‌های اعلامی رسمی فاصله دارد اما از سوی اپراتورها به تایید نرسیده است. اپراتور اول موبایل تا کنون رقمی بابت هزینه تبلیغات خود اعلام نکرده است.

پردازنده‌های گرافیکی سه بعدی جدید در راه است


فارس/ شرکت ان ویدیا در آستانه عرضه نسل جدید پردازنده‌های گرافیکی خود برای استفاده در رایانه‌های شخصی است تا کیفیت اجرای ویدیوهای سه بعدی را افزایش دهد. این تراشه ها با اسم کد مکسول با نام های تجاری GeForce GTX 980  و970 به فروش می روند.

کارشناسان معتقدند با استفاده از این تراشه‌ها کیفیت اجرای سری جدید بازی‌های Call of Duty و بتلفیلد به طور چشمگیری ارتقا می یابد. زیرا هم سرعت اجرای این بازی ها بهتر می شود و هم کیفیت گرافیکی آنها ارتقا می یابد. شرکت سازنده، این تراشه‌ها را برترین در میان تولیدات شرکت های رقیب توصیف کرده است.

این شرکت برای اثبات توان پردازش این پردازنده فرود باز آلدرین فضانورد آمریکایی بر سطح کره ماه در سال 1969 را بازسازی کرده و به این نتیجه رسیده که اظهارات برخی کارشناسان در مورد دروغین بودن ادعای آمریکا در مورد ارسال فضانورد به کره ماه خلاف واقع است.

قرار است امروز جزییات مربوط به این دستاورد گرافیکی در جریان نشستی با عنوان گیم 24 در نیویورک تشریح شود. یکی از امکانات این تراشه ها موسوم به Voxel Global Illumination (VXGI) نمایش بهتر نور در صحنه های پیچیده با تحرک زیاد را با دقت بیشتری ممکن می کند.

هزینه 8.3 میلیارددلاری بزرگترین شرکت نرم افزاری اروپا برای خرید کنکور


فارس/ شرکت SAP در حال مذاکره با Concur Technologies است تا با پرداخت 8.3 میلیارد دلار آن را خریداری کند. این رقم 20 درصد بیشتر از پیشنهاد اولیه SAP است. Concur Technologies که در سال 1993 تاسیس شده در زمینه ارائه خدمات نرم افزاری کلود در قالب سرویس به شرکت‌های مختلف فعال است و خدمات اینترنتی در حوزه مسافرت و تفریح نیز ارائه می‌دهد.

خدمات آنلاین این شرکت در سراسر جهان از سوی 23 هزار شرکت مورد استفاده قرار می گیرد. Concur Technologies در سراسر جهان 4200 کارمند نیز دارد و درآمد آن بالغ بر 700 میلیون دلار برآورد شده است.

موفقیت خدمات این شرکت باعث شده تا ارزش سهام آن در 5 سال گذشته 175 درصد افزایش یابد. تحلیلگران می‌گویند عزم SAP برای خرید این شرکت نشان می دهد که بزرگترین شرکت نرم افزاری اروپا قصد دارد به بازیگر فعال‌تری در حوزه ارائه خدمات کلود مبدل شود.

با خرید Concur توسط SAP تعداد مشتریان خدمات کلود این دو شرکت در مجموع به 50 میلیون نفر می‌رسد و SAP از لحاظ درآمدهای کلود در رتبه دوم قرار می گیرد. SAP امیدوار است با نهایی شدن این انتقال ارزش تبادلات مالی سالیانه شبکه تجاری این شرکت از مرز 600 میلیارد دلار بگذرد که 50 درصد بیشتر از مجموع درآمد آمازون، ای –بی و علی بابا از این محل است.

گوشی هوشمند تاشو Wine Smart ال‌جی رسما در کره رونمایی شد
زومیت/ گوشی‌های تاشو هنوز در برخی بازار‌ها محبوب هستند و خریداران خاص خود را دارند. کمپانی کره‌ای ال‌جی نیز از این موضوع آگاه است و برای خوشحال کردن دوست‌داران این سبک طراحی نیز گوشی‌ هوشمند تاشو تولید کرده است.


گوشی هوشمند تاشو Wine Smart ال‌جی رسما در کره رونمایی شد



تولید چنین محصولی زیاد هم عجیب نیست چرا که هنوز بسیاری هستند که یک گوشی هوشمند با آخرین نسخه اندروید و سبک طراحی تاشدنی را بسیار دوست دارند. Wine Smart ال جی از یک پردازنده چهار هسته‌ای با فرکانس ۱.۲ گیگارهرتز، حافظه رم ۱ گیگابایتی، صفحه نمایش ۳.۵ اینچ با رزولوشن ۴۸۰ در ۳۲۰ پیکسل، دوربین ۸ مگاپیکسل، ۴ گیگابایت حافظه داخلی و پشتیبانی از کارت‌های میکرو SD برای ارتقا حافظه، باتری ۱۷۰۰ میلی آمپر ساعت و اندروید کیت‌کت بهره می‌برد.

غول کره‌ای امروز این گوشی هوشمند را رونمایی کرده و بازار هدف خود را به خوبی می‌شناسد. این دستگاه از دکمه‌ای مخصوص برای دسترسی به اپلیکیشن پیام‌رسانی دستگاه و همچنین به رادیو FM مجهز شده است.

اپل واچ مشکلی برای صنعت ساعت‌سازی سوئیس ایجاد نخواهد کرد
زومیت/ بنزی روسنسکی، مدیرعامل و موسس شرکت ساعت سازی Torgoen Swiss Watches است که در تولید ساعت برای خلبان‌ها خبره است. خود روسنسکی نیز که در مقطعی خلبان بوده و بیش از سی سال در صنعت ساعت فعالیت کرده، اکنون طی مقاله‌ای تحلیل جالبی در خصوص ساعت اپل ارائه داده. او در این مقاله گفته‌های پیشین جانی آیو در خصوص با مشکل مواجه شدن صنعت ساعت سازی سوئیس را با تردید مواجه کرده است. تلاش داریم با نگاهی به تحلیل این فعال حوزه‌ی صنعت ساعت، نشان دهیم که تلاش‌های اپل و سایر شرکت‌های سازنده ساعت‌های هوشمند خطری برای صنعت سوئیس ایجاد نخواهد کرد.

صنعت ساعت‌سازی سوئیس با دردسر مواجه خواهد شد.


اپل واچ



این پیش‌بینی رهبر بخش طراحی اپل، سر جاناتان آیو است که در مقاله‌ای به نگارش نیک بیلتون در خصوص آینده‌ی تکنولوژی‌های پوشیدنی ذکر شده بود. جاناتان آیو چنان به ساعت اپل واچ افتخار می‌کرد که گفته بود این ساخته‌ی دست اپل صنعت ساعت سازی سوئیس را مختل خواهد کرد.

خب اپل واچ جدید اکنون رونمایی شده و ناگفته‌ای در خصوص آن باقی نمانده. اکنون من هم خبر جالبی برای جاناتان آیو دارم: ساعت‌سازان سوئیس چندان هم نگران نیستند. در ادامه به تفصیل به ذکر چرایی‌ها و چگونگی‌های ارتباط میان ساعت‌های سنتی با ساعت‌های هوشمند نوظهور خواهیم پرداخت و تلاش خواهیم کرد از نقطه نظری تحلیلی به پاسخی در خور دست پیدا کنیم.

اول از همه آنکه، من حتی قانع نشده‌ام که اپل واچ در حقیقت یک ساعت باشد. اپل واچ در حقیقت یک گجت پوشیدنی درشت و کاربردی برای مچ دست است که وظایف خود را به خوبی هم انجام می‌دهد. اما در نظر گرفتن این مساله نیز با ارزش است که این دستگاه هرچه که هست، مردم از ساعت‌های هوشمند انتظار دارند که شبیه به ساعت‌های سنتی باشد و در حقیقت به دنبال اینگونه ساعت‌های هوشمند نیز هستند.

برای نمونه، موتورولا با ساعت جالب Moto 360 خود موفق شده توجهات بسیاری را به خود جلب کند. این ساعت همچون نمونه‌های سنتی از ظاهری دایره‌ای و کلاسیک برخوردار است که ال‌جی نیز به دنبالش از G Watch R پرده برداشت تا خود را به نحوی به رقابت نزدیک شدن به ساعت‌های خواستنی برساند. واضح است که برای بسیاری از مردم، تنها آنچه که یک ساعت از پس انجامش بر می‌آید نیست که اهمیت دارد.

آنچه اپل درست متوجه شده
در کنار این اظهارات، گفته‌ها و بررسی صورت گرفته توسط بنجامین کلایمر که بلاگر مطرح و متخصص حوزه‌ی ساعت به شمار می‌رود نیز در ایجاد ذهنیت کلی در خصوص محصول پوشیدنی جدید اپل تاثیر گذار بوده است. کلایمر طی بررسی خود شانس کار کردن با رابط کاربری اپل واچ را بدست نیاورده و تنها از منظر ظاهر، طراحی و ساختار این دستگاه را به چالش کشیده است. طی این تحلیل کلایمر به ذکر این مساله پرداخته که "اپل در سطح قیمتی مورد نظر خود، جزئیات بیشتری را در مقایسه با بسیاری برندهای سوئیسی و آسیایی در ساعت خود لحاظ کرده است".






تصور می‌کنم کلایمر اندکی در این میان مساله را اغراق آمیز مطرح کرده اما این اظهار نظر مشخص می‌کند که اپل برخی جنبه‌های مربوط به هنر ساعت‌سازی را متوجه شده و به آن توجه ویژه نشان داده است. کلایمر در ادامه‌ی پست خود، به مشخص کردن موارد دیگری پرداخته که برای نمونه می‌توان به انتخاب تم و پوسته‌ای الهام گرفته از جهان هستی برای دو مورد از صفحه‌های ساعت خود اشاره کرد که به گفته‌ی خود او حرکتی مثبت در تاریخچه و سنت فن و هنر زمان‌سنجی و ساعت‌سازی بوده است.

اندکی تاریخچه
شروع تاریخچه‌ی هرچیزی همیشه نقطه‌ی خوبی برای آغاز است. هرچه باشد، صدها سال پیش از آنکه عبارت «ساعت هوشمند» این همه فراگیر شود، ساعت مچی‌های مکانیکی که قادر به سنجش و نمایش دقیق زمان و محاسبه‌ی سریع آن بودند، در حقیقت ساعت‌های هوشمند دوران خود محسوب می‌شدند. این نوع از ساعت‌ها ارزان و ساده بدست نمی‌آمدند، اما محصولاتی ضروری بودند و همین ساعت‌ها شکوفایی دنیای مدرن را امکان‌پذیر ساختند.

تکنولوژی کوارتز، ساعت‌های بسیار دقیق را درد دسترس همگان قرار داد و گفتن این مساله که محبوبیت آن‌ها صنعت ساعت‌سازی سوئیس را با مشکل مواجه کرد حقیقت محض است. در این زمان صادرات ساعت‌های مکانیکی سوئیسی با کاهش مواجه شد و تعدادی از تولیدکنندگان کوچک و متوسط به کلی از صحنه‌ی کسب و کار محو شدند. من به خوبی پیش‌بینی‌های نابودی و فنا برای سازندگان سوئیسی را در آن زمان هم به خاطر دارم.

اما سرانجام این صنعت بار دیگر در دهه‌ی 1980 به صحنه بازگشت که قسمتی از دلیل این رویداد را مدیون Swatch خوش‌ساخت اما به نسبت ارزان قیمت هستیم که بسیاری از سازندگان ساعت‌های سوئیسی را متقاعد کرد که در کنار تولید و فروش مدل‌های مکانیکی خود، نسبت به ساخت و بازاریابی برای ساعت‌های کوارتز اختصاصی خود نیز اقدام کنند.

از آن زمان تا کنون شاهد افول‌های بیشتری برای ساعت‌های سنتی بوده‌ایم، که این بار انگشت اتهام را باید به سمت یک رقیب غافلگیرکننده نشانه بگیریم: گوشی‌های همراه. این رشته‌ی کلام که بسیاری از افراد با داشتن زمان بر روی گوشی خود دیگر زحمت خرید و بستن ساعت بر روی مچ دست را به خود نمی‌دادند احتمالا صحت دارد. اما با این همه، باز هم نفس‌های این صنعت جان سخت به شماره نیوفتاده است.

صنعتی در حال گذار
 اما حال چه چیزی تغییر کرده؟ امروزه افراد در اغلب موارد ساعت مچی را بعنوان یک وسیله‌ی جانبی و زینتی خریداری می‌کنند که از یک منظر اهمیت ویژه‌ای می‌یابد. ساعت‌های مچی در حقیقت یکی از راه‌های انگشت‌شمار نمایش مد و کلاس شخصی برای مردان است و خرید آن نیز نمایشی از تقدیر برای صنعت‌گری یک ابزار سنجش زمان به شمار می‌رود. به همین خاطر است که با وجود مبحثی نظیر ظهور گوشی‌های موبایل، آمار فروش ساعت‌های مچی در حقیقت با افزایش هم همراه بوده است.

با این وجود، تصور می‌کنم ممکن است بتوان درسی از رویکرد اپل برای صنعت‌گران سوئیسی پیدا کرد. اگر اپل، یک غول تکنولوژی و نوآوری هنگام طراحی ساعت خود چنین توجه دقیق، نزدیک ویژه‌ای به جزئیات و سنت به خرج داده است، بنابراین آیا حالت متضاد این وضعیت نیز نمی‌تواند صحیح باشد؟ آیا سازندگان بزرگ سوئیسی نباید به اندازه‌ی توجه اپل به نقطه قوت آن‌ها یعنی سنت و جزئیات هنر، به تکنولوژی و نوآوری که نقطه قوت اپل است توجه نشان دهند؟

تغییر، پیام‌‌آور فرصت‌های نو
 درست همانگونه که تولیدکنندگان سوئیسی آموختند که با استفاده از مدل‌های الکترونیکی کوارتز به افزون ساختن رقم‌های فروش خود بپردازند، آن‌ها همچنین در آینده‌ی نزدیک به معرفی ساعت‌های هوشمند اختصاصی خود خواهند پرداخت تا مشتریان آن‌ها بتوانند از مزایای ساعت هوشمند در پکیجی سنتی و نوستالژیک بهرمند گردند.

ممکن است این پیش‌بینی اندکی دور و دراز به نظر برسد اما حقیقت این است که چنین مساله‌ای هم آکنون در حال رخ دادن است. برای مثال ساعت جدید Withings Activite در حقیقت یک ساعت هوشمند ظریف ساخت سوئیس است که به ترکیب "طراحی و سبک، الهام‌بخشی و تاریخچه‌ی دوران‌ها" با آنچه که مدیرعامل شرکت سازنده‌ی آن «French-touch» می‌نامد پرداخته است. این اصطلاح کنایه‌ای به وارد ساختن انقلاب الکترونیک در وسیله‌ای سنتی است. تولیدکننده‌ی ساعت‌های لوکس سوئیسی TAG Heuer هم به تازگی اعلام کرده که تصمیم دارد بزودی از ساعت هوشمند خود که البته شباهتی به اپل واچ نخواهد داشت پرده بردارد.






در هر حال باز هم حسی به من می‌گوید که این دو صنعت حتی اگر بتوانند مواردی را از یکدیگر یاد بگیرند، باز هم در تقابل و رقابت مستقیم با هم نخواهند بود. پر واضح است که اپل واچ از نظر کاربرد در حوزه‌ای وسیع‌تر نسبت به ساعت‌های مچی ساده قرار می‌گیرد؛ اما هیچ‌گاه موفق نخواهد شد سمبلی از صنعت‌گری بشر و سنتی که عبارت «ساخت سوئیس» را هم‌معنای «کیفیت برتر» قرار داد باشد. ساعت‌های هوشمند با آن عمر باتری کوتاه، آن مسیر گیج‌کننده و نامشخص، و تفاوت‌های ساختاری خود به این زودی‌ها نخواهند توانست تهدیدی برای صنعت ساعت‌سازی ایجاد کنند؛ اما شاید زمینه‌ساز تغییری باشند که برای رخ دادن یک انقلاب کوارتز دیگر در این حیطه نیاز است.

ساعت‌های هوشمند به هیچ عنوان برای کسی که عاشقانه هزاران دلار صرف خرید ساعتی می‌کند که هنر و صنعت در آن به حد کمال رسیده، و آن را به کلکسیونی از دارایی‌های موروثی خود می‌افزاید وسوسه کننده به چشم نخواهند آمد. به بیان دیگر، هیچ دلیل موجهی وجود ندارد که باور کنیم ساعت‌های هوشمند جایگزین عموزاده‌های سوئیسی خود خواهند شد.

گوگل عضویت اجباری در گوگل پلاس برای کاربران تازه وارد جیمیل را برداشت
فارنت/ بدون شک‌ می‌توان گفت کاربری نیست که با جیمیل؛ سرویس ایمیل رایگان گوگل آشنا نباشد، از طرف دیگر گوگل شبکه‌ اجتماعی نیز با نام گوگل پلاس تشکیل داده بود که از قرار معلوم به هیچ وجه محبوبیتی مانند جیمیل ندارد. شاید به همین دلیل گوگل کاربرانی را که قصد ایجاد ایمیل جدید داشتند را وادار می‌کرد تا در گوگل پلاس نیز ثبت‌نام کنند تا از این طریق به تعداد کاربران شبکه اجتماعی‌اش افزوده شود. اما این طور که پیداست گوگل بی‌سر و صدا این محدودیت را از بین برده است.






وب‌سایت ورد استریم (WordStream) گزارش داده که دیگر در حین ثبت‌نام حساب کاربری جیمیل کاربران مجبور به ثبت نام در گوگل پلاس نیستند و تنها امکان استفاده از گوگل پلاس به کاربر پیشنهاد می‌شود که این مورد نیز با انتخاب گزینه no thanks به راحتی مرتفع می‌شود. این موضوع از سوی گوگل هم مورد تائید قرار گرفته و به همین وب‌سایت اعلام کرده که این قابلیت از اوایل ماه جاری میلادی حذف شده است.






البته گوگل پلاس استفاده‌های دیگری خارج از شبکه‌های اجتماعی هم دارد اما در جدال این شبکه‌ها هرگز نتوانسته در مقابل فیس‌بوک قد علم کند. در اینجا این سوال نیز مطرح می‌شود که آیا گوگل قصد متوقف کردن شبکه اجتماعی خود را دارد؟ هر چه باشد با توجه به استعفای ویک گاندوترا (Vic Gundotra) (مدیر سابق گوگل پلاس) و جهت گرفتن این شبکه در سایر محورهای اجتماعی، هنوز به طور یقین نمی‌توان آینده گوگل پلاس را مشخص کرد.

تبلت نکسوس 9 اچ‌تی‌سی به زودی از راه می‌رسد
فارنت/ چند ماهی هست که شایعات و زمزمه‌هایی در مورد تبلتی قدرتمند از اچ‌تی‌سی با همکاری گوگل به گوش می‌رسد. اما حالا منابع موثق‌تری اعلام کرده‌اند که چیز زیادی به معرفی رسمی این تبلت باقی نمانده است.






4 سال از عرضه یک نکسوس از طرف اچ‌تی‌سی و 3 سال از عرضه تبلتی از این کمپانی می‌گذرد اما حالا به نظر می‌رسد هر دوی این اتفاقات قرار است با هم بیفتد. به گزارش وال‌استریت ژورنال مهندسانی از اچ‌تی‌سی مدتی است که از مقر گوگل در Mountain View بازدید می‌کنند و در حال کار بر روی یک تبلت 9 اینچی هستند.

همچنین منابع وب‌سایت TheVerge معرفی این تبلت را در آینده‌ای بسیار نزدیک عنوان کرده‌اند. نکسوس 9 احتمالاً با پردازنده قدرتمند انویدیا تگرا K1، وضوح 2560×1600 پیکسل و با اندروید L عرضه خواهد شد. با وجود اینکه هنوز تاریخ دقیق این معرفی مشخص نیست اما یکی از توسعه‌دهندگان مشهور دنیای اندروید پنجشنبه 24 مهرماه را به عنوان تاریخ احتمالی عنوان کرده است.

اپل: رکورد جدیدی زدیم؛ عرضه ۱۰ میلیون آیفون جدید در هفته اول
دیجیاتو/ اپل در سایتش اعلام کرده که با عرضه آیفون ۶ در ۱۰ شهر در دنیا توانسته رکورد جدیدی به جای بگذارد. عرضه ۱۰ میلیون آیفون ۶ در هفته اول. پیش از این و در روز ۱۲ سپتامبر همزمان با آغاز پیش فروش آیفون ها، اپل توانست در ۲۴ ساعت اول بیش از چهار میلیون آیفون را پیش فروش کند.






تحلیلگران معتقدند عرضه این تعداد محصول از دید سرمایه گذاران بسیار خوب است. به گفته Barclays فروش هر تعداد بیش از ۱۰ میلیون دستگاه خبری خوش برای اپل و البته نگران کننده برای تامین کننده های اپل است. این میزان افزایش فروش حدود ۱۱ درصد از فروش آیفون های ۵S و ۵C اپل در سال گذشته بیشتر است.

سال گذشته اپل توانست در همین بازه بیش از ۹ میلیون دستگاه آیفون ۵S و ۵C را عرضه کند. به گفته تیم کوک: تیم ما بخش تولید را بهتر از قبل اداره می کند. ما می توانستیم تعداد بیشتری آیفون را با تامین کنندگان فوق العاده مان به فروش برسانیم و به سختی مشغول کار هستیم تا بتوانیم سفارشات رسیده را با بیشترین سرعت ممکن پاسخگو باشیم. تحلیلگران معتقدند با توجه به انتخاب زمان مناسب عرضه آیفون از سوی اپل، این مقدار می توانست در صورت آغاز فروش در چین تا ۱۵ میلیون هم برسد.

سامسونگ گلکسی مگا ۲ را رسما معرفی کرد
پس از چندین هفته شنیدن شایعات مختلف در رابطه با تلفن هوشمند گلکسی مگا ۲ عاقبت سامسونگ این تلفن را در یکی از وب سایت های رسمی خودش فهرست نموده است و اکنون جزئیات قطعی مشخصات سخت افزاری موبایل یاد شده برای علاقه مندان به محصولات این برند کره ای مشخص گشته.

گلکسی مگا ۲ جانشینی محسوب می شود برای تلفن های گلکسی مگا که در سال گذشته وارد بازار شده بودند، محصولات پیشین دارای دو اندازه ی متفاوت از نظر صفحه نمایش بوده و یک مدل با نمایشگر ۵.۸ اینچی و مدل دیگر با نمایشگری ۶.۳ اینچی به کاربران عرضه گشتند.






تلفن جدید سامسونگ یعنی گلکسی مگا ۲ با صفحه نمایشی ۶ اینچی ارائه شده که سبب می شود در رده ی فبلت های این شرکت قرار گیرد، صفحه نمایش مورد بحث دارای رزلوشن ۷۲۰ در ۱۲۸۰ پیکسل بوده که شاید برای کاربران امروزی تلفن های هوشمند چندان جذابیت خاصی نداشته باشد.






همچنین از سایر مشخصات مگا ۲ می توان به دوربین اصلی ۸ مگاپیکسلی به همراه فلش LED، دوربین جلویی ۲.۱ مگاپیکسلی، حافظه ی داخلی ۱۶ گیگابایتی، درگاه کارت حافظه، ۱.۵ گیگابایت حافظه ی رم و پردازنده ی ۱.۵ گیگاهرتزی اشاره کرد.

در وب سایت رسمی سامسونگ مرتبط به کشور تایلند اشاره شده است تلفن هوشمند مورد بحث با قابلیت LTE و در دو رنگ مشکی و سفید عرضه خواهد شد ولی در مورد زمان ارائه ی این محصول به کاربران این کشور و سایر کشورها سخن خاصی به میان نیامده است.

باتری هایی که شاید تا ابد تلفن هوشمند شما را روشن نگه دارند
دیجیاتو/ باتری ها و مدت زمان شارژدهی محدود آنها همواره برای کسانی که از گجت های خود استفاده زیادی می کنند، یک کابوس محسوب می شوند. امروزه بیشتر لوازم دیجیتالی و حتی خودروهای الکتریکی از باتری های لیتیوم یونی برای تامین انرژی خود بهره می برند اما پژوهشگران دانشگاه میسوری قصد دارند باتری های اتمی را جایگزین آنها کنند.






قطعا این خبر بسیار ناراحت کننده ای برای آن دسته از افرادی است که امواج وای فای را برای بدن مضر می دانند به ویژه که این بار در تلفن همراه خود یک تولید کننده تشعشعات اتمی خواهند داشت. اما همین ابتدا باید بگوییم که باتری مذکور دارای یک نیروگاه کوچک شکافت اتمی نیست و این شاید در نگاه اول – و آن تصوری که از تولید الکتریسیته از نیروی اتمی داریم- احمقانه به نظر برسد اما Baek Kim و Jae Kwon، دو پژوهشگر و توسعه دهنده این محصول در دانشگاه میسوری، از فرآیند بتاولتاییک برای تولید الکتریسیته استفاده کرده اند.






شباهت بتاولتاییک و فوتوولتاییک فقط محدود به نام آنها نمی شود و از نظر ساختاری نیز به یک شکل هستند اما با این تفاوت که در روش اول فوتون ها جای خود را به پرتوهای بتا داده اند. مسلما به همراه داشتن مواد پرتوزا آن هم در جیب شما در قالب تامین کننده انرژی تلفن همراه، ایده خوبی نیست اما تدابیری برای آن در نظر گرفته شده است.

چیزی که فناوری بتاولتاییک را امن و بی خطر می کند، نوع آن نیست بلکه سادگی مهار کردن پرتوها و تششعات بتا از طریق تنها یک پوشش نازک از جنس آلومینیوم است. این باتری از الکترود دی اکسید تیتانیوم (با روکش پلاتین)، آب و تکه ای از استرانسیوم-۹۰ تشکیل شده است. استرانسیوم-۹۰ نیمه عمر ۲۸٫۷۹ ساله دارد. ویژگی متمایز کننده استرانسیوم در مقابل سایر عناصر پرتوزا، در عدم تولید پرتوهای گاما است که نفوذ پذیری و البته خطرات بسیار زیادی دارد.






باتری های بتاولتاییکی اختراع جدیدی محسوب نمی شوند و حتی قبل از لیتیوم یون ها در نمونه های قدیمی پیس.میکر (وسیله ای کوچک که با الکترودهایی به قلب متصل می شود و ضربان را منظم می کند) استفاده می شد. اما در این نوع جدید، اضافه شدن آب نقش مهمی دارد.

باتری های بدون نیاز به شارژ
آب علاوه بر اینکه جاذب انرژی پرتوهای بتا است، مولکول هایش شکسته می شوند و تولید رادیکال آزاد و الکتریسیته می کنند و آب در حقیقت برای افزایش بازده این باتری به کار گرفته شده است. امروزه استفاده از انرژی اتمی به عنوان باتری و تامین کننده الکتریسیته به طور عمده در تجهیزات نظامی و فضایی کاربرد دارد، جایی که طول عمر مهمتر از خطرات احتمالی است. با این تفاسیر به نظر می رسد، ظهور باتری های اتمی در گجت های روزمره ما چندان هم دور از انتظار نباشد و احتمالا بزودی شاهد تلفن های همراهی خواهیم بود که شاید نیاز به شارژ نداشته باشند.

نسخه جدید «سرفیس پرو»ی مایکروسافت به بازار اروپا عرضه شد
ترنجی/ جدیدترین نسخه تبلت – لپ تاپ مایکروسافت، موسوم به «#سرفیس پرو ۳» اخیرا در اروپا به بازار عرضه شده است. این نسخه جدید در پی فروش بسیار کم اولین «سرفیس» طراحی شد. این تبلت ۷۹۸ گرم وزن دارد و صفحه نمایش آن ۱۲ اینچ است. ششصدهزار دستگاه از مدل اولیه موسوم به «سرفیس پرو ۲» در کل جهان به فروش رفت، در حالیکه آی پد، شانزده هزار دستگاه فروخت.

مایکروسافت امیدوار است با افزودن «داکینگ استیشن» یا جایی برای اتصال به این دستگاه، بتواند به نتایج بهتری دست پیدا کند. این وسیله جنبی برای اتصال و شارژ کردن لپ تاپ و همچنین نمایشگرهای اچ دی، سیستم های صوتی، کیبورد و چاپگر به کار می رود.






surface-pro-3-review یکی از نکته های برجسته «سرفیس پرو ۳» قلم آن است که با آن می توان بر روی نمایشگر یادداشت کرد. این قلم احساس نوشتن روان و واقعی را در کاربر ایجاد می کند. همچنین می توان با فشردن دکمه موجود بر روی قلم، نرم افزار «وان نوت» را حتی زمانی که لوح در حالت «خواب» است، اجرا کرد.

باب او دانل، تحلیلگر در مرکز پژوهش «تکنالیسیس» معتقد است این دستگاه، دسترسی به همه خدمات مایکروسافت را ممکن می کند. او می گوید: «سرفیس، یک دندانه در کل چرخه سخت افزار مایکروسافت است و به کاربر اجازه دسترسی به همه خدمات مایکروسافت را می دهد. مانند آفیس، اسکایپ، بینگ، وان درایو و وان نت. مایکروسافت در نظر دارد کاربران آی پد و تلفن های آندروید را نیز پوشش دهد.» قیمت «سرفیس پرو ۳» از ششصد یورو شروع می شود و قیمت مجهزترین آن به ۱۵۰۰ یورو می رسد. به نظر تحلیلگری دیگر، گرانی این دستگاه نقطه ضعف آن است.






آوی گرینگارت مدیر پژوهش دستگاه های مصرف کننده در «کارنت آنالیسیس» می گوید: «برای داشتن یک محصول قوی، با قابلیت حمل راحت و بسیار سبک باید پول هنگفتی خرج کرد. ولی اگر فقط به دنبال یک لوح رایانه سبک و نازک هستیم، دستگاههای بسیار ارزان در بازار وجود دارد.» در هر حال به نظر می رسد دستگاه های دو منظوره ای که هم بعنوان تبلت و هم بعنوان لپ تاپ از آنها می توان استفاده کرد محبوبیت بسیاری در میان کاربران دارند.

بهترین اسمارتفون های طلایی رنگ
ترنجی/ نمی دانم شما طلایی دوست دارید یا نه؟ من که دوستش دارم. در این پست می خواهیم بهترین اسمارتفون های طلایی رنگ را معرفی کنیم. اینجا درباره اسمارتفون هایی که از طلا ساخته شده اند صحبت نمی کنیم. از گوشیهایی می گوییم که بطور استاندارد طلایی رنگ عرضه می شوند. با ترنجی بمانید.

روند طلایی کردن گوشی های همراه با عرضه آیفون 5S شروع شد. در واقع آیفون 5S بصورت استاندارد در سه رنگ خاکستری، سفید و طلایی عرضه شد. البته گوشی های طلایی بسیاری قبل از 5S و پس از آن نیز عرضه شد. اما هیچکدام پرچمدار و در خور تحسین نبودند.

اما امسال اکثر پرچمدارها و گوشی های رده بالا علاوه بر رنگ های کلاسیک، رنگ های سفید، خاکستری، سیاه و … نسخه ای طلایی نیز داشتند. اکنون پس از IFA 2014 و گرد و خاک به پا کردن اکثر شرکت ها بهترین زمان است تا در این مقاله بهترین اسمارتفون های طلایی رنگ را معرفی کنیم. به یاد داشته باشید که علایق خود را با ما در میان بگذارید.

نکته: اسمارتفون ها بر اساس حروف الفبای انگلیسی معرفی شده اند.

اپل آیفون 6 و آیفون 6 پلاس
این گوشی نیز مانند نسل قبل خود در سه رنگ سیاه، سفید و طلایی عرضه می شود. همانطور که گفتیم اپل آغاز کننده این راه بود. هر چند که در بعضی از قسمت ها هنوز رنگ طلایی بگار گرفته نشده است. آیفون 4.7 و 5.5 اینچی به صورت طلایی در دسترس است.






HTC M8
نسخه بعدی گوشی تمام فلزی HTC در ماه مارس معرفی و عرضه شد. این اولین پرچمدار HTC است که بصورت استاندارد طلایی رنگ عرضه می شود. ناگفته نماند که نسخه ویندوز M8 نیز بصورت طلایی موجود است.






هواوی Ascend Mate 7
هواوی Ascend Mate 7 شاید بزرگترین شگفتی IFA 2014 بود. نه بخاطر بزرگ بودن آن. بلکه این گوشی طراحی منحصر بفرد و بسیار باریک دارد. همچنین از پردازنده ای هشت هسته ای و باتری 4100 میلی آمپر بهره می برد. رنگ طلایی این گوشی بسیار زیباست. این گوشی کاملاً فلزی است.






LG G3
G3 اولین گوشی هوشمندی است که بطور گسترده با صفحه نمایش QHD در کل جهان عرضه شد. این یکی از دلایل علاقه مشتریان به این گوشی است. علاوه بر ارائه نسخه طلایی، G3 در رنگ های سفید، سیاه، سیاه و سفید، قرمز و بنفش عرضه شد. البته دو رنگ آخری بسیار سخت یافت می شود.






سامسونگ گلکسی آلفا
آلفا 6.7 میلیمتر ضخامت دارد. این گوشی باریک ترین گوشی سامسونگ به حساب می آید. همچنین برای اولین بار از قاب فلزی در آلفا استفاده شد. آلفا کوچکتر از S5 است. (صفجه نمایش 4.7 اینچی با رزولوشن 720p به جای 5.1 اینچی 1080p) گوشی ضد آب است و هم اکنون در برخی از بازارهای اروپا موجود است. باید بگویم که رنگ طلایی این گوشی بطور شگفت انگیزی زیبا و چشم نواز است.






سامسونگ گالکسی S5
بدون شک S5 پرفروشترین گوشی سال 2014 می باشد. همچنین اولین پرچمدار عرضه شده در این سال است. این گوشی در بیش از 100 بازار از سراسر جهان موجود است. غیر از رنگ طلایی آن، رنگ های سیاه و سفید، آبی و سفید نیز موجود است.






سامسونگ گلکسی نوت 4
این گوشی پیشرفته ترین گوشی سامسونگ است. اگر کمی بیشتر بررسی کنیم می بینم پیشرفته ترین گوشی جهان نیز است. مانند S5 و آلفا نسخه طلایی این گوشی نیز عرضه خواهد شد. جدای از اطراف و پشت این فبلت، جلوی گوشی نیز طلایی خواهد بود. از همه مهمتر اینبار قلم مشهور دستگاه نیز همرنگ دستگاه خواهد بود.






سونی اکسپریا Z3
انتظار بر این است که Z3 اواخر این ماه عرضه شود. این گوشی کمی باریکتر و سریعتر از Z2 است. Z3 اولین گوشی طلایی سونی است. تنوع رنگ گوشی های این شرکت خوب است. ولی از رنگ طلایی خبری نبود. ناگفته نماند که Z3 و S5 تنها پرچمدارهای ضد آبی هستند که به رنگ طلایی عرضه شدند.

عمر باتری آیفون 6 و 6 پلاس چگونه است؟
ترنجی/ در چند روز اخیر آزمون های مختلفی از آیفون های جدید را دیده ایم. از تست پرتاب این آیفون ها گرفته تا قرار دادن آن ها در مقابل نیتروژن مایع و مخلوط کن. کاربران فهیم ترنجی هم، بارها و بارها به بی کاربرد بودن این آزمون ها اشاره کردند که من هم حرف این عزیزان را کاملا قبول دارم. اما امروز میخواهم آزمونی کاربردی از این دو شاهکار اپل را به شما نشان دهم. با ترنجی همراه باشید.

آزمونی مثل قرار دادن آیفون 6 پلاس در مخلوط کن، اصلا کاربردی نیست زیرا اصلا شما برایتان پیش می آید که آیفونتان بیفتد در مخلوط کن؟ شاید هم برایتان پیش بیاید. اما آزمونی کاربردی است، که همه با آن سر و کار داشته باشیم. قطعا یکی از مهم ترین معیار ها برای خرید یک اسمارت فون، عمر باتری آن اسمارت فون می باشد؛ بنابراین معلوم شد که نوع آزمون امروز چیست. آزمون عمر باتری آیفون 6 و 6 پلاس.






سایت معتبر فون آرنا تست مخصوص خودش را بر روی این دو اسمارت فون انجام می دهد تا به ما نشان دهد که یک فرد با استفاده معمولی به طور مداوم چقدر می تواند با این دو گجت کار کند. متاسفانه اپل آن طور که باید برای این دو اسمارت فون در زمینه عمر باتری سنگ تمام میگذاشت، نگذاشت. این را میدانم که هر حرفی بزنم، طرفداران سر سخت اپل، من و ترنجی را متهم به دشمن اپل بودن می کنند ولی توجه داشته باشید که این مقایسه را نه من و نه ترنجی بلکه فون آرنا انجام داده است.

عمر باتری آیفون 6، 5 ساعت و 22 دقیقه است که این عملکرد به هیچ وجه خوب نیست. رقبای آیفون 6 مانند گلکسی اس 5 و اکسپریا زی 3 به ترتیب عمر باتریشان در سایت فون آرنا 7 ساعت و 38 دقیقه‌ و 9 ساعت و 29 دقیقه است. البته شایان ذکر است که زخامت آیفون 6 از این دو گوشی کمتر است و ظرفیت باتری کم تری هم دارد.






ظاهرا آیفون 6 پلاس هم 6 ساعت و 32 دقیقه می تواند بطور مداوم کار کند که نسبت به آیفون 6 عملکرد بهتری دارد و حتی در مقابل رقبای 5.5 اینچی مانند ال جی جی 3 با 6 ساعت و 14 دقیقه و Oppo Find 7a با 6 ساعت و 6 دقیقه عملکرد بهتری دارد ولی هنوز هم در مقابل رقبای دیگر اندرویدی، حرف زیادی برای گفتن ندارد.





جمع بندی از سالار واعظی

انتشار اخبار در این بسته خبری لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از دیگر رسانه‌ها بازنشر می‌شود.



















تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۳۹۳ - ۰۳:۰۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 128]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن