تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):رجب نام نهرى است در بهشت از شير سفيدتر و از عسل شيرين‏تر هركس يك روز از ماه رجب ر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870480593




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مشارکت شرکت اروپایی در اکتشاف میدان نفتی |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: مشارکت شرکت اروپایی در اکتشاف میدان نفتی
مدیر امور اکتشاف شرکت ملی نفت ایران گفت: یک پروژه مشترک اکتشاف بین شرکت نفت ایران، یک شرکت اروپایی و یک دانشگاه اروپایی در منطقه زاگرس و استان فارس در حال انجام است.
کد خبر: ۴۳۶۳۵۶
تاریخ انتشار: ۳۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۰ - 22 September 2014


مدیر امور اکتشاف شرکت ملی نفت ایران گفت: یک پروژه مشترک اکتشاف بین شرکت نفت ایران، یک شرکت اروپایی و یک دانشگاه اروپایی در منطقه زاگرس و استان فارس در حال انجام است.

به گزارش ایرنا، هرمز قلاوند روز دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با 18 شرکت خارجی برای اکتشاف در میادین نفت و گاز کشورمان وارد مذاکره شده ایم که آنها برای مشارکت در پروژه های اکتشاف اعلام آمادگی کرده اند.

مدیر امور اکتشاف شرکت ملی نفت ایران افزود: 40 بلوک اکتشافی در کشور تعریف شده که امکان دارد 15 بلوک از آنها به شرکت های خارجی پیشنهاد شوند.

قلاوند اضافه کرد: از 96 بلوک اکتشافی در کشور تاکنون 15 بلوک در قالب 14 قرارداد بیع متقابل تعیین تکلیف شده و تاکنون حدود یک میلیارد دلار منابع مالی برای آنها جذب شده است.

 پایان اکتشاف میادین بزرگ

مدیر امور اکتشاف شرکت ملی نفت ایران با بیان اینکه کار اکتشاف میادین بزرگ و سطحی به پایان رسیده است، اظهار داشت: بنابراین به سراغ مخازن اقماری، کوچک و عمیق رفته و اکتشاف در آنها جریان دارد.

وی خاطرنشان کرد: بخش اکتشاف به همه اهداف خود در برنامه پنجم توسعه دست یافته است.

مدیر امور اکتشاف شرکت ملی نفت ایران با بیان اینکه 6 دکل خشکی و یک دکل دریایی در اختیار اکتشاف است، گفت: در سال گذشته 26 جلسه کارشناسی اکتشاف برگزار شد که طی این جلسات وضعیت 56 موقعیت اکتشافی مورد ارزیابی قرار گرفت.

اکتشاف در قراردادهای جدید نفتی

قلاوند گفت: پیش از این قراردادها شامل اکتشاف و توسعه بود به طوری که برای تولید و بهره برداری باید یک قرارداد جدید امضا می شد، اما قرار است قراردادهای جدید نفتی (مدل آی پی سی) شامل همه مراحل اکتشاف، توسعه و تولید شود که اجرایی شدن آن باعث اطمینان بخشی به سرمایه گذاران می شود.

مدیر امور اکتشاف شرکت ملی نفت ایران با بیان اینکه مالکیت مخزن در طول فعالیت میدان در اختیار شرکت ملی نفت خواهد بود، افزود: از شرکت های خارجی خواسته ایم که در فعالیت های خود از مشارکت و خدمات شرکت های ایرانی استفاده کنند.

وی خاطرنشان کرد: در برخی قراردادهایی که پیش از این منعقد شده بود، شرکت های چینی حتی بنا و آمبولانس را نیز از چین وارد می کردند.

لرزه نگاری 1120 کیلومتر مربع

مدیر امور اکتشاف شرکت ملی نفت ایران با اشاره به مهم ترین پروژه های اکتشاف در دست اجرا، گفت: پروژه اکتشاف ذهاب تا پایان سال آینده به اتمام می رسد.

قلاوند اضافه کرد: پروژه اکتشاف بلوک تندیس در دشت آبادان در مرحله برگزاری مناقصه، پروژه اکتشاف بلوک جزیره مینو در غرب کارون در مرحله طراحی و اکتشاف بلوک سپهر در شمال آزادگان و غرب جفیر در حال اجرا قرار دارد.

995 افق حفاری نشده نفت و گاز در ایران

مدیر امور اکتشاف شرکت ملی نفت ایران گفت: در یکصد سال گذشته حدود 4 هزار و 365 افق اکتشاف در کشور شناسایی شده در حالی که تنها 830 افق حفاری شده است.

قلاوند خاطرنشان کرد: 995 افق دارای اولویت هستند که هنوز در آنها حفاری نشده که احتمال وجود منابع هیدروکربوری در آنها بسیار بالا است.

مدیر امور اکتشاف شرکت ملی نفت ایران با بیان آنکه هم اکنون ضریب موفقیت عملیات اکتشاف نفت و گاز در ایران 70 درصد است، اظهار داشت: در برخی از کشورها از جمله آمریکا ضریب اکتشاف بسیار پایین است که براساس آن میزان ریسک بالا می رود.

وی گفت: تا 60 سال آینده نفت اکثر مناطق جهان به اتمام می رسد، اما ایران، عراق و عربستان همچنان از این منبع انرژی برخوردار خواهند بود.

مدیر امور اکتشاف شرکت ملی نفت ایران اضافه کرد: تا 80 سال آینده گاز بسیاری از مناطق پایان می یابد، اما ایران و روسیه تولیدکننده این منبع هیدروکربوری باقی خواهند ماند که پیش بینی می شود ایران تا 200 سال آینده گاز داشته باشد.

سه پروژه اکتشاف منابع غیرمتعارف در زاگرس و دریای عمان

قلاوند وضعیت سه پروژه اکتشاف منابع غیرمتعارف نفت و گاز را تشریح کرد و گفت: پروژه قالیکوه لرستان برای اکتشاف منابع شیل های نفتی 72 درصد و پروژه شیل های گازی لرستان 10 درصد پیشرفت دارد.

مدیر امور اکتشاف شرکت ملی نفت ایران اضافه کرد: پروژه هیدرات های گازی در دریای عمان نیز 90 درصد پیشرفت دارد.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 105]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن